Thursday, February 05, 2009

Duit Angpaw CNY beli ape???

dlm takder mood pon aku sempat ler gak buat kijer snap-menyenap gambo...hihihi.... nak nengok??? nahhhh amik nieh...
gitus.... amacam??? ok tak acut bawu sayer? nah amik ko tapak dier tak sexy langsung okeh..aku dah jemu pakai heels yg runcing2 nieh..sbbnyer konpem jahanam.. tatau ler kaki jin biasa arr kan..pakai aper sumer tecabut..sumer patah.. sumer tekoyak.. elok amik tapak beso mcm ni..konpem tahan aku lenjan tetiap ari...

actually kasut aku yg cap ayam beli kat kedai jenjang tuh.. yg harga rm50 tu dah jahanam.. leh tekeluar dah kelingking aku sbb dah tekoyak.. sian tul aku nie... jadinyer aku mereward diri sendiri dgn membli kasut ini.. agak2 tahan sket kot..sbb bli kat subang parade..hahah.. leather.. so aku buat assumption sendiri mengatakan kasut ini agak tahan... sampai kan melecet2 kat bakang kaki tuh...biasalah kasut baru... keras... habis kaki aku melecet..aku dpt angpaw CNY arituh..so dpt ler aku membeli kasut dgn hati yg senang dan tgn yg x baper nak gigil time bayo.. murah jer pon!... aku suker yg lain..tp x der size plak..so rembat jek yg nie.. gambo ni disnap pagi tadi kat tepik lite merah..huhu..nasib x sondol org dpn..kuakkakaka... muker lekk jer mcm tgk dpn..tp tgn snap kat bawah..

4 comments:

-butterfly- said...

:: kak filla, tips xnak bg kaki melecet bile pakai kasut baru ialah : gigit dulu kasut tu sebelum ia menggigit kaki kite.. tp make sure alas le dulu ngan kain or tisu ke..
:: huhu
:: klu tak nnt tak memasal2 je kaki sexy tu jadi kureng sexy sebab bercap melecet bagai..
:: :P

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

Sham Ummi Echa said...

cemana lak ko leh dpt angpow nih.. x aci sgguh..aku nk gak..

cntik ler kasut ko tu.. skang da trend tumit lebor2 kan..

JuJue said...

sian ko punyer nak amik gambo, aku rasa mcm aku nampak kaki ko cam terkepak plak..gambar bawah tuh.

bila nak amik gambaq...kaki jer. takyah kasut? lupooo aku nak request tgk kaki ko aritu!

aiisehh kena dating lagi nih..

zie said...

o dh besar2 panjang pun dpt ang pow siap leh beli kasut lg tuh..taukeh mana lah yg kaya kasi ko angpow nih..ker ko pow angpow acih..hehehe