Wednesday, February 04, 2009

BORING

jom sembang? aku tersangat dilanda kebosanan tahap melampau... erghhhh..hate it... i don't know what i think..what to think.. i'm totally blank!!! ishhh menciiiiiinyerr...naper ngn aku nih.. i'm having my period?? no no no... baru jer sudah.. then? ermmmm... dulu time bujang salu sgt rasa mcm nie..tp now x sgt lah..sbb byk mende nak dibuat... dulu bujang..biler kene 'mende' ni..leh lah nak start kete pusing2 ker... gi temenong kat maner2 ker... tegolek2 tnggu besok ker.. carik kawan ajak melepak ker... gi swimming ker... membuta ke...... erghhhh menci tul.. skang ni.. biler 'mende' ni melanda..tetap kene amik Acih..tetap kene balik masak...tetap kene buat2 mcm nothing happen.. aper nie? haa kan aku dah start...mmg sometimes aku akan dilanda problem tah haper2 nieh..siot tul arr.. nak kene focus balik niehhhh..

5 comments:

Anonymous said...

jgn la slalu nk merungut jer...biasa la..zaman da berubah..awk pon da dewasa..da berumahtangga..aper lg..klu blom kawin lg la bosan...so kena la ubah perangai tuh...make it simple la..jgn la rasa biler da kawin ngn ada ank tuh segala tanggungjawab tu xle nk bt...malu jer..nih asik nk melepak jer..isshh..ntahhapahapetah!!

bigMama said...

ishh.. tuu mcm komen pak radie jerrr.. ehh.. pandai2 lak aku.. hehe.. actually aku pung kebosanan tahap melampauuu niii.. x tau nk watpe smpai kepeningan.. bace blog ko pun sampai juling2 jik mate nii.. hhuhu

Mimie Ishak said...

sabar yek filla.....aku pon pernah rase apa yg engko rase nih.....hari hari buat benda yg sama..aku mmg rindu sgt mase blom kawin tuh..tp life must go on...ini pilihan yg aku buat, so aku kena teruskan...huhuhuhu...aku tak kater aku nyesal tapi mmg sometimes we will feel that way....cuba ko try ubah daily activity ko tuh....tapi takes time lah utk ko nak hilangkan rase bosan ko tuh....kalau susah sangat ko hangkut jek keKASIH ko abis citer..wei aku cakap nih tak der maksud aper aper tau..bukan nak tunjuk pandai tau...niat aku cuma nak share ngan ko jek..supaya ko cool ckit...

psssssttt...garang nyer Anonymous tuh....saper dier?

Kasih Aleeya said...

cik anon: helllooooooo!! saya bukan merungut okeh... saya cuma rasa bosan sbb otak blank smlm.. hawat emo lak nie..lek lekk ler... kalo u rasa u tu lelaki... siler jadik lelaki ler.. x yah emo sgt.. aku yg pompuan ni leh ler nak emo.. hello? penah ker aku rasa x leh nak buat tanggungjawab aku as a mom and wife? i did it perfectly okeh! (asik nak melepak???) helloooo??? asik ker aku ni nak melepak??? siler bagi tau biler??? bilernyer yg aku melepak sampai anak aku tak makan???? sampai aku x buat kije umah??? sampai tak bagi diri kat laki??? kok yer pon tensi ngn pangai aku ni... lek2 sudah!!!!! janji umah aku x tebengkalai...anak laki makan... kain baju tak belonggok sumer.. bersyukur jeklah kan... haku hangin tul ngn org yg x reti nak amik ati... tp tau nak carik kesalahan org jer... celik ar sket bijik mata tgk sket aper yg org dah buat utk diri kita.. God!!

genny da bomb said...

sapekah cik/encik anon tu ye??rilek2 buleh dak hehehe..kan bik pilla dah marah..hehehe..oppsss silap...buk pilla..ke dah tukar bik ni hehehe..rilek2..saya kalo kat opis boring...gi ngumpat..tak pun merayau blog org..kalo kat umah bosan or blank..saya tidoooooo