Tuesday, February 24, 2009

Interested??? Sila tempah....

heheh..nie ialah business kecil-kecilan saya... sekiranya anda berminat utk menempah gambar2 menarik diri anda...boipren anda... anak anda.... anda boleh berbuat demikian dengan menge'send' email kepada saya.... jika ada sebarang pertanyaan pon anda leh email kepada saya..email address untuk pertanyaan dan order ialah framekasih@yahoo.com sekiranya masih tak jawab.. mintaklah nombor telepon saya kat saper2... saya x leh letak no. tepon saya kat sini... nanti ramai sgt yg call diriku ini.. dah ler asik dpt call dari mamat bangla mana tah lately nie..rasa nak sepak jer... ckp aper tah aku pon tak paham... yg aku paham dia sebut ubat nyamuk jer tetiba... SGT BANGANG!!!

Material : Linen paper..(mcm kanvas) nak tau detail email sajer..malas nak citer..hahah
Frame Size:43cm x 30cm (bih kurang A3 size)
Thick: 4.3cm
Gambar anda: Haruslah gambar dari camera digital (email sajer kepada saya) kalo boleh biar ler gambo2 spt contoh dibawah..heheheh... jgn ler gambo ko halus2 mcm ikan bilis... tgk gambo aku bawah tu... yg mulut lopong tu.. kalo tgk dekat2.. bekas tampal gigi pon leh nampak tau..heheh.. gambar dlm phone tak leh yer..nanti 'pecah'
Price A: without frame RM55 (per piece)
Price B: with frame RM65 (per piece)
Delivery: Percuma di sekitar KLCC, Pavillion, Midvalley, Putrajaya, Sri Kembangan, Shah Alam, Ampang Point..
Terms of Payment: Bank-in deposit 50% ke Maybank Account Muhamad Radzi bin Abd Hamid...(account number will be given for serious customer via email) (untuk yg tempah lebih dari 1 frame) Kalo tempah 1 frame saje..siler bank-in harga total frame tersebut...
Pos:Sila bank-in harga total frame + harga pos (email saya senang crita)
Colour: seperti contoh di bawah black&white atau kecoklatan sedikit..
-sample with frames-
-sample with frames-
-sample with frames-
-sample with frames-
budak kecik blakang tu bukan utk dijual okeh.... ni contoh gak tuk Cik Noryn Aziz yg cantek meletops.. utk b'day present Noryn..kwn dia yg tempah.. ;)
*without frame ialah diprint di'kertas' sahaja...

39 comments:

ayien78 said...

sgt2 la interested.... emmm... tapi gambar tak byk yg cantik2 ...camne ekkkk????

kalau yg ada frame yg mcm mana??? yg takde frame yg mcm gambar acih tu ke????

kalau nk size besar ala2 boleh buat jd hiasan atas tv kat hall tu ada tk????? price dia agak2 berapa lak ekkkk????

Anonymous said...

wow rege pon kire ok la tuh..kalo bkn dr dgtal camera x leh ke kak

mannira said...

good business...fila kalau scan gambar boleh tak???nak buat gambar kawen..maklumlaa..masa kawen dulu manada lagi digital camera..kalau ada pun mahal sgt..tak mampu....

Kasih Aleeya said...

ayien:gambo x cantik? hemmmm..tatau ler nak wat camana..heheh.. yg ada frame mcm sample kat entry tu.. x der frame tu maknanyer print sajer... nak size beso? rasanya buat masa ni cuma size yg tersebut jer yg ada..
Anonymous:digicam biasa jer..gambo phone camera tak boleh.. ngn gambo scan x leh.nanti gambar pecah..

Kasih Aleeya said...

mannira:gambo tu size aper? 3R ke 5R ker? bukan ape..takut biler enlarge kan..nanti dia pecah..tp boleh try tgk.. kalo nak just send kat email ok..

Aryana & Adrienna said...

nak tempah nie ...teruja gilosss dha nie ....kasi Ym id leh ...malas ler nak email2 nie...

AzeLa Anwar said...

aku kat kedah kak.. kalo ko xpos camne aku nak tempah? mampos arr kalo camnih.. dah la lawo2.. x kesian kat kastemer ke kak filla oit?

Kasih Aleeya said...

aryana&amp: ym sama lah yang oi.. 'akufillanie'

Kasih Aleeya said...
This comment has been removed by the author.
Liyanaroxx said...

adeh....lawanya kak..mcm nak tempah ler...nak buat birthday present utk cik abg saya nanti bulan 4....lagipun dia keje kat putrajaya gak...alang2 nanti leh datang amik kat akak...balik nih nak tgk mana pic yang lawa....sebab kebanyakan nya mcm terlalu formal sgt....x reti teknik bergambar katakan!!!eheheh~

p/s : acih jadik model frame tuh...comeyyy ler!!!

JuJue said...

interested. tapi nak free!
ekk ahh ekk ahhh

Siti Fatimah said...

filla sgt interesed okey...
i want nanti i email u berapa lama leh siap??? tak sabar nihh hehehe....

Miss Moon said...

TEMPAH LA BERAMAI RAMAI

HASILNYA SANGAT BAGUSSSSSSSSSSS

ejea said...

memang lamo dh b'kenan nk wat mcm nie...
nk jgk nk jgk...kalo dpt package ngan budak kecit kt bwh tu ok jgk tu..hehhee

fahyda said...

fila nak tanya, semua gambar melintang je ke yg boleh tempah, pasal tgk gambar cth tu semua melintang .. yg menegak bleh ke ?? hehehe

Hanarose said...

Nak tempah gak.. leh bagi no phone tak to my private email.. pls..pls..

avelyn@kln.gov.my

nurul said...

wahhh..kak fila mmg sgttttt berminat..nanti aku select dulu gambo yang cun2 ok....

Sutera Batik said...

Nak tempah gak ar... Sgt2 berminat.. Sbb model dia sgt2 cute.. Tp sy kat trg... Ermmmm..... nk kena g KL ke? Huhuhu

~~ciklinn~~ said...

wah cantikknyer..... sgt berminat okeyy...tunggu budgettssss yg cuku nanti.... hahahha

gambar2 kalu pakai camera biasa2 leh tak? ke kena pakai dslr itu... huhuhuhuhu

kita geramm sgt2 dgn anak dara awak yg cute ini...gerammmmmm...

Kasih Aleeya said...

to all:setelah dipikir2kan..yg dok bukan kat kl tu... kalo nak mebi saya akan wrap cantek dan selamat2.. tp korang kene bayo duit pos yer.. mak x der duit nak pos.. kuakakka..bagus kan aku nie?..hahah.. gambo dari kamera biasa pon boleh..saya tapis dulu adakah ianye sesuai kalo dienlarge kan (tak pecah).. kalo ok saya reply email kata boleh.. pastu kalo boleh pilihler gambo yg sesuai tuk buat ni.. gambo mungkin akan dicrop supaya bersesuain utk tepek kat dinding korang.. paham ker sumer...... hehehhe... oh yer.. saper2 yg email tlg cc ke adrie102@yahoo.com juger yer.. dia ialah secretary saya iaitu laki saya Pak Radie..

C!kPuanMuda said...

filla, i nak! nanti i eamil tak pun ym u jek.. nak kena cari gamba hensem2 dlu :P

busyuksayang said...

filla, since nak masuk rumah baru nie...haruslah mencari material for deco...tapi, i tgu dah masuk rumah baru tempah ok...i'll let u know nanti...:)

genny da bomb said...

buk pilla,gmbonye nnti buk pilla wat black n white ke color2?minat gak ni..nk masuk umah baru leh boh kat dlm bilik ke kan..

Kasih Aleeya said...

genny da bomb:gambo black&white atau yg coklat2 sket tu..pls refer kat acih's pic yg mcm kaler coklat sket tu... tak berkaler .. sbb tak cun kaler2.. sesaper nak tempah ya bisa dong.. lambat bisa..cpt pon bisa... justlemmeknow

genny da bomb said...

kalo bagi gambo makanan buleh ke ek????kira cam nk letak kat dapo kan..ala...ala2 cam sikret recipe tu kekekke...tp frame comei2 cam buk pilla buat ni le..melampau ke idea mak??

Iman Cinta Hatiku said...

hai filla..da lama sy follow awak punyer blog-so fun reading your humor. sgt canteks frame tu.ingat nak wat for my dotter. so email gamba kat awaklah yea.check it out..

diri ini.... said...

nak....!!!!!!!!!!!!

idayu bakti said...

kalau nk tempah, baper ari leh siap? Kite kt spore..huhuhu kena plan tuk turun collect kt key ell...:)

happy2gether said...

saya pon recommend, hasilnyer mmg cantik,pak radie & pn fillanie mmg kreatif...tempah jgn x tempah...

hOtMaMa said...

lagi bertambah kayo la pilla pas neh... bisnes bertambah kencang katanyer...hikhik...

eryzal zainal said...

gamba bejaya digantong.
thanks fillah n abe radie;-)

aju said...

filla...nak jugak...nnti ai send pic kt u..

Kasih Aleeya said...
This comment has been removed by the author.
azrul said...

Berapa lama boleh siap ek kalau tempah satu?...Paling cepat?

gue said...

filla cantik bangat..kalu i nak oder 6 frame bole kurang lagi x hage nyer...

Kasih Aleeya said...
This comment has been removed by the author.
gEe said...

menariknyaaa...

Sutera Batik said...

Puas ati ngan frame aritu.. Nk order lagi... TP tgh selongkar pic2 yg seswai.. huhu

Somel-somel Azilda Qasreyna said...

haaaa tjumpa blog akak...nnt ad nk order eh kak...nnt nk cari pix yg agak2 comel kasik akak tau