Tuesday, November 19, 2013

NUFFNANG PHOTOSHOOT

Photoshoot  ni kat Mutiara Damansara.. Amboi macam terror je kan.. nasib ada Waze, kalau tak memang tak sampai lah aku kat sini... pegi pon after office hour, takut lambat.. terkejar-kejar ok.. sekali awal gila dah sampai sebab ikut MEX.. jalan tak jam.. yang jam pon dekat area-area Surian Tower.. amboi dah pandai ahkak Filla sekarang ;)

Memang langsung tak siap.. sebab dari office kan.. so aku make-up sikit-sikit je lah dalam kereta pon boleh.. wechat ngan Ceera.. dia pon waze jugak.. hahah.. tapi dia meronda kejap cari atm.. aku pon siap-siap jelah dalam kereta.. bila ceera sampai.. bersama-sama lah kita catwalk ke studio..

ni make up ke tak ni.. hahahha.. tak reti aku.. simple-simple je sudehhh.. 

pastu tetiba rasa kenapa baju aku ni macam besar sangat nie.. eh ke aku yang besar ni? hahahahahha.. 

with ceera

dan bila bergambar selalu macam ni.. aku pandang sana, ceera pandang sini.. boleh la memana pon ;)

kalau ikut name list tu.. nama aku dulu, lepas aku baru ceera.. hoih, suruh dia pegi dulu pon dia tak nak.. "Eh, nama ko dulu, ko lah pegi dulu.. aku kemudian".. choiiiiiiiiiiiiiii... 

kalau dah dasar kayu memang camni.. dari mula sampai habis gini je pose.. hahaha... pastu bajet silang kaki.. pastu asyik tak balance je nak jatuh.. bagaimanakah itu? hahaha.. 

manja tak ahkak? hahahha

ok itu sahaja lah nak citer.. if korang nak tau photoshoot nuffnang ni untuk apa? nanti je lah kita tunggu bersama-sama.. siap ada short video.. itu memang aku pon tak sanggup kot nak tengok.. sebab aku siap bawak sudip untuk menggambarkan blog aku.. 

memula bincang ngan ceera.. apa nak bawak? luggage sebab aku suka travel? ek eleh macam travel tiap-tiap minggu kan jangan nak poyo sangat boleh? ok ok.. lagipon kang dah macam AF plak tarik bag kan.. ingat nak bawak gambar anak.. so ada 3 orang Kasihs.. tapi tak sempat nak print gambar.. nak bawak Kasih-kasih tu semua? memang TAK LA... hahahahha... kang melalak sana, nak kencing, nak yak.. pitam aku kang.. aku suka masak kan? suka share resepi vangang kan? ok mari bawak sudip.. hahahahhaha.. si Ceera ngan Sue Ann Nuffnang tu nangis-nangis ketawakan aku.. bahahahahhaha... sudip can arrr? also cannnn.. gasak!!! hahahahha..  Ceera bawak ball ngan barbie doll..  ball mewakili anak lelaki dia.. ok comel la video lambung bola.. pastu bila part barbie tegak je ceera tak tau nak buat apa.. hahaha.. pastu dia kiss2 barbie doll tu.. hahahahahahahha.. dah macam pompuan gila aku kata... ceera, harapan aku, semoga dia pilih video ko yang cium barbie tu ye.. aminnnn... hahahha

Dah settle kitorang plan gi makan.. nak makan apa? dah kebetulan dekat sangat ngan the curve.. so jom.. naik satu kereta kita pegi.. aku cakap dgn Ceera aku teringin makan ala korea macam dia selalu pegi tu.. ok tetiba depan mata Bulgogi Brothers.. Jommmm!!! 

Aku tak reti nak order apa.. ikut je apa Ceera suggest kan.. 

Ceera yang homel homel.. nampak je homel, garang ni.. hahahha

muka ilek je padahal lapar menggigil dah ni.. 

Corn Tea sedap ;)

Set yang kitorang amik memang complimentary ni semua kot..

side order amik ni.. teringin la plak mcm citer korea kan.. heart shape beef..


cara makan.. letak satu beef, letak bwg putih tu.. letak lah apa ko nak letak.. balut dan makan.. 

macam senang je buat dia.. kat umah pon boleh.. guna je daging burger tu.. bahagi 4.. balutkan dengan salad.. hahahahha... tapi ceera cakap jgn makan sikit-sikit.. tak feel.. kene sumbat seketul.. agak agak der.. mati tecekik plak aku kannnnnnnn... 

ni bibimbap.. makanan fofular kat korea.. dulu aku gi korea ada gak sekali makan ni.. tapi tak sedap langsung.. sebab daun je semua pastu daun tu kesat dan besar-besar.. gaul ngan nasi.. dah seghoper kambing.. tapi yang ni sedap... aku amik beef.. 

panass.. dah lah laparr.. saba je la... 

ceera punya.. seafood bibimbap.. banyak ok portion dia.. tak abis aku makan.. ceera makan kejap je sap sap sui licin.. tabik gila aku... badan halus gila, rasa nak bunuh diri tengok kekurusan mak anak dua ni.. 

Oh tetiba aku makan nasik.. ko gila dah lah lapar gila.. pastu kawan ko makan nasik.. ko nak pandang je? memang tak la.. 

gelap kulit aku balik dari Krabi.. amboi tak agak, padahal ceera tu memang putih kot.. hahahahha.. ok la, jarang jumpa ceera nie.. harap kalau ada event je baru jumpa... semoga kita berjumpa lagi adik ceera.. hahah adik laaa sangatttttttttttttttttttttttttttttttt.... 

orang-orang nuffnang mesti berbulu je ngan aku.. tak reti-reti nak gi amik hamper hahahahah.. dah berkurun kat opis NN tu.. jauh ok.. KL tu.. dah lah aku mintak tolong bawakkan je.. aku suruh diorang makan diorang tak nak.. thank you Shah tolong bawakkan sampai ke kereta.. hahahahahhahaha.. berpeluh gak kannn.. thank you Nuffnang and thank you Nestle ;) kalau ada yang pregnant tu.. nak try Nestle Mom & Me tu? ahkak dapat 2 kotak tu.. kalau dekat meh akak bagi kat korang.. bagitau ok? datang collect kat umah ahkak hahahahhaha.. dasar femalas ahkak ni tau.. 

Ok itu je.. Jom tengok Ads kat bawah nie..

-Ads-
Siapa gila perfume?? cepat angkat kaki.. hahahha.. ni best sangat.. aku pon dah dapat perfume aku.. Diorang jual Original Reject Branded Perfume.  No Dubai perfume, no gred AAA and No Imitation!!!!


100% Original or Money Back Guarantee!!!

Call/Whatsapp/Wechat : 019-2788971 or 019-2522788
Instagram: @fragranlicious




3 comments:

strawberi said...

nak nestle tuh...hahaha..umah kita dekat je...boleh?hiksss

Filla said...

strawberi,
boleh.. awak email kat framekasih@yahoo.com....

Azura Aziz said...

hahaha.. mesti kelakar video kak fila nnt.. oh xsbrnya nk tgk ;)