Thursday, November 21, 2013

KASIH-KASIH SAYA...

Lama tak upload gambar Kasih Aleeya and Kasih Amaani perasan model ni ;)







Tu diaaaaa... takde cerita nak cerita... selamat hari khamis jelah :)


-Ads-
Tshirt nie boleh cetak untuk perniagaan, kelas, persatuan, hari bersejarah anda, birthday party, majlis perkahwinan, team kerja dan sebagainya... murah pulak tu!!

PROMOSI TERKINI

Dapatkan baucer RM10.00 PERCUMA dari Cetak Tshirt Cotton Silkscreen Rm10.00.

Mudah dengan 3 langkah... 
1. Klik pada link Cetak Tshirt Cotton Silkscreen Rm10.00 di atas & LIKE page tersebut
2. SHARE status ini di wall anda
3. Klik pada gambar type DONE diruangan komen untuk kami jejaki anda.. 

DAH MURAH NAK BAGI LAGI MURAH..  

jom laaa tak lama kejap je... 

Untuk yang berniaga, kaedah ini adalah salah satu kaedah pemasaran yang baik... dan jimat... :))))

JOM LIKE, SHARE & DONE!!!


Click : FB Cetak Tshirt Cotton Silkscreen Rm10.00

4 comments:

edlidza said...

ur kids are so beautiful .. ;)

Zana said...

muahahahahahahaha...lawak la ko kak...btw, selama ni silent reader je...ttba kali ni rasa mcm nak komen plak..ekekekeke...selamat hari khamis gak la

EZAN IDMA said...

comel!

Dandelion Girls said...

hai kak, suke sangat bace blog akak, dari dulu g, tak pena miss.. anyway, please follow me back.. saye newbie baru nak start blogging.. hehe

http://iniblogdandelion.blogspot.com/