Friday, November 08, 2013

DINNER KITEW..

*Ehem Ehem*

Gambar Krabi dalam proses nak resize.. gila punya kerja betul.. malas gila nak resize.. so mari mengadap entry lauk semalam hahahah... Semalam dah lah aku balik lambat.. kul 6.30pm baru keluar dari office sebab boss tahan.. ada banyak kerja.. dah lah aku dah janji ngan Pak Radie malam ni aku masak.. choii sangat.. nasib dah call bibik siap2 suruh siang sayur ngan goreng ayam.. so aku tinggal lebur je kang.. 

Sampai rumah dah lah nak mengadap Love U Mr. Arrogant lagi last episode katanya.. sib baik lah Pak Radie balik lambat.. sup sap sekejap je siap masak.. lauk simple hahahah..

Ayam Masak Kicap tapi ni jenis kering sikit sebab Pak Radie tak suka sangat kalau kicap berkuah-kuah sangat.. baiklah Mr. Arrogant.. as u wish.

Tak nak nampak fail, telur dadar tu kewajipan.. apa hal gambar aku kuning gila ni? maybe lampu meja makan aku tu kuning hehehe.. 

Sayur sawi memang khas untuk tukang masak ;) Tapi Acih suka kuah sayur nie.. Acih makan nasi letak kuah sayur ni je dengan telur.. payah nau nak bagi makan :( ayam pon tak nak.. ni dia dah request nak tom yam putih plak.. baiklah Miss Arrogant... Malam ni mama masak tomyam plak naaaaaa.. 
psttt, orang Thailand suka cakap belakang dia ada 'Naaaaaa'.. rasa ololoooo manjer sangat ;)

-Ads-

Sebagai wanita, kita bukan sahaja nak nampak cantik, tapi kita juga nak sihat secara keseluruhan kan?
Kay Parlour adalah sebuah portal Health & Beauty yang bukan sahaja menjual produk kecantikan dan kesihatan, tapi jugak akan berkongsi info dan tips dari segi pemakanan dengan gaya hidup yang sihat.

Produk yang dijual di Kay Parlour adalah dijamin original dan terbukti keberkesanannya.. Boleh tengok rangkaian produk yang dijual di album FB : Kay Parlour Shop
  
Ramai pelanggan dah berpuashati dengan produk dan servis yang diberikan, boleh jugak tengok semua testimonial pelanggan di album FB: Kay Parlour Testimonials

Ada share jugak info dan tips untuk senaman yang sesuai, pemakanan yang seimbang dan khusus untuk wanita, Kay Parlour juga akan berkongsi info untuk mendapatkan kulit yang sihat dan tips-tips untuk aplikasi makeup yang cantik menawan ;)

Sempena bulan November, Kay Parlour akan mengadakan promosi istimewa dimana setiap pembelian RM200 ke atas, anda layak mendapat diskaun sebanyak RM36.. Cuma Like  KAY PARLOUR dan share status promosi kepada kawan-kawan 

Contact :

Call/whatsapp/sms : 0122937670

4 comments:

gadisgenits said...

Salam akak...boleh x kasik resepi ayam tu...cam sedap jew...cam sedap jew...hehehe..

Shafinez Hanoum Abdul Aziz said...

Salam akak...sy nk resipi sayur sawi tue boleh x? Sy slalu fail masak sayur2 nie. Cm best je...cm sdp je..cm sng je.. ;p

Shafinez Hanoum Abdul Aziz said...

Salam kak..sy nk resipi sayur sawi tue boleh share x? Sy slalu fail la msk sayur2 nie esp sawi..nmpk cm sdp je...cm terliur je..cm best je.. ;p

Shafinez Hanoum Abdul Aziz said...

Salam akak...sy nk resipi sayur sawi tue boleh x? Sy slalu fail masak sayur2 nie. Cm best je...cm sdp je..cm sng je.. ;p