Tuesday, June 01, 2010

PROMO...PROMO....



Masih ingat lagi??? Dulu Cyberphotog ni penah gak buat Mini PS... laku mcm goreng pisang panas.... time tu ai slim... ai lincah... ai leh lompat-lompat... so i pon datang jugak memeriahkan suasana.... tapi kali ini i dah gemok... dah tak leh lompat-lompat... dah jalan pon hegeh-hegeh.... hahahah... lagipon time PS ni nanti tah ai kat dalam labour room ke... or tunggu masa nak beranak... or tengah nyusukan anak!!! huahahahhaha....

Apa kata you olls yang free2 tu pegi booking ngan Moon?? murah jerk pon... RM200 only maaa.... biler lagi nak amik gambauuuu lelawa nih.... nak tunggu tangkap gambo sendiri memang tak yah citer lah biler tawun kan? bayo jek.. para photographer ni yang akan meniarap, buat kuak lentang bagai nak snap.. korang just gedik-gedik jer....

Kalau gambar-gambar yg dulu dorang snap pon dan mengkagumkan... sekarang ni.. malas nak citer lebih!!! dorang dah upgrade pakai camera lagik canggih dari yang mmg dah canggih dulu... hasilnye konpom meletops kebabom!!! tanak??? kang nyesal.. bile dah fully booked baru nak hegeh2.. "Filla, kawan you moon tu boleh lagi ke amik utk mini PS tu....".. masa tu mak malas nak layan korang.... pastu nak buat B&W frame ngan Framekasih pon dipersilakan.. *ngeh ngeh ngeh*... walaupon mak tengah 'push-baby-push' korang still leh email... InsyaAllah mak check jugak email korang tu nanti...









EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

5 comments:

Miss Moon said...

cun plak poster tew duk kat blog nko cam matching je pillaaaaaaaaaaaaaaaaaa

thanks sayang ..ok pilla prektis push kayyyyyyyyyyyy

Anonymous said...

soft copy u all bagi tak?

Filla ~ Kasih Aleeya said...

anon: tu you kene tanye miss moon... leh ke blog dia yer...

Lenny said...

hehhee... prektis pilla.. jgn tak pretis..... hee heee hhuuu...

pushhh!! ehheheh:D

Miss Moon said...

miss anon ...tew termasuk skalik softcopy