Monday, June 14, 2010

39++++


kalau motto rotiboy tulis "one is never enough".. rasanya untuk gambo aku... "one is more than enough".. huahahah... belambak gambar perasan masa laki tengah gi dalam petronas bayar nak isi minyak... tapi kang korang plak muntah darah... so tak baik utk kesihatan kita bersama..hahah...don't play2 arrr.. tu gambar latest tu... gambar 13hb June..ngeh ngeh... 5 days before my due date... punyelah besau perot mak ni hah... tu nak gi kenduri kawin tu... baju tu nasib ler butang dia tak tepelanting time aku melantak!.. jalan pon kaver line..soh Acih jalan kat depan aku.. sebab suar dah duduk bawah prot.. baju tu kalo tesingkap sikit jer... memang clean and clear lah nampak prot aku..huhuhuuuuu...


sabtu tu sempat lagi gi makan nasi briyani ayam madu kat mahbub bangsar.. pastu jalan2 kat bangsar village...'termasuk' plak kat ZARA... halamakkkkkhaiiii.. mak bekenan tul kat satu white shirt yang ehem2 mcm kerlas gitew... tp tgk jer... kata mengandung... pastu terberkenan kat jeans dia plak.... (memang stok lupa diri, tak agak2, belek2 tengok size 26..hahahah) ko ingat ko model size 26? bontot membesar berlemak macam tempayan...ada hati!!!!! Acih kalo sakit hati ngan aku asik "mama tu dah lah gemok.... " itu baru anak dia sound.. lom bapaknyer lagi... kalo bapak dia sound lagi bisa berbisa.......


buat kengkawan yang dok sms "Filla, ko dah banak lom?"... belom sayanggggggg.... nanti kalo dah banak i announce yer.... haku pon dah tak sabau dah ni... tapi nak buat cemana... dah baby syok dok dlm prot yang suam2 kuku ni.... sekali aku telentang... mcm gunung kinabalu tinggi nyer prot ku ini... serammmm mak tau....


eh, nanti sambung lah.. aku lapau... nak pegi besarkan tempayan ni haaaa... tak cukup besar lagi nih..heheheheheh.....












EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

13 comments:

genny da bomb said...

hope semua ok ok ajaa..selamat push2 ya buk pilla..sure dh nk terkeluar sangat2 dah tu heheh

C!kpuanmuda said...

rambut cantik ok...


gud luck dalam acara meneran.. hehehehe

MrsS said...

aku tgk pict dulu..pastu baca biar betul pompuan nih nak branak dah tp maintain cuns...rambut lawoo okeh!wavyyy i loiikee hihi
selamat push2 ya poms..;p

Mrs.Nury said...

auwww stil mengancam ape even 39++.Sabar menunggu yer buk filla & semoga semuanyer selamat

JuJue said...

aku ingatkan ko dah banakkk....

Mimy Hamid said...

apsal ko tak rembat je baju kat zara tu..?? jadi motivasi beb...heheheh

Anonymous said...

kak filla..
just nk g tau, heroin baru yg blakon filem lagenda budak setan 2 cm muka akak la..ape nm dia nth..x ingt ar plak..klu akak x pregnant,mst ingat akak yg blakon..hehe..
hope everithing well..slmt bersalin eh.. :P

Lenny said...

agree ngan CPM.. rambut ko cantik..

wah.. ada reader kata ko cam lisa surihani.... ahahha... sure kembang bontot....:D

weih pilla ku cayang.. ko jgn cepuk aku plak erk aku ngader camni.. ko banak la ari khamis ke.. jumaat ke.. nanti aku ngan mai datang tgk ko pas aku jumpa moon...ngan ila.. aci?

Miss Moon said...

fillaaaaaaaaaaaaaa

aku tak sabar nih ...siap tepon hahahhah misti nko tensi kan bila aku tanya nko dah banak ke lom

tak pa nanti bila nko banak aku la reporter yg akan sampai ke tempat kejadian muahahhahaha

sila banak hari sabtu atau ahad ya senang mak nak melaporkan kejadian

ila de cute said...

filla, wahhh dah tak lama ek...tp ko still lawa je aku nengok...mcm tak sarat peknen pun...rambut ko lawa, mcm gi blow kat kedai... cun...sure adik acih cun gak.,...

good luck fillanie...

JMR said...

cam gunung kinabalu????????

NUNU EERA said...

bju jara 2 lgi seminggu da boleh beli da 2..;)

Anonymous said...

k.filla heroin citer lagenda budak setan sbijik muka k.filla....(shiqin kamal)....sy tgk jer muka dia trus teringat k.filla...slmt push chaiyok!chaiyok!...go k.filla go...he3