Thursday, June 17, 2010

KINI TIBA MASANYA......POYO

hello semua... assalamualaikum...

gigih haku bukak laptop ni semata-mata nak mengupdate... InsyaAllah tak hari nie, besok kot aku beranak? hihi.... dari malam tadi rasa tak sedap hati... tapi malas nak perasan lebih-lebih... tapi pagi tadi... dalam kul 8 dah ada tanda-tanda gitew...

bila dah ada tanda.. maka cepat2 lah mandi bagi wangi-wangi sket... mana lah tau.. jap2 lagi nak kene gi sepital... dah selepas mandi.. cuba 'menghayati' kot-kot ada mild contraction.. ok memang ada.. every 10 minutes rasa sakit-sakit manja perot ni sampai ler kat keliling pinggang... jap jap.. ni dia sakit lagi.. break jap... *lap peluh*

ok sambung cepat... tadi dah breakfast... hari ni my MIL masak ayam masak kicap.. HARUS... apa-apa hal kene melantak dulu.. bau dia tak hengat.. harummm semerbak satu dapor... kang tak senang plak hati aku nak push... ngeh ngeh...

air selusuh dah minum, air akar patimah sudah, air zam-zam sudah, kurma sudah... yang terdaya aku buat.. aku dah buat... sakit ke susah ke senang ke.. tu terserah lah kepadaNya... mudah-mudahan dikurangkan kesakitanku nanti..dipermudahkan segalanya...

oh ye, doa-doa kalian.. ceh geli lah kalian... hahah.. doa-doa korang semua membuat saya rasa terharu... walaupon tak sempat.. (dan-dan tak sempat) tak sempat utk saya reply satu persatu.. tapi percayalah... saya terharu bangat.. dan terima kasih sumer.. sebenarnya 2,3 hari ni mak dok sibuk layan Sinetron Cinta Dan Anugerah kat youtube.. auwwwwwwwwww.... sampai tengah malam okeh... Acih pon dah kenal dah watak2 citer tu..huhu... aku ni mmg giler tul citer indon.. dulu time peknan Acih layan Indon gak... nie dah nak bersalin adik dia.... Indon gak!... hihih....

eh sudah lah.. aku peluh2 lah plak.. sakit belakang lahhhh... disebabkan blog ni x de orang lain yang boleh update.. nak harap laki mak... dia bukan tau password..kalo dia tau pon... dia tak reti..so ada possibility ini entry terakhir saya sebelum saya nak 1,2,3 push!!!! kalo anak aku dah say hello to the world nanti... aku try update ok? tak pon... kalo ada kengkawan yg datang melawat.. dorang plak gi snap gambo baby.. korang tgk jerlah.. heheh.. (wehhh.. tak Suri anak Tom Cruise lahhhhhhhhhh)..hahahha.... ko ingat ko artis nak sorok2 anak ko???

ok dah dah dah... jangan main-main.. kang dah sakit time tu lah ko rasa nak penampar diri sendiri buat lawak bangang.. ko sakit takde saper nak tolong.. baik ko diam Buk Pilla...

Wassalam,
Filla



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

18 comments:

ila de cute said...

filla, aku doa kan semua nya selamat...aku doa kan ko dipermudahkan bersalin... muahsss

eh suh le pak radie buat lintas langsung dari bilik bersalin, macam saiful nang dulu...

Anonymous said...

Take care dia..InsyaAllah dipermudahkan...Amin...

mummy_ayu said...

filla, aku pun doakan ko semuanya selamat..semoga senang la nak push nanti...good luck & take care!!!

notti netti said...

OH! JANGAN LUPA CUKUR KASI BERSIH SUCI MURNI..BIOR NAMPAK CHOMEL SKIT...

::Mamalyna:: said...

filla, semoga Allah permudahkan..

ZuNas77 said...

Good Luck Filla...wish u all the best..harap2 selamat semuanya..tak sabar nak tgk adik Kasih..hehe

-one of your customer-

mamamarissa said...

ishhh sempat lagi update...selamat berpushhhhhhhh pushhhhhhh...moga selamat semuanya :)

ejea aziz said...

waaa..tak sabar nk dpt latest news lg nih..
semoga selamat semuanya ye..mama n baby..

Diana Abd Rahman said...

saya doa filla selamat melahirkan..biar ibu dan anak dua2 sihat nanti..

iswatie "colours of life" said...

slmt push filla...

sheila said...

kini tiba masanya...berhari raya hahahhah

genny da bomb said...

menunggu gambo adik acih dengan sabar...semoga semuanya selamat filla

Miss Moon said...

FILLAAAAAAAAAAAAA aku doakan nko selamat beranakkkkkkkkkkkkk wek wek wekkkkkkkkkkkkk akakakakkakakakak

AKU AKAN SAMPAI KE SANA BILA NKO BANAK UTK SNAP GAMBO ANAK NKo hahahha bukan nko kay ...jgn radie bintak bayaran sudaaaaaaaa

Mai , Ila n Len kalau dia banak malam nih ke pagi besok ke plan lunch sesama kiter tuka ke plan melawat fillanie kay . Akan ku charge camera ku cepat2 malam nihhhhhhhhh kasik penuh battery

Aleesya Dania said...

sis Filla..me doakan sumernyer selamat....doa jgn putus yer sis.. :)

happy2gether said...

Moon..kalo Filla besalin kita pi tgk bsk..ehehhehe

ayoikema said...

asalamualaikum...xper kalo x bls pun...sy doakan semoga smua nyer selamat...take care...

lily_lolypop said...

SELAMAT BERSALIN..
smoga selamat ibu n anknye..
aminn~~

byk2 doaaa auww..
dri : peminat blog secara senyap. hehe

aLya said...

t8 care..
hope e'thing will be fine..
n slamat dtg gak 2k org baru..
wish awl2..hehe:-)