Tuesday, June 08, 2010

DIRIKU MASIH DISINI LAGI...

SAYA BERSIARAN SECARA LANGSUNG DARI DEMC..BARU BUAT CTG AND EVERYTHING IS OK....

ok ayat atas tu mmg ditype malam tadi masa tunggu turn nak jumpa doc... tp tak sempat siap no. dah naik..so disconnect terus..huhu.... hari ni, hari Rabu, saya teman Anny... dia ada discussion kat mana tah.. saya dlm kereta dia.... dia bagi laptop yg dah fully charged dan BB celcom..ngeh ngeh..

saya masih disini bersama perot besar nie... hehe...biler lah anakanda ni nak keluar... sekarang saya dah stay kat umah PIL... internet pon takder.. sian kan? huhu... sbb tu tak dpt update.. kalau ada internet nanti saya update lagi...

email untuk order frame bukan saya yang reply.. Pak Radie yang reply.. so kalau telambat reply, jangan marah dia yeh.. dia tu busy all the time..

itu sajer buat masa nie... serious, miss u all!!!!! thanks buat yang doakan filla yeh.... bye...

6 comments:

ikafantasi said...

take k sis

dhamirah asilah said...

doakan sis selamat melahirkan ank nnti...amin...

Anonymous said...

good luck k.filla!!!!take care....

JMR said...

bila baby nak nak kuar nih....

hehehhe..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

good luck and take care.. jaga diri baik2

Anonymous said...

semoga sumer nyer selamat yer filla.... take care - kak zai