Thursday, June 10, 2010

LOVE.....

(ok ini gambar lama... hahah.. sbb x de new pic.. dah out of stock.. ceh konon.. padahal gambar latest semua maha buruk..heheheheh, eh mcm gambar ni tak buruk plak... tapi gambar ni ada love... eh apa yg ko merepek ni syaiton)


hi kengkawan...


hehe.. boring kan dgn diriku ini? tenggelam timbul macam sabut kelapa di tengah lautan.. huhahaha... mak balik umah Putrajaya jap ni haaah... sian haku... baju pregnant bawak 2 helai jer balik umah PIL.. pastu bile kuar.. asik gilir2 baju tu jek... malu mak tauuu... ingatkan dah nak bersalin sangat.. rupanya tak jugak!!!

heaven nye balik umah sendiri.. sebab ada internet..hahah... takper... nanti aku dah gi collect aper tu? piw1max? baru ler aku leh senang duduk... kat umah PIL sonok sangat... sbb my MIL bagi pinjam banyak baju kelawar..sejuk berangin jer aku kat umah..hahah... lantak ler ghoper dah mcm haper... bukan ada orang nak nengok pon!...

kawan opis kol.. cakap member2 seangkatan yang mengandung semua dah meletop....tinggal lah aku jerk tak meletop2 lagi ni... x per... aku sabar menanti ni hah... ada gak doc suggest induce.. tp tengoklah cemana.. aku mcm tak sanggup lah plak... tp kalo dah overdue secara melampau.. induce jeklah kot... check up 2 hari lepas.. baby dah 2.9kg.. ok ler tu kot.. semoga dia sihat2 jek dok dlm prot mama tu yeh?

aku dah tatau nak update apa... balik2 citer yang sama... sowiiiiiiii ler yer.... eh ok ler... nak layan citer indon jap... sampai ketemu lagi.. babai...




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

eyza said...

kak, ni ank ke bpe?
sowi ye kepoh2 sbb sy follower baru..heee
http://duniakecilkuyanghijau.blogspot.com

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

kak filla semoga semua selamat ye :) nanti dah deliver sms k?

NUNU EERA said...

go..go.. kak filla.. tggu gmbr baby akak ni..;)

safinah said...

salam kak. ade email tak? saye nak tanye sket psl keje sbg graduated office management / secretarial tu. bleh ke? hehe

Sham Ummi Echa said...

poms bila due date ko? aku igt ko dah banak dah..dah overdue ke? echa dlu aku overdue 10 hari ko.. kena induce la aku jwbnya

semoga ko slamat brsalin dn dpt baby yg sihat dan comel

ibu shasya said...

yer nyah... lepas neh mak plak ganti ko.. cerita pasal mengandung tak sudah2.. ada mak kesah kan.. dh la mengandung 4 thn sekali.. tu diaaaaaaa... wakakaka!! apa pun mak doakan ko selamat melahirkan baby yer.. hujung thn nanti turn mak pulakkkk!!woohoooo!

Anonymous said...

x sbr seh nk tgk baby.....

ejea aziz said...

lorrrr..nape adik acih ni..saje je nk suspen kn mama dia tau..cpt2 kuar baby..sian mama bawak perut tu..
fila, semoga selamat deliver nti..

een said...

terserempak dgn pak radie kt ikea...sgt x tumpah mcm dlm gambar..hehe...cm nmpak artis pulok...eh hubby filla tu...ekekeke...

congrats on ur new acih ;)

JMR said...

nnt dh meletops, jgn lupa update ek..