Friday, June 04, 2010

GAMBAR SAYA 38 Weeks Pregnant...

Atas permintaan yang tak ramai, disini saya share gambar saya pagi tadi... gigih tunggu Pak Radie sudah mandi nak suh dia tolong snapkan... eh terharu plak sebab dia layan je permintaan saya tanpa banyak bunyi... siap demand nak gambar penoh dari atas kepala sampai ke hujung kuku kaki... ngeh ngeh... iyalah... ntah2 sok lusa dah nak meletop.... biler tawun plak nak nunggu perot kembong mcm ni lagi.. so haruslah merakamkan saat-saat indah berperot boyot untuk kenang-kenangan.....
dah nak gi keje dah nie... sempat lah buat *peace* untuk semua orang..hehehe....

serious dagu ngan pipi dah bersatu... dah tak de rahang... ape kes nieh!!! tak peee... takpe.... nanti lepas beranak boleh berusaha gigih.. selongkar balik gambar-gambar lama.. dan menangis lah ko teresak-esak disitu sambil menyusukan anak.. hihihi....

kesian kan.. baju peknan dah takde... ada lah 2,3 helai jer yang tinggal (yang still muat).. sebab dah tinggal baper hari je lagi... jangan membazir ye adik-adik... membazir tu amalan syaitonnn...

saya pon tak pasti kalau ni entry terakhir saya... sebab weekend ni dah balik ke Shah Alam... pastu ada check up 8hb (tues).. kalau rajin boleh lah kerja lagi mon and tues.. then terus jelah mc ke EL ke.. apa-apa yang patut... internet takde plak kat umah PIL... jadi dengan berat hati nya... saya tinggalkan gambar-gambar saya untuk menemani anda-anda semua disepanjang ketiadaan diriku ini.... ada jodoh, leh lah kita bertemu lagi.... auwwwwwwwwww... cukup manja tak cenggitu?

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

16 comments:

Anonymous said...

sy slh sorang akk nyer silent reader,sedih lak baca akk nyer n3 kali ni mcm nk gi mana jer...huhuhu, jgn la menyepi lelama k,nnti x dpt baca akk nyer citer2 yg besh2....he3
sy doakan akk slmt besalin moga sumanyer bejalan dgn lancar dn di kurniakan baby yg comei n cute...AMMIINN

Prasad said...

all the best wishes....

iswatie "colours of life" said...

Good Luck Filla...selamt pushhhhh

insyallah Allah permudah segalanya...x lama dah tuh nak bersalin...aminnnn

nasazfrog... said...

kak nampak gaya perut cam bb boy je tu,, apapun... take care,,, kim slm kat aceh.. :)

JMR said...

ala, kak filla dh nak offline ke..jgn le lelama ek...

boyot tak boyot,tetap cun gitu..

MrsSluRp said...

Comeiiii.. Aku suke tgk..;) mmg perut dah nmpak beso sgt dr last aku jumpa ko kan.. Btw have a great weekend and aku doakan selamat le.. Insyaallah evrything goes smooth n easy..;) dah letop jgn lupa text aku ehh.. Nak gak tumpang jengah bb org ! Hihi take care poms ;p

Mimie Ishak said...

fillanie...byk sabar ek...muka dah sembab dah nih aku nampak...perot pon dah turun.....tp kan nampak gaya perot nko nih macam anak lelaki..kemas gitew..tak melebar..tp entah lah semua keje Allah...tp apa pon aku doakan yg terbaik untuk nko dan selamat semuanya...mintak maaf kalau ada silap cara , kata atau menyinggung perasaan ek..(mcm ari raya plak)jgn luper calling calling once meletops! mimie & family.....

Azie said...

filla...aku walaupun jarang bercomment....aku silent reader ko. Untuk entry kali ni aku tergerak nak bg comment yg agak memberangsangkan.

filla, aku doakan ko ngan baby selamat. Aku harap ko kuat semangat utk bertarung nyawa melahirkan adik acih ni nnt. Byk beristighfar...selalu sebut nama ALLAH setiap saat nnt.

Tp aku nak ko tau...aku amat sayang kan ko..so do take care. keep it up gurl. Aku plak yg nak sebak...ok stop.

rynas said...

selamat bersalin yer.. mg dipermudahkan hendaknya. Amin

mamamarissa said...

filla, moga semuanya selamat ok...doa yg baik2 utk u & ur baby...good luck *hugs*

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Ada masih kelihatan cute walau prgnt. SAYA?? Masa prgnt adalah paling horor tapi bila baby dah keluar nak tergelak pulak teringat kenagan SELEBET masa prgnt.

Semoga semunya selamat...

Jehan Najib said...

Good Luck :)

BeMiE said...

still pretty.. dun worry.. heheeh

Aleesya Dania said...

me doakan kak filla n bby selamat hendaknyer.. :)
msti bby yg kua nnti comey cam kak filla..

Lenny said...

ala... ko dah tak update ke... abis kalau aku wendu camnooo??:P

::The Shopaholic Tauke:: said...

dah 38weeks...wa...dah agak2 nk sampai masa dah tu...gud luck..!!