Friday, December 05, 2008

After dinner session...

Pak Radie nak makan simple2 jek... sebab ajak me & Acih gi Alamanda nak buy something utk collegue dier 'Bob' last day kijer... dpt better offer tempat lain.. so ok jer!! goreng ikan jek.. ko cicah ler ngn kicap+bwg+cili...nak kene buh gambo ker?
cun tak ghoper bawal nie? Acih kemain suker okeh.. gaul ngn nasik buh kicap...heheh..sonang kojer mak!
wahhhh... tetiba aku jadik rajin kan edit photoshop gitew...hahahah.. pandaiiinyer aku!!! hahahha.. bebulus tekak Pak Radie dgr statement aku..sbb aritu aku paksa dia ngaku aku ni walopon blur/slow...but sometimes aku ni 'fast learner' gak..sekali jek dia ajo.. aku leh pickup.. (ngn Pak Radie ko x leh slow..sbb nanti dia maki).. siler ignore vacum kat bakang tuh..hehe
ni sesi mkn ikan bawal goreng ngn kicap jer.. aku x makan sbb i'm on diet.. wah gitew..mkn daun jek kul 6.00 petang... pastu kol 6 pagi aku keras atas katil..sbbnyer prot sakit giler..masuk angin.. bepeluh2 okeh.. x leh pusing badan pon.. kejut Pak Radie..bagus kan.. aku dah serik... at least sblm tido kalo rasa lapar mkn ler roti ker 1 slice..jgn tido biler prot kosong.. pastu nyusahkan org pepagi buta...hahah.. Pak Radie pon sound 'bagus arr..makan daun lagik nak kurus'..
wajah2 ceria lil monkey nie..sbb???? dpt gi alamanda lerr.. apa lagi???..

gambo sblm gi alamanda...

macam TENUK kan muker Pak Radie??? heeeeee... sian aku tgk...

so inilah gift utk Uncle Bob... wish u all the best Uncle Bob!!!!

wahh gitew.. sesekali aku ngedit gambo.. not bad gak kan? (nak kaver line sebenarnyer ada cela2 di wajah.. so me edit ler gambo!!).. oh yer.. that lolipop tu... peberet cik Acih kiter.. kalo gi starbucks tu yg dia carik!! tensi aku sambil jln2 kat alamanda.. Acih dok jerit2.. Starbucks...stabakkk.... sungguh sonok sambil nyejukkan tokak ni haaaa.. tgk Pak Radie layan Acih main chess..
Pak Radie muler lah tekoyo2 wat2 pening pala konon...blah arrrrr!!!! idoooppp Acih!!!
Acih lek arrr.. fening ker? poyo ler Acih nie... pandai jek bakon2 fening...
best sgt biler malam2.. dah dinner mkn nasik ngn ikan goreng jek kat umah.. pastu gi meleisure2 kan diri... sambil tgk Acih tekinja2 dlm starbucks ni x pakai slipper.. (dia suker wat mcm umah dia jek)...syok kan?
tgk budak tu dok leka jek sowang2 kat dalam tuh....
love this pic gak..they both were having great time together kan... aku plak jadik pencacai (suker guna word ni sejak aku tgk fara type tu kat status dier)amik gambor dua banak nie..hahahah.. tah ler mmg suker amik gambo..sampai atok Braim pon pelik kan Acih..mama ko ni asik menyenap gambo jek... hehehe...

p/s: Don't forget to watch X-Rel on 9th & 10th Disember @ TV 1... 4.00p.m-4.30p.m.... (mama & auntie Anny nyer episode okehhhhh) saksikan kami beraksi!!!! don't forget...

6 comments:

ila de cute said...

aku suka la nengok gambo acih yg muka ala2 fening tu...cute giler...yg gambo acih ngan pak radie tu pun aku suka... aku nengok ikan bawal ko pun menyelerakan..dap nya....apsal ko goreng ikan cun je, aku kalau goreng ikan, kesian ikan tu mcm kena langgar steamroll...

busyuksayang said...

filla, i love the last one...so sweet :)

Sham Ummi Echa said...

insyaallah kalo aku x kuar..aku nengok ler x rail ko tu..

Liyanaroxx said...

kak filla...
geramler tgk pic acih pegang lolipop tuh~ tgk jari dia tuh....tembam2 btol~ heheheh

mannira said...

fila...my fren kan ckp jgn tido dlm keadaan lapa atau dahaga... sebab nanti roh kita bangun cari mkn atau air yg paling dekat..air longkang ke...sampah ke...isshh betul ke???tak sanggup den...tu sebab kalau sebelum tido rs nak minum air..bgn je...lapa..cari maggi...he..he...

vee said...

filla..nak tanya ni..sejak biler acih pandai men chess? bagus la korang ajar anak2 camtu :D
x sabar nak tgk amani plak men chess..mesti kiut miut (^-^)v