Thursday, March 10, 2016

EIRA SYAZIRA.

Untuk pengetahun semua, pihak Ellfie Beauty telah melantik Eira Syazira dengan rasminya sebagai Duta kepada Produk Ellfie Beauty yang semakin mendapat sambutan hangat di pasaran Malaysia, Singapura dan Brunei sejak Disember 2015.  Sebagai pengguna Produk Ellfie, Eira berpuas hati kerana tidak pernah menggunakan apa-apa set kecantikan yang khusus sebelum ini.  

"Eira memang berpuas hati dengan produk Ellfie Beauty setelah mencuba hampir 6 bulan.  Kulit Eira memang tiada masalah sebelum ini, tetapi setelah mencuba Set Skincare Ellfie Essence dan Set Ellfie Gold Serum, kulit Eira bertambah cerah dan sekata.  Ramai yang mula tegur dan suami Eira sendiri pun perasan akan perubahan kulit Eira sekarang.  Eira bertambah yakin dengan Produk Ellfie Beauty kerana semua produk mereka mempunyai kelulusan KKM dan selamat digunakan. Kini Eira sendiri adalah salah seorang pengguna setia yang sangat berpuas hati dengan hasilnya.

Set Skincare Ellfie Essence mudah digunakan dan harganya sangat berpatutan.. Cuma RM120 (Semenanjung Malaysia) dan RM130 (Sabah / Sarawak) dimana tiada caj penghantaran dikenakan.  


Setiap Set Skincare Ellfie Essence terdapat:

Cleanser 30ml
Toner 30ml
Day Cream 10g
Night Cream 15g

Cleanser dan Toner mampu bertahan untuk 1 bulan, Day Cream 4 bulan dan Night Cream 2 - 3 bulan.. Untuk pembelian Loose Item jugak anda boleh dapatkan Cleanser 50ml dan Toner 50ml dengan harga RM55.. Pembelian 2 botol ialah RM100 *tiada caj penghantaran dikenakan.
Kebaikan Ellfie Essence

Cleanser
Membersihkan segala kotoran dimuka.  Kulit muka akan menjadi lembab dan tidak berminyak.  

Toner
Membantu kulit menjadi lebih lembut dan sekata. Menegangkan kulit muka dan menyegarkan kulit dan menjadikan kulit lebih lembut.

Night Cream
Membantu memulihkan wajah yang tidak sekata, menghilangkan kulit kering, membantu menyembuhkan masalah jerawat dan mengurangkan kesan rekahan dari mengecilkan pori yang terbuka.

Day Cream
Membantu menjadikan rona kulit sekata dan melambatkan sistem penuaan.  Melembabkan kulit sepanjang masa dan memudarkan pigmentasi.  Mengandungi 15SPF untuk melindungi kulit dari sinaran matahari. Cara pemakaian Ellfie Essence

Day
Cleanser, Toner dan Day Cream

Cuci muka dengan Cleanser dengan menggunakan air yang bersih.  Selepas itu lap seluruh muka dengan tuala yang bersih.  Sapukan toner keseluruh wajah.  Semasa kulit masih basah dan lembab sapukan Day Cream.  Selepas itu anda boleh menggunakan loose powder seperti biasa.  Make up seperti biasa.

Night
Cleanser, Toner dan Night Cream

Cuci muka dengan Cleanser dengan menggunakan air yang bersih.  Selepas itu lap seluruh muka dengan tuala yang bersih.  Sapukan Toner keseluruh wajah.  Biarkan kulit kering seketika barulah sapukan Night Cream.

Produk ini membantu masalah kulit dari segi:

Masalah kulit tona tidak sekata

Mengatasi dan menyembuhkan masalah jerawat

Memudarkan pigmentasi

Mengurangkan kesan tanda rekahan dan pori terbuka

Memperbaiki kulit kusam

Menjadikan kulit lebih lembap dan tidak berminyak

 Selain itu, anda juga boleh menggunakan Set Ellfie Gold Serum untuk mempercepatkan proses pemulihan kulit.  Ellfie Gold Serum telah mendapat kelulusan KKM bernombor pendaftaran : NOT150703734K dan ianya selamat digunakan kerana ia diperbuat dari ekstrak buah-buahan dan Gold 24K.. Ia juga bertindak untuk:

Mencerahkan kulit

Menghaluskan dan melembutkan kulit

Menjadikan kulit lebih sekata

Mengurangkan masalah kulit berminyak

Memudarkan parut

Membaiki sel kulit mati

Menegangkan kulit

Menjadikan kulit lebih berseri

Anti penuaan

 Boleh digunakan 1 kali sehari sebelum tidur.. Sebaiknya cuci muka terlebih dahulu, diikut dengan toner.  Kemudian sapukan sedikit Ellfie gold Serum sehingga rata.. Biarkan seketika sebelum menggunakan Night Cream.  Ulang proses ini dalam masa 2 minggu.. Selepas 2 minggu boleh selangkan pemakaian 2 hari sekali.

 Harga 1 set Ellfie Gold Serum ialah RM130 (Semenanjung Malaysia) dan RM140 (Sabah / Sarawak) *tiada caj penghantaran dikenakan.

Untuk Set yang lebih besar dan menjimatkan, anda boleh memilih Set Limited Edition dimana saiz dan kandungannya lebih banyak daripada Set Skincare sedia ada.


Set Limited Edition


Cleanser 100ml
Toner 100ml
Day Cream 12g
Night Cream 20g
Ellfie Gold Serum 3 botol (3.5ml)
*percuma kotak hitam (hard box) dan percuma 1 buku Nota Ellfie Beauty berserta pen.

Total jumlah set ini ialah RM400 tetapi Set Limited Edition ini dihasilkan sebagai tanda ucapan terima kasih dari pihak Ellfie Beauty kepada pengguna tegar kami.. Harga yang ditawarkan cuma RM280 (Semenanjung Malaysia dan RM290 (Sabah / Sarawak) *tiada caj penghantaran dikenakan. Testimoni Pengguna Ellfie Essence dan Ellfie Gold Serum

Selepas 2 bulan tiada lagi masalah jerawat


Masalah jerawat dan kulit kusam

Kulit menjadi cerah dan jeragat semakin pudar.

Layari Facebook dan Instagram Ellfie Beauty untuk melihat lebih banyak testimoni dari pengguna yang telah berjaya mengatasi malasah kulit mereka.


Whatsapp : 013-2755197

Website dan senarai Agent berhampiran : www.ellfiebeauty.com 

Instagram : @ellfiebeauty

FB Page : Ellfie Beauty2 comments:

Azura Aziz said...

awww jelesnya tgk kulit Eira Syazira ni..

Norliana Abdul Rahman said...

Ellfie ready stok. COD Subang Jaya, Glenmarie dan Shah Alam. Postage seluruh Malaysia. WA 012.293.7670 segera!