Thursday, January 28, 2016

SORRY GAIS.. APA GAIS-GAIS? GELI.

Sorry lama tak update blog pasal kisah peribadi.. wow peribadi ke?  kalau peribadi baik tulis diary pastu lock dengan mangga bentuk love je.. hahahaha..


Mintak maaf banyak-banyak sebab lama tak update blog kisah sendiri.. dah ada yang complain cakap tanpa reader siapalah blogger.. tanpa reader takkan ada traffic mencanak naik.. Ye faham, faham.. tapi kena faham jugak niat Kak Pilla selama jadi blogger 11 tahun ni, tak pernah mengharapkan traffic naik bertingkek-tingkek.. Ada orang baca luahan hati dan gurau senda Kak Pilla ni pun dah rasa terhibur.. kalau sekarang dah tak de siapa nak baca blog ni pun, haku redho.. dah lama sangat kot.. korang pun dah bosan.. ramai lagi blogger-blogger baru yang muda bergetah wowwwww hahaha.. yang update sehari lapan kali.. ahkak dah tak mampu nak buat macam tu dik hahaha.. sebab mula berblog dari Kasih Aleeya lahir.. now dia dah 11 tahun.. dulu ahkak muda dik.. semua benda nak cerita.. semua benda nak share.. macam bagus pun ada kahkahkah.. 

sekarang umur pun dah 37 tahun.. Apa benda nak cerita selain dari lauk pauk, perangai anak-anak dan juga business.. hehehe.. Aku ada reader dari dia sekolah menengah tingkatan 2 kot now dia dah kawin ada anak dah.. ko bayangkan betapa usangnya blog ni hahaha.. Harap korang bertabahlah dengan isi kandungan blog ni.. Kalau korang masih suka dengan akak membebel ntah apa-apa kat blog ni, harap tempikkan sikit kat telinga ai ni suruh jangan jadi pemalas.. 

Neway akak tak marah pun yang komen tu.. Akak faham apa dia rasa.. Dulu akak ada gak blogger yang akak suka nau baca entry-entry dia.. tapi bila dia senyap dan dah tak update blog akak rasa sepi dan sunyi.. maybe dia sibuk dan dah ada kehidupan yang lebih mencabar.. so sama-sama lah kita redho ye? hahahah.. 

Sorry aku letih mata merah dan pedih menjawab email tak putus.. so rehatkan mata menceceh sekejap kat sini.. 

Nanti free ai sembang lagi ok?

Bulan depan ok lagi kan? Bahahahahahaha sorry ternakal rasa nak sepak diri sendiri.




Love, 
Filla.

8 comments:

Zie Azi said...

hahah klakar k.filla ni.gelak guling2 baca entry akak
anyway,keep writing kak & i keep reading
hahahha

Sue Sakarnor said...

HAKAKKKK SILA JGN JADI PEMALASSSS *MODE TEMPIK* TANPA BLOG HAKAK MAKA TERSENGGUK SENGGUK IOLLS KEK OPIS NIH HAAAA

Chekgu Azrine said...

Tq filla sbb share link blog pasal lipstik famecosmetics tu...tq..ttba tgk banyak yg view entry tuh

Anonymous said...

Kak.sy Pembaca blog ni Dari Amani belom lahir.harap akak keep on writing dgn penuh determination.ambek cth vivy Yusuf.still consistent update blog.ok kak.peace.smpi akak Umur 50 pon saya baca kak.smp kak ada cucu.hehe.slm

Carl Dani said...

Biasalah tu sis, delima seorang blogger...nanti free jgn lp update k..hehehehe

Aja cputeh said...

Dh 7 thn follow blog kak filla ni tau, dr sy anak 1 smpi 3 dh skng kak heheh...punca dulu sbb suka sgt baca citer psl kasih aleeya ms kcik pastu trsmbung kak filla peknen amani trus leecha...suka tiru msk lemak akk, sambal ayam akk, dh byk kali buat, tima ksh share resepi...bila akk citer psl kisah sedih trasa sama2 gak sedih siap mnangis, bila akk citer hepi2 atau share hal2 kwn2 or org2 yg annoying kdg2 bleh jd ketawa n snyum sndiri...mcm baca novel gayanya, pnulisan yg mmg terbaek heheh....apa pn sy doakn akk sekuarga bahagia hingga ke syurga dn mak ayah akk sntiasa sht2 slalu....Ammeenn Ya Rabb

Anonymous said...

Filla, entry awak yg paling berkesan komedinya di hati saya adalah kisah wan tgk bola jerit2 sampai jiran dtg ketuk pintu tanya ok ke tak..start dr tu saya follow blog awak..saya gali semua entry lama awak, dh habis baca saya war2kan pada kawan opis suh baca blog awak..tima kasih dgn segala ilmu yg awak share di blog awak ni..

Anonymous said...

Kita pun sukaaaa baca blog akakkk pilla :)