Friday, January 08, 2016

Soft Matte Lip Cream By Fame Cosmetics kini dipasaran!!!

*scroll down for new entry* 

Akhirnya dapat tarik nafas lega sebab akhirnya dah boleh launch Soft Matte Lip Cream ni.. 

Dengan rasminya Soft Matte Lip Cream by Fame Cosmetics akan dijual pada hari ini 5 Januari 2016.  Ada 5 warna menarik yang boleh anda pilih :)


Siapa yang tak biasa menggunakan soft matte lip cream mungkin tertanya-tanya tekstur dan cara pemakaian.. Jangan risau kerana Soft Matte Lip Cream by Fame Cosmetics ni sangat mudah untuk kita sapukan ke bibir berbanding dengan lipstick biasa.  

Matte Lip Cream by Fame Cosmetics ni teksturnya sangat 'creamy' semasa disapu ke bibir membuatkan sapuan menjadi lebih licin dan mudah.. selepas beberapa saat warna akan kelihatan matte di bibir.. Ia juga mampu bertahan dari pagi hingga ke petang tanpa perlu disapu semula ;)

Terdapat 5 warna MESTI MILIK yang ditawarkan oleh Fame Cosmetics.

 CANDY 001

NUDE 002

  DESIRE 003

  PARTY 004

  FUSCHIA 005

___________________________________________

Jom dapatkan Soft Matte Lip Cream by Fame Cosmetics sekarang.

Harga:
Semenanjung Malaysia : RM29
Postage : RM6

Sabah / Sarawak : RM29
Postage : RM10


*Beli 5 Percuma Postage*

Whatsapp:

013-3760466

Follow:
Instagram: @fame_cosmetics


"Keep Calm and Put Your Lipstick On"



Love, 
Filla.

9 comments:

Nurizzah Majif Biz said...

wahh!!! fall in love with fuschia...nakkk

aziekz said...

Assalam
Tak buat promosi ke?brg baru..msti gmpak utuk permulaan ini...hi3

Rodiah Amir said...

kak dia wudu' friendly x?

Filla said...

Rodiah Amir:

ingredients semua halal, but still selalu kita lap dulu lipstick sebelum amik wudu' :)

alia farhan Said said...

Candy n nude tu lawooo kak oii

nor said...

bahan2 yg digunakn selamat x?

misselle said...

kalau makan minum cepat hilang x?

MAF Fashion House said...

i fall in love with candy xoxo. pernah try matte lipstick yg murah tu tapi macam tak kena je dengan i, bila sapu byk2 nampak macam pecah2 and bibir nampak kedut2. yang ni ok tak? sape yang dah pernah pakai?

MAF Fashion House said...

lupe pulak..senang nak bersihkan tak?