Tuesday, November 03, 2015

Kak Pilla nak bagi Ellfie Essence Skincare secara percuma!

Sempena birthday Kak Pilla yang ke 23 tahun hari ni, Kak Pilla bermurah hati nak bagi 2 set Ellfie Essence untuk 2 orang readers / followers Kak Pilla.. 


Kenapa Kak Pilla perlu pilih korang sebagai pemenang?? So sila bagi alasan yang kreatif ok... Nanti Kak Pilla pilih alasan paling best ok... 

Komen kat ruangan komen blog atau kat ruangan komen FB pun boleh ;)

Untuk ruangan komen di blog, sila bagi nama dan email address sekali ;)

Good Luck and thank you!!!

Contest berakhir pada 3 November 2015 pukul 12.00 malam


Love, 
Filla.

197 comments:

Jueliza Jamani said...

Wah bestnya kak pilla nak bagi free.. Saya nak sebab kulit saya sedang bermasalah sekarang.. ramai saya baca testimoni yang menggunakan ellfie ni sangat bagus.. harus lah cuba mana tahu boleh jadi testimoni utk product ellfie kannnn...

Jueliza
www.mamajue.com
juelizajamani@gmail.com

Siti Fatimah said...

Sebab arini beday kak pila dan sy baru lepas bc mesej dr pak radie yg suwit2 utk kak pila.

sebab kak pila penah 1 sekolah ngn 1. masa kt args dlu.

sebab kak pila tokoh memasak sy. sgt rajin masak utk pamily. i like.

sebab suka tgk anak2 kak pila yg comel2.

sebab suka tgk kak pila update psl pamily kak pila yg sgt suwit2 jgk. anddd suka masak.

ok bai. tak menang pn takpe. but u make me want to comment. :D

YieN said...

Saya mau! Saya mau! Hehehe

Sebabnya, memang tengah mencari skincare utk masalah kulit saya yg membimbangkan ni. Dah pernah survey skincare kak pilla ni kat agent, mmg berminat, siap cakap nak beli time gaji. Tapi apekan daya, anak2 kene chickenpox aritu terpaksa amek cuti lama sampai terpaksa cut KEHENDAK diri ni, haha !

Semoga kak pilla baik hati lagi comel ni memilih saya *ayat bodek* hahaha !

Yien (ms.yien@gmail.com)

Shima Zahar said...

Happy birthday kak pilla yang gojes...
Pilih la saya.. sebab saya mempunyai masalah kulit muka.. pori muka besar. Dan kulit terlalu berminyak.. muka pun ada masa penuh dgn jerawat.. whiye head black head jgn ckp la. Mmg banyak..

yana2605 said...

kerana saya peminat setia blog kak pilla tak pernah missed baca blog kak pilla walaupun sekali smpai kan iklan kak pilla buat semua saya baca.. Selain itu, saya perlu mendapat kan produk Ellfie Essence Skincare secara percuma kerana setelah melihat keberkesanan produk Ellfie, ia memberi saya keyakinan bukan sahaja dari luaran malah dari dalam diri kita..sesuai dengan tagline "Ellfie..Ellfie baru la selfie"

Anonymous said...

Kecantikan dan keyakinan diri bermula dengan Elfie Essence Skincare.

Rozie
rozie.sharip@customs.gov.my

Finaz said...

Kak Fillaaa... Saya nak menang satu set percuma Ellfie Essence skincare sebab nak bagi hadiah to my mum.. She has been the pillar of my strengths selama ni.. Banyak pengorbanan my mom.. And since she is reaching 63 years old soon, her skin starts to show aging process mcm pigmentation (especially area pipi sebab masa muda2 dulu dia tak pakai sunblock) and kulit kusam. Lagi2 bila dah menopause kulit tak boleh nak produce cell2 baru dengan cepat macam dulu2 so nak bagi my mom try Ellfie set ni mana tau berkesan.. Especially nak hilangkan pigmentation tu la..

My email is syafinaz136@gmail.com

Thanks Kak Filla..

umi mardiah said...

Sebab saya nk kulit yg bersih n berseri untuk majlis perkahwinan saya insha Allah tahun dpn :)

sarah al -idrus said...

Salam Kak Pilla. hee saya terbaca dan terjerumus ke blog kak pilla sejak saya mmg menjadi pembaca tegar blog peej. hari hari akan bukak blog peej and tgk kalo kalao kak pilla update skali, saya pun akan klik. :D. Saya nak sgt giveaway Elffie Essence ni.. Saya dah try 1 box.. mmg sgt berkesan sbb saya tgh mengandung 6 bulan, kulit teruk sbb hormon, tapi dah lega lepas pakai Ellfie. Lagi satu kalau pakai day cream tu foundation mahal pun kalah. boleh letak bedak je terus lepas tu.. So hopefully saya and baby girl dlm perut ni dapat la melaram dengan Ellfie lagi.

ibu aqif said...

Kak Pilla perlu pilih saya sebagai pemenang adalah kerana saya pembaca setia akak.. Teringin nak pakai Ellfie Essence sebab nak nampak cantik n manis macam kak Pilla n muda. Saya percaya umur Kak Pilla 23 tahun tu. Siyes xtipu.. Ape2 pun saya tetap sokong team Ellfie Essence. Kalau kak Pilla xpilih pon. Nanti saya beli jugak produk ni... :)

norazila_pkmdhupk@yahoo.com.my

nama : Nor azila binti azhari

Hazzu Ramli said...

Assalamualaikum..

Happy bufday kak pilla..

Da lama usha product elfie ni.. bestnya if dpt..
Sejak brenti mkn vit e kulit muka makin teruk, jerawat pn blumba2 timbul.

Hope ellfie boleh kejar semua jerawat kt muka ni..
Gerammm. If sy dpt free set ellfie sure akn jd pengguna setia.

Hazzu Ramli
hazzuramli@gmail.com

meetee said...

As salam Kak Pilla.. Saya wajib mendapat hadiah produk ellfie kerana saya adalah orang pertama yang comment. Semoga team Ellfie akan terus berjaya.

nour said...

Hi Kak Pilla,

Kak Pilla kena pilih saya sbb sy nak kawen lagi 3 bulannnn! dengan macam2 benda kena beli and buat ni, Kak Pilla kena bagi sy try Elfie ni untuk convince kan sy untuk beli set Elfie ni untuk bulan bulan seterusnya and supaya berseri seri bersinarr masa hari bahagia sy nnt, hehe!

regards,
Najwa Nasar
najwa.nasar08@gmail.com

meetee said...
This comment has been removed by the author.
Rima Ab Raman said...

kenapa kak pilla kena pilih sebagai pemenang.. sebab dah lama saya jadi silent reader kak pilla. insta hari2 kot jenguk :) banyak baca komen pasal produk elfie. hati tergerak nak cuba. tapi ragu2 takut dah beli tak sesuai kat muka cane... tapi setiap kali tgk testimoni setiap kali tu la hati dok kata ok ke ni.cam nak cuba..tak rugi ke..serasi ke idok..haaa gitu.. so kalo kate ade rezeki menang dapat free..bole cuba rasi ke tak...berkesan bole jadi pengguna ;0

Ape pun epi beday to u kak :)

Hazzu Ramli said...

Assalamualaikum..

Happy bufday kak pilla..

Da lama usha product elfie ni.. bestnya if dpt..
Sejak brenti mkn vit e kulit muka makin teruk, jerawat pn blumba2 timbul.

Hope ellfie boleh kejar semua jerawat kt muka ni..
Gerammm. If sy dpt free set ellfie sure akn jd pengguna setia.

Hazzu Ramli
hazzuramli@gmail.com

Anonymous said...

Sebab kak pilla bermurah hati ibu mithali isteri terbaik n gojesssss
HB Kak Pilla






(Ayu)

natasya idha said...

salam dik pilla

pilihlah saya sebagai pemenang sbb saya adalah salah seorang FOLLOWER TEGAR blog, IG, FB dik pilla walaupon sebagai silent reader.bukan blog the kasih saja. tapi jugak blog elly in the wonderland dan jugak blog peej burhan.

saya juga kagumi persahabatan pilla bertiga yg membawa kepada kejayaan
daripada meniaga baju sampai ke shawl sampai la yang latest ni produk skincare yg mana saya masih gunakan walaupon dah nak habis sampai kene korek2.HAHAHA

pilla juga seorang blogger yg jujur.menceritakan tentang perihal keluarga tanpa tunjuk yang best2 aje.yg tak best pon pilla cerita.sangat telus disitu. paling best entry pasal bibik siap pilla jawab komen anonymus yang smash pilla psl bibik tu.thats the best part!

semoga pilla panjang umur, murah rezki, leeca dpt adik lg...ehhh

from your silent reader yg tiba2 muncul sbb nak hadiah
NATASYA IDHA BINTI SABTU
syaidha@gmail.com
hahaha
dan semoga saya berjaya dapat hadiah ini bersempena harilahir saya 1hb yg lalu dan juga bersempena pencuci muka elfie saya yg dh nak habis tu.tq dik pilla

Anonymous said...

Kak pilla ni email add sy : shaheedayu@yahoo.com




(Ayu)

Buddy Bard said...

Sy nak Ellfie Essence Skincare secara percuma kerana sy ingin "mancabar" masalah di kulit muka saya sekarang supaya "kalah" dengan ELLFIE ESSENCE SKINCARE!!!

#Fighting #EllfieWinner

Buddy Bard said...
This comment has been removed by the author.
YB said...

Assamualaikum,

Kak Pilla perlu pilih YB sebagai pemenang kerana YB antara peminat dan pengikut setia blog Kak Pilla, mana tahu kelak YB kelihatan cantik seperti Kak Pilla. :D

Rima Ab Raman said...

salam kak pilla. nak jgk jadi pemenang. sebenarnya saya silent reader kak pilla. :) insta hari2 kot jenguk. tgk pasal testimoni elfie ngan update kak.. bila tgk testimoni elfie tergerak jgk...ok ke idok..nak try ke tak nak.. sbb takut tak rasi rugi pulak..ok ke nak try produk baru ni..sbb dah lama pakai another produk..tapi bila tgk testimoni huishhh..so agak2 ada reski dpt free bole try :)kalo bkesan bole jadi pengguna :) thank u kak.. epi bday to u :)

RIMA AB RAMAN
r_raman@ukm.edu.my

Anonymous said...

Kenapa sy pasti terpilih..hahaha confident x hingat...

Sy 1st time nak guna Elfie sbb nak buktikan saya tak kusam & mampu berseri-seri jugek...asik kna kutuk je 'asal muka ko kusam time preggy'...so Elfie LUASKAN KUASAmu,BUKTIKAN KEMAMPUANmu...bahahaha...meh nak try mampu beseri-seri tak mcm puluhan testi yg ada...nak tutup sikit mulut2 puaka yg ado..hahahaa...

Nama: SueUthara
Email: me_athome80@yahoo.com



YB said...

opps...
email address YB: yangbaik3@gmail.com

farah shazlina said...

Kak Filla, tolong pilih saya sebagai pemenang sebab saya nak sangat2 try elfie ni dari dulu.
Kulit saya naik jerawat teruk sejak ofis ni buat renovation. Banyak product da try, tapi still ade kesan2. Lepas tu, baru2 ni macam banyak sangat yg tak best jadik. Kereta accident, personal problems la.. Hurm.. :'(
Birthday kite pon bulan ni taw.. Hihi.. +10 hari lagi.
Kalau dapat Elfie ni, boleh jadik birthday present kite..
Weeeeeeee..
Elfie, Elfie barulah selfie..
Tak gitu? hehe..
Btw, HAPPY BIRTHDAY Kak Filla!
Keep on blogging, k.
Hari2 bukak blog ni tunggu entry baru.. ^____^

FB:Farah Shazlina
email: wazzup_xtreme13@yahoo.com

watie said...

kenapa kak filla kena pilih saya sebagai pemenang kerana saya sangat berminat untuk mencuba produk ellfie essence skincare tapi saya kurang yakin kerana sebelum ini saya banyak mencuba berbagai produk tapi hasilnya mengecewakan..Ini membuatkan saya berfikir panjang utk mengeluarkan belanja utk mencuba apa2 produk kerana saya bukan dikalangan org yang berpendapatan tinggi..tapi saya juga ingin cantik seperti org lain contohnya kak filla, kak elly & kak peej...


Dr Aslizawati Masnan
wsm.wati@gmail.com

Anonymous said...

kenapa kak filla kena pilih saya sebagai pemenang kerana saya sangat berminat untuk mencuba produk ellfie essence skincare tapi saya kurang yakin kerana sebelum ini saya banyak mencuba berbagai produk tapi hasilnya mengecewakan..Ini membuatkan saya berfikir panjang utk mengeluarkan belanja utk mencuba apa2 produk kerana saya bukan dikalangan org yang berpendapatan tinggi..tapi saya juga ingin cantik seperti org lain contohnya kak filla, kak elly & kak peej...


Dr Aslizawati Masnan
wsm.wati@gmail.com

Anonymous said...

kenapa kak filla kena pilih saya sebagai pemenang kerana saya sangat berminat untuk mencuba produk ellfie essence skincare tapi saya kurang yakin kerana sebelum ini saya banyak mencuba berbagai produk tapi hasilnya mengecewakan..Ini membuatkan saya berfikir panjang utk mengeluarkan belanja utk mencuba apa2 produk kerana saya bukan dikalangan org yang berpendapatan tinggi..tapi saya juga ingin cantik seperti org lain contohnya kak filla, kak elly & kak peej...


Dr Aslizawati Masnan
wsm.wati@gmail.com

Anonymous said...

Kenapa Kak Pilla perlu pilih korang sebagai pemenang??

Sbb sy nk menang,, Sbb sy nk jugak rasa kelebihan Ellfie Essence Skincare,, & semestinya sbb sy pun nk kulit cantik mcm Kak Pilla!!

Lina Mn said...

Kak Pilla perlu pilih saya sebagai pemenang kerana saya ingin mencuba keberkesanan produk ELLFIE.

eima said...

KAK PILLA MESTI PILIH SY SEBAB SY MEMANG DOK TERINGIN NAK CUBA ELLFIE ESSENCE SKINCARE NI TAPI DOK BERTANGGUH2.... SAYA NAK LAWA MACAM KAK PILLA JUGAK ..... ^__^

Anonymous said...

kak pillaa, sy nk cuba nasib je nie..hehehee

kak pilla patut pilih sy sebagai pemenang sbb mood saya terus tukar jadi happy, amek camera fon trus selpiee, sbb apa?? sbb sy pakai ellfie!!!

nama: yana
email: nurilyana@zakat.com.my

zarina sharudin said...

saya xde alasan lain kak pila..alasan saya sbb nk bg ellfie dkt mak saya..mak saya umur 53..ada masalah jeragat dkt pipi..selalu tanya saya apa produk yg paling best nk kurang kan jeragat..dia layan blog kak pila ni..tiap2 bulan dr start ellfie launch mak saya mintak tp sbb saya ni anak yang kurang vitamin jd asek la lupa nk order online..jd kalau kak pila bg free kat saya boleh la sy bg mak saya tanpa perlu rasa bersalah sbb asek lupa nk belikan..kengkonon surprise giteww..ampun mak..hihihi...sekian terima kasih

Anonymous said...

Saya nak Ellfie! Sebab saya nak kulit cantik macam Kak Pilla�� please please please�� (Nana, zerofunna@yahoo.com)

Chekgu Azrine said...

memang teringin nak miliki ellfie essence skincare nih...
sebanya memang dah lama akk ikut blog filla..
seyes...tengok filla selfie dah mampak makin cantik...makin jeles tengok
lagila teringin sangat nak milik produk ellfie essence skincare
tapi harganya belum mampu milik lagi....uhuk...:-(
kalau menang tak sabar nak selfie...yeahhhh!!!

Norazrine Abdul Tahar
alyatirah@gmail.com

Anonymous said...

assalam... sy silent reader tegar sebabnye setiap hari sy akan bukak blog akk walaupun akk xde update ape2. sy still tgu akk update. hehe kadang2 bace entry yg same berkali-kali.
hanim wahab email : hanim_87jb@yahoo.com

sue zielah said...

SAYA ARI2 BCE BLOG AKAK.. TERINGIN NK TRY PRODUCT AKAK.. HARAP DPT FREE UTK WT TESTIMONI.. HEHEHE

Anonymous said...

Assalam Adik Pilla,

Happy besday to you .. #Pillaturns23 .. Semoga dipanjangkan umur, di berkati dan di lindungi oleh Allah dan berjaya dalam kehidupan di dunia dan akhirat...

Adik Pilla perlu pilih saya sebagai pemenang kerana... Saya ingin nampak muda dan jelita macam Adik piila, Adik Elly dan Adik Peej.. "Ada ellfie baru lah selfie"..huhuhu

Nama: Fiza Rahman
Email: nurrafizah@uniten.edu.my

schazaza said...

KENAPA KAK PILLA PERLU PILIH SAYA SEBAGAI PEMENANG???

sorong bantal malam-malam buta,
mata ngantuk pantang letak kepala,
hajat dihati ingin mencuba,
tapi apakan daya, bajet tak ada... :(

bangun pagi sarapan bersama,
makan pulut berlaukkan ikan,
apa? kak pilla nak bagi percuma?
memang kecil tapak tangan nyiru saya tadahkan...


p/s: semoga pantun ini membawa tuah... tq..
zaza
schazaza.zober@gmail.com

Anonymous said...

assalam... sy silent reader tegar sebabnye setiap hari sy akan bukak blog akk walaupun akk xde update ape2. sy still tgu akk update. hehe kadang2 bace entry yg same berkali-kali.
hanim wahab email : hanim_87jb@yahoo.com

MsFigure said...

Assalamualaikum...

Fila pilih la saya ye...sebab saya nak sangat try produk Ellfie tapi belum mampu lagi nak membeli buat masa ni (tengah kumpul duit for majlis kawin adik).

Lepas tu, adik saya kan nak kawin tak lama lagi, so ahkak dia ni nak jugak la chantek bersewi sewi time majlis adin tu nanti. Kot2 ada yang berkenan tersangkut terus dapat jodoh..hahahha! (kalau bebetul jadi macam ni memang terhutang budi sangat laa kat Ellfie Beauty hehehhee)

Pilih jangan tak pilih tau. Ahaks!


Love,

Linda Azni
adnilza8@yahoo.com

Anonymous said...

ehh..23th ke? xpe,sy prcaya,hehee.. best produk,result gempak..

aYda said...

Happy Birthday Filla.nie!!

Saya pun nak Ellfie Essence Skincare sbg hadiah hari lahir sy yg ke-3x. When i first saw u in person i tot u must be younger than me,tapi bila found out ur age i rs tercabar, i pun nk nampak muda jugak!!please bg i try Ellfie!!! ^(*_*)^

Nama : Ayda
Emel : hazifar_adia@yahoo.co.uk

Anonymous said...

besday 23th ye.. cayalh,hehee.. ellfie mmg best produk n hasilnya mmg gempak.. thniah. kna cuba dulu baru tau..

Anonymous said...

besday 23th ye.. cayalh,hehee.. ellfie mmg best produk n hasilnya mmg gempak.. thniah. kna cuba dulu baru tau..

Anonymous said...

Kak Pilla pilihlah saya sebab saya nak mencuba produk ELFIE ESSENCE SKINCARE NI..asyik terbayang nak cantik putih gebu macam kak pilla.bersih je muka xmacam saya ni :( hukhukhuk..pelissss kak pilla pilihlah saya sebab saya ada masalah kulit muka yang berjerawat & berminyak.bila tengok testimoni customer ELLFIE buat saya teruja nak mencuba.manatahu boleh lawa macam kak pilla ^_^


Yang Berharap ^_^
(MIMIE)
asmidar_mimie@yahoo.com.my

Anonymous said...

besday 23th ye.. cayalh,hehee.. ellfie mmg best produk n hasilnya mmg gempak.. thniah. kna cuba dulu baru tau..

Anonymous said...

Kenapa Kak Pilla perlu pilih saya sebagai pemenang sebabb

saya teringin sangat nak mencuba Ellfie Essence Skincare kerana sangat percaya dengan testimoni-testimoni yang dah mencuba.. saya dah mencuba banyak skincare tapi tiada yang dapat hilangkan masalah kulit tidak sekata, kusam dan parut jerawat di muka saya.n skarang skincare pon baru je abis boleh la cuba Ellfie Essence Skincare.
ok kak pilla..


zahirah zainal
wanzahirah86@yahoo.com

haslina rusli said...

Kak Filla kena pilih saya sebagai pemenang sebab:

H- Hari-hari saya kerja luar. Memang memerlukan skin care yang power untuk protect kulit saya.
A- Asalkan produk bumiputera, kita kena support.
S- Saya jumpa ramai orang. So nanti mesti diorang tanya saya pakai produk apa sebab tengok
skin saya yang vavavomm.
L- Lindungi dan merawat skin saya dari masalah-masalah yang ada sekarang.
I- Inisiatif saya sendiri untuk jadi cantik terutama untuk tatapan suami tersayang.
N- Nak suami pandang saya cantik.
A- Adore this product much. Especially pengasas produk sebab rajin & kreatif.

Norhaslina Rusli
haslina262189@gmail.com

haslina rusli said...

Kak Filla kena pilih saya sebagai pemenang sebab:

H- Hari-hari saya kerja luar. Memang memerlukan skin care yang power untuk protect kulit saya.
A- Asalkan produk bumiputera, kita kena support.
S- Saya jumpa ramai orang. So nanti mesti diorang tanya saya pakai produk apa sebab tengok
skin saya yang vavavomm.
L- Lindungi dan merawat skin saya dari masalah-masalah yang ada sekarang.
I- Inisiatif saya sendiri untuk jadi cantik terutama untuk tatapan suami tersayang.
N- Nak suami pandang saya cantik.
A- Adore this product much. Especially pengasas produk sebab rajin & kreatif.

Norhaslina Rusli
haslina262189@gmail.com

Siti Shuhadah said...

kak pilla!! adik nak!! hehehe...

kak pilla kena bg kat saya sbb bday kita dekat2..akak 3/11.. saya 11/11.. please!!!!!! hehee.. nak cantik gebu mulus mcm akak jugak!! please...please... kak pilla yang jelita... #muahbanyak

Shuhadah
shufa1120@gmail.com

neneil87 said...

ellfie ellfie barula selfie~

ainil
ainilinia@gmail.com

lynda sahimi said...

NUR HAZLYNDA BINTI SAHIMI
hazlynda@mdkl.gov.my

Ctzu Ashaari said...

23 ye kak... muda lagi la.. sy panggil adik la kalau mcm ni.. apa2 pun may Allah bless u.. dan semoga perniagaan akak berjaya dan dibawah lindunganya.. selamat hari jadi akak..

siti nurfatin juha
jsitinurfatin@yahoo.com.my

NUR HAIDA BAKAR said...

Kak Filla wajib pilih saya sebab saya dah lama usya produk ellfie ni. Pengalaman2 sebelum ni guna macam2 product skincare buat saya takyakin untuk try apa2 produk sekarang ni. Kulit muka saya jenis sangat berminyak & sensitif. Bekerja & dalam masa yang sama belajar partime buat kulit lagi teruk. Mungkin dengan pemberian set ellfie sebagai hadiah boleh menjadi titik permulaan saya percaya & yakin dengan produk yang kak Filla & BFF hasilkan. You & your bffs are so inspiring to all woman out there. :)

Nur Haida
ain_dadebo@yahoo.com

Sya Nia said...

Assalamualaikum....

Kak Filla, :-) Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran Ke 23 Tahun.

Kak Filla perlu pilih saya sebagai pemenang...

" Ellfie...Ellfie...Ellfie...membuat saya rasa lebih berseri, kulit muka cerah sekata seperti Kak Filla"

AyuArjuna BiGoshh said...

Kak Pilla kena bagi saya sebab...

saya nak cantik dan berseri cam kak ellie,
dan gorjes mak lampir cam kak pilla beauty.....

saya nak cantik tapi takde duit,
kihkih

ayuarjuna@gmail.com

Cahaya Kekuatan dan Keberanian said...

kenapa kak filla kena pilih saya...

1) saya dah lame suka cara k.pilla dari dulu, sebab sy pon sama ganas2 manje
2) saya suke cara k.pilla bersama family sentiasa memberi keutamaan biarpon sentiasa bz.
3) berani menerima cabaran utk memajukan diri dalam berbisness
4) saya nak cantik mcm k.pilla jugak laa..
5) tak penah lepas untuk buka blog k.pilla ari2... kadang rasa mcm baca psl diri sendri biarpon tak kawen lg.. eheehehh

Happy Birthday yg ke 23yearold kak filla. stay pretty n humble..

just try.. :)

nur atikah binti kamarudin

eika.kraimi@gmail.com

notie said...

Assalamualaikum Filla,

Kulit akak cuma bermasalah dengan jeragat yang disebabkan semasa muda tak pernah pakai sunblock kerana gaji kecil dan tidak mampu nak beli barang kecantikan semasa muda. Lagipun dulu-dulu tahun 80an tidak banyak produk kecantikan seperti sekarang yang melambak-lambak jenisnya sehinggakan terfikir adakah semua produk kecantikan tersebut dapat menyelesaikan masalah jeragat akak. Tapi bila usia dah meningkat memandang bintik bintik kecil jeragat membuat hati tidak senang kenapa ianya semakin bertambah.
Terfikir untuk mencuba elffie tapi akak tidak berani nak mempertaruhkan kulit muka akak sebagai ujian takut jeragat tidak hilang tapi masalah lain yang timbul. Sebab dah pernah mencuba produk lain tapi kulit jadi kasar tapi jeragat tidak hilang juga. Igauan ngeri itu membuatkan akak tidak yakin untuk mencuba produk baru yang semakin bercambah setiap hari. Tapi hati meronta-ronta ingin mencuba membersihkan jeragat yang ada. Adakah jaminan yang produk Elfie dapat menyelesaikan masalah akak.

Selamat ulang tahun Filla semuga business Filla bertiga berjaya dan terkenal seantero dunia. Aamin


Kak norati Abdullah
notie.bakrian@gmail.com

ezan said...

assalam.. hppy besday pilla. slama ni silent reader je. tetiba arini rs nk tulis lak..hee. suka tgk prkmbangan n prubahan pilla dr dulu smpai skrg. step by step..usaha tgga kjyaan..

Mas. J said...

Pilla.. i nak. Sebab i tgh cari produk yg sesuai utk i skg ni, nak ilangkan rona2 gelap kat wajah. Pening nak try produk apa.. so i choose ELLFIE , harap2 dpt la try ELLFIE.. mesti best mcm dpt hadiah advance utk bday i jg :) .

Mastika binti Jatun
mas.j300@gmail.com

Note : i'm ur silent reader n selalu baca blog u. Always get inspired by filla, elly n peaj.

Anonymous said...

kak pilla, saya juga ingin menang untuk free Ellfie Essence Skincare ni.

kerana ELLFIE telah menjadikan kulit ini sentiasa remaja, awet muda, dan mengatasi masalah jerawat/jeragat dalam satu produk yang telah diyakini dan terbukti oleh orang ramai di seluruh Malaysia.

yes!!!! ELLFIE menjadi satu fenomena untuk kulit menjadi cantik.

E - EVERYONE
L - LOVE ELLFIE ESSENCE SKINCARE
L - LONG LASTING TO USED
F - FAST RESULT FOR SKIN & CAN GENERATE
I - INCOME WENT YOU BECAME A ELLFIE AGENT
E - ENERGY AND SPORTING TEAM KAK FILLA,KAK ELLY & KAK PEEJ

Nur sara ^____^
email : nurmaisara.marudin@yahoo.com


ora adzlin said...


Kenapa pilih saya? sebab saya betul2 nk cuma produl Ellfie Essence ni.
Dan, saya pembaca setia blog the kasih :)

Ora Adzlin
ora-adzlin.blogspot.com

Anonymous said...

dear kak pilla,

sy follower tegar team elfie dlm insta and blog..
moh le bagi saya set elfie..nak jugak rasa cun and kulit flawless mcm uoalss..
dan,,yg penting nk tampil confident dimata public..
because..im a staff, im a supermom for 4 heroes and im a student...
plssss

adios adigos,

nani
rosnani.ani@pns.com.my

Anonymous said...

Kak Filla kena pilih saya sebagai pemenang sebab:

saya dah pernah try produck elfie...
alhamdulillah tak mengecewakan...kulit muka saya jadi cerah sekata..

tp dah lama stop pakai sbb fikirkn banyak perbelanjaan lain yang perlu didahulukan...
nak sgt pakai smula..kulit muka skarang dh kusam dh...

moga dgn izinNYA kak Filla lembut hati bg kat saya..

tq kak filla

norzurulizam
endzi_em@yahoo.com

SHAFINIE MOKHTAR said...

Kenapa Kak Pilla perlu pilih korang sebagai pemenang??

sebab saya pun nak cantik macam kak pilla juga :)

Nurul shafinie
shafinie87@gmail.com

Gerbang Chinta Bridal said...

saya taknak pun free2 ni.Tapi ELLFIE ni bagus kerana dulu testimoni muka si Filla ni macam hantu tapi tup2 lps pakai ELLFIE ni terus cun jer.hahaha..saya pembaca setia blog dari jauhhhhhhhhhh..teringat Malaysia..

Nazima said...

Hai Kak Filla,

Pilihlah saya jadi pemenang sebab nak jadi gojes macam kakak2 ellfie jugak. Kulit muka saya tak sekata and cepat berminyak. Bila dah ber ELLFIE, ELLFIE barulah SELFIEEE!........

Muka kakak2 semua nampak lagi muda dari saya tau..Tercabar iolss..Hahahaha..Nak jugak cecantik untuk shuben tersayangggggg.. :DD

Thanks in advance Kak Pilla & Ellfie Team..hehehe

Nurul Azima
nurul6146@gmail.com

Anonymous said...

Happy Birthday Kak Pilla,mehla bagi saya try produk akak!!

Hari-hari jdk silent reader,means lame dah stalker produk akak..tp lum mampu..hikhikhik

Macam-macam skincare dah try,tp blum berhasil..skin still jerawat,x flowless, x sekata..huhuhu..kalau berhasil,InsyaAllah boleh beli lagi dan pakai lagi,leh recommend kt kengkawan jgk..

Moga-moga rezeki saya ada..mekasih Kak Pilla!!

NOR AZILAH
azilah.jalani@mdi.gov.my

Nur Aishah said...

Pray for my best luck for this.
Selepas agak sembuh(cancer) saya mmg sedang berkira2 nak cari skin care yg sesuai dgn org sakit mcm saya. Dah lama tak mengulit kulit muka semasa sakit. Andaikan ini rezeki dan saya mencuba lalu sesuai..makan ellfie will be my 1st skincare after recover. Ameen. Btw, kasihaleeya blog adalah blog pertama yg saya akan open tiap2 pagi sampai office. Followed by my own blog and another fav blog. TQ and happy bufday my sweet fila!

Anonymous said...

Kenapa kak pilla kena pilih saya sebagai pemenang? Selain kita berdua lahir dalam bulan yang sama (November baby),kulit saya yang hitam manis ini juga dapat kelihatan mulus, cantik dan sihat seperti kak pilla yg memamg sedia menawan. Seterusnya dapat meningkatkan keyakinan diri saya, mungkin penggunaan Elfie adalah permulaannya.


Email saya : cekelat_87@yahoo.com.my

Mimiey.. (^-^) said...

assalamualaikum

Kak Filla kena pilih saya sebab:

bagusnya sesuatu produk adalah kerana testimoni penggunanya.

Mimi Nasreen Yaacob
nasyieen_dala@yahoo.com

Good luck akak!! Percaya Allah xkan silap dalam menurunkan rezeki pada hambanya..

Mimiey.. (^-^) said...

assalamualaikum

Kak Filla kena pilih saya sebab:

bagusnya sesuatu produk adalah kerana testimoni penggunanya.

Mimi Nasreen Yaacob
nasyieen_dala@yahoo.com

Good luck akak!! Percaya Allah xkan silap dalam menurunkan rezeki pada hambanya..

Juliana OTHMAN ABADI said...

wah..bestnyer..nak..nak..skrg mmg tgh carik produk lain tuk muka..kalau lah dpt ELFIE BEAUTY ni byk syok maa boleh fefeeling mcm kak filla..heheee..

tq kak filla...


juliana,
julianothman87@gmail.com

FK. said...

Kehadapan Kak Pilla,

Happy Birthday in Advance yang ke 32 tahun .. opsss.

reader dah lama dari zaman acih kecikkk lagi terus suka baca blog akak.syok sebab akak steady/ganas.
Semoga Ellfie FREE tu milik saya sebab dah lama usyaaa akak bertiga ni punya produk, dok usyaaaa je testimoni...tapi...tapi...baru ada peluang beli satu set je dulu sebab banyak benda nak settle kumpul duit nak kahwin. Nak kahwin kena cantik, nak cantik kena pakai Ellfie Beauty Essence. #eh

HAPPY BITHDAYYYY KAK PILLA.


silent reader,

kila
nmy_kila90@yahoo.com

Alyah Faiz said...

Salam Kak Filla.

Sy dah lama follow ig & blog kak filla since kasih masih baby lagi. Bangga sbb kak Filla & team produce skincare products ni. Produk tempatan lah katakan ;)

Kenapa perlu pilih saya?
Sebenarnya saya ni jenis TIDAK pernah menggunakan produk2 kosmetik (skincare) keluaran usahawan tempatan ni. bukan tak nak support, tapi bagi saya, yg berjeNAMA tu ada NAMA! manalah tahu dgn kehebatan & penangan produk ELLFIE ni boleh mengubah persepsi saya yg entah hape2 tu kan..

thanks kak Filla,
my email address : alyah2811@gmail.com

btw, suke stg tagline kak elly masa kat matrade hari tu ;)
'ellfie ellfie barulah selfie"
best of luck to your team..

cik paten lalala said...

Salam Kak Pilla..akak kena bagi sy secara percuma sebab utama sy suka benda percuma ni hehe
selama ni sy silent reader je sekali ngan blog kak peej n kak elly.
saya sekarang memang pakai tabita beli ngan kak peej je so teringin gak cuba ellfie sbb nak jadi cantik comey cam akak2 sume..tp...sebab yg paling penting adalah sy lahir sama tarikh ngan amaani pangai pun sama cam amaani. ehh boleh ke guna alasan tu?hahaha...

semoga murah rezeki sy..amin.. :)

aten

baroqueworks2.fn@gmail.com

Anonymous said...

Salam Kak Pilla..akak kena bagi sy secara percuma sebab utama sy suka benda percuma ni hehe
selama ni sy silent reader je sekali ngan blog kak peej n kak elly.
saya sekarang memang pakai tabita beli ngan kak peej je so teringin gak cuba ellfie sbb nak jadi cantik comey cam akak2 sume..tp...sebab yg paling penting adalah sy lahir sama tarikh ngan amaani pangai pun sama cam amaani. ehh boleh ke guna alasan tu?hahaha...

semoga murah rezeki sy..amin.. :)

aten

baroqueworks2.fn@gmail.com

Anonymous said...


Assalamualaikum....

Selamat Hari Jadi Kak Filla.....
Semoga diberi kesihatan yang baik dan menjadi mama yang baik....

Kak Filla kena pilih saya sebagai pemenang sebab:

Saya nak kelihatan cantik bebas dari jerawat yang jahat....
Semoga Produk Elfie menjadi produk seumur hidup.....

Sudah baca...harap balas....heheehhe

nurul huda
huda_fantastica88@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualaikum....

Selamat Hari Jadi Kak Filla.....
Semoga diberi kesihatan yang baik dan menjadi mama yang baik....

Kak Filla kena pilih saya sebagai pemenang sebab:

Saya nak kelihatan cantik bebas dari jerawat yang jahat....
Semoga Produk Elfie menjadi produk seumur hidup.....

Sudah baca...harap balas....heheehhe

nurul huda
huda_fantastica88@yahoo.com

linda said...

As Salam K.filla,

Saya rasa k.Filla perlu pilih saya sebagai pemenang kerana saya adalah pengguna setia Ellfie essence dan sudah pakai lebih 3 bulan.Memang kulit saya sekarang lebih glowing ,cerah, jerawat berkurangan dan InsyaAllah akan terus support Ellfie ;-)..Saya juga peminat blog k.Filla k.Elly dan Peej skali..Kalu tak baca blog kakak2 Ellfie hari-hari memang tak sah hehe..

Norhaslinda
haslinda.nchera@gmail.com

joyah bubu said...

Assalamualaikum....

Selamat Hari Jadi Kak Filla.....
Semoga diberi kesihatan yang baik dan menjadi mama yang baik....

Kak Filla kena pilih saya sebagai pemenang sebab:

Saya nak kelihatan cantik bebas dari jerawat yang jahat....
Semoga Produk Elfie menjadi produk seumur hidup.....

Sudah baca...harap balas....heheehhe


nurul huda
huda_fantastica88@yahoo.com

Anonymous said...

Kak Filla kena bagi saya sebab saya silent readers kak Filla di blog dan juga ig..dan dan yang paling penting saya ibu mengandung hihihi..ibu mengandung pun nak kulit cantik berseri macam kak Filla juga :)
saya yakin dengan Ellfie kulit saya akan lebih berseri...


Hanim
erlow_85@yahoo.com.my

Misz-ella Ismail said...

Filla kena pilih kakchik sebab ..

1) sebab kakchik tak penah pakai produk Filla
2) sebab nak tengok sesuai tak utk kakchik yg dah 42 tahun ni
3) dan sebab kalau sesuai nak share dengan pembaca2 blog. Sharing kan caring. yeayy!!

Haha.

misz-ella.blogspot.com
kakchik_ella@yahoo.com

Anonymous said...

kak pilla kena pilih sy sebab birthday sy sama ngan amaani n sy suke benda percuma ni..hehehe

moga murah rezeki kak pilla sbb pilih sy..amin..

baroqueworks2.fn@gmail.com

Riana LittleCuties said...

Salam kak filla, ;)
Saya silent reader dan penyampok IG kak filla...ahaks...

Pilihlah Fizah tuk memang product Elfie nie sbb katanya product nie power dlm menangani masalah jerawat dan masalah usia nie..ahaks...dah semakin tua nie bantuan product2 bermutu untuk kulit muka sgt2 penting... saya nk cuba kak Filla...

Wlaupun chances untuk menang tu sgt2 tipis...tapi tak pelah taip saja lah...apa nk dikatakan lagi...niat dihati nak menang jugak...kehkehkeh ;)

Pepe pun walaupun susah nk menang tu tapi apa yang patut kte buat? usaha...usaha comment nie pun usaha kan? mcm usaha mencari penyelesaian kulit muka...hihihihi ;)

Oklah...Selamat Hari Lahir kak Filla...dari saya Fizah aka RianaLittleCuties..
Email: rianalittlecuties@gmail.com
IG: norhafizahalwi

Selamat maju jaya buat semua...

huda said...

As salam Kak Filla.

Kenapa Kak Filla perlu pilih saya..

Sebab saya ada kulit yang bermasalah.. Bekas jerawat, kulit berminyak, kusam. Dan ini telah menyebabkan saya kadang2 rasa x confident untuk brhadapan dgn orang. Saya sangat teruja bila baca testimonial pengguna Elfie yang mana semuanya mendapat feedback yang positive selepas menggunakan produk Elfie. And i what to be like them too !

Apa pun, saya ucapkan Happy Birthday to Kak Filla. Have a blast and stay gorgeous as always !

Semoga dilembutkan hati Kak Filla untuk pilih saya sebagai pemenang..

Tq..

Noorul Huda Othman,
noorulhuda0212@gmail.com

Anonymous said...

Assalamualaikum kak Filla...

Kak Filla saya nak menang sebab saya sukakan kecantikan..saya juga adalah silent readers blog dan ig kak Filla..dan sebab paling utama akak kena pilih saya adalah saya ibu mengandung..hihihi...walaupun mengandung saya tetap nak kulit saya cerah berseri macam kak Filla..saya yakin dengan produk Ellfie akak membolehkan saya menjadi lebih yakin dan cantik..

kak Filla bagi saya Elfie Skincare tu ye :)

dari ibu mengandung:
hanim
erlow_85@yahoo.com.my

mummy_ayu said...

1st of all.. happy birthday!!

Kak Filla kena pilih saya sebagai pemenang sebab...

1. saya selalu baca blog Kak Filla
2. kita kan pernah jumpa....he he he
and..sbb last
3. sbb hujung minggu nie(8 nov)..birthday saya plak. so kasi la saya...as birthday present.
ha..menariks kan sbb tu.. sbb birthday kasi hadiah..as birthday present gak..

:-)

anyway..have a wonderful birthday!!!

ida syarida said...

me ?

ini pantun saya.....

Kenari terbang jelawat berenang
sang naga bertapa di dasar tasik
Kenapa saya adalah pemenang ?
Kerana saya berhajat cantik


ceri_me@yahoo.com
Syarida

Atie said...

Assalamualaikum,

Selamat Hari Lahir Filla:)

Saya suka sangat baca blog Filla, K.Elly dan Peej sebab tak pernah boring kerana penyampaian cerita yang bersahaja, lawak dan terasa seperti bersembang depan mata. Saya boleh gelak mengekek2 depan PC lebih2 lagi bila baca blog Peej. Saya kagum dengan persahabatan kamu bertiga sehingga boleh jadi rakan kongsi perniagaan yang best, Ellfie Beauty.

Akhir kalam, saya doakan semoga Filla panjang umur dimurahkan rezeki, semoga persahabatan kamu bertiga berkekalan dan perniagaan yang diusahakan ini kekal lama dan bertambah maju.

In Sha Allah ada rezeki saya ingin jadi pemenang set Ellfie Essence ini:)

ida syarida said...
This comment has been removed by the author.
FK. said...

kehadapan Kak Pilla,

HAPPY BIRTHDAY yg ke 23..opsssss,

tolonglaa kite kak pilla, kite nak FREE ELLFIE BEAUTY ni sebab kita nak kawen. boleh letak atas hantaran. pastu kita nak cun masa kawen. Bukan ape, nak kawen kena cantik, nak cantik kena pakai ELLFIE.

thankss

Anonymous said...

kak pilla kena pilih saya sebab ellfie saya dah nak abis kak..so barang free memang kesukaan la.. :)

norhidayah.a@feldaglobal.com

ibu aira said...

Saya nak..sekarang ni saya mengalami eczema yang teruk. Sampai muka dan dahi pun jadi hitam. Manalah tau pakai ellfie bole jadi elok. Teringin sangat nak pakai ellfie tp duit kurang. Almaklumlah housewife jek. Lagipun 20/11 ni birthday saya. Dpt present dr filla pun best jugak..

Aquarius said...

yeay!! nak jugak!!

saya nak cuba produk Ellfie Essence ni sebab saya tgk muka kak Filla yg akak share ritu berbeza dulu dan skrg. liang roma tertutup berbanding sebelum ni.. saya nak liang roma di T-Zone tutup juga. So saya nak cube produk ni memandangkan ia nampak sgt berkesan pada kak pila sebagai owner yang jujur lagi telus mulus. heeee

email : nurliyana.aa@gmail.com
Nur Liyana Abdul Aziz

JUEY said...
This comment has been removed by the author.
JUEY said...

ASSALAMUALAIKUM...

saya nak produk ellfie sebab nak cantik macam kak filla,
saya nak produk ellfie sebab nak comel macam kak elly,
saya nak produk ellfie sebab nak kiut macam kak peej,
saya nak produk ellfie sebab FREE, sape taknak kann produk yang meletop dan free!! hihi :D
DAN PALING BEST saya nak produk ellfie sebab SAYA NAK SAMBUT BESDAY YANG KE-23 jugak walaupun dah ada anak 3 mcm kak filla. muda remaja gitu. teheee.

Selamat Hari Lahir yang ke-23 kak filla :D

JUWAIRIYAH,
jueyha@gmail.com

Anonymous said...

salam

selamat hari lahir kak filla

saya reader kak filla,elly dan peej burhan

kak filla kena pilih saya kerana

" ELLFIE..ELLFIE BARULAH SELFIE " ;)

tq
wanie
mimosa_sya@yahoo.com.my






Melawati (BR - MWT) said...

hye kak fila,,sy nk try ELLFIE ESSENCE sbb sy x penah guna mana2 product kecantikan setakat nie... umur dh 26 tpi just pakai garnier cleanser sahaja... jadi sy rasa sy boleh jadi testimoni akk yg bersih sbb x penah guna mana2 product sebelom nie...
sy harap akk pilih sy... :)
nur hafizatul akhma
fieza_grennygurlz@yahoo.com

Melawati (BR - MWT) said...

hye kak fila,,sy nk try ELLFIE ESSENCE sbb sy x penah guna mana2 product kecantikan setakat nie... umur dh 26 tpi just pakai garnier cleanser sahaja... jadi sy rasa sy boleh jadi testimoni akk yg bersih sbb x penah guna mana2 product sebelom nie...
sy harap akk pilih sy... :)
nur hafizatul akhma
fieza_grennygurlz@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualaikum Kak Filla..

Kak Filla kena pilih saya sebagai pemenang kerana:
Saya sebelum nie dah try bermacam-macam jenis produk tapi semua xsesuai dengan muka. Muka berminyak la,jerawat la, kusam la so saya terus berhenti pakai ape2 produk. Saya rajin baca dan mengikuti blog Kak Filla dan cerita tentang produk Ellfie yang byk feedback positif.Keinginan utk mencuba tu ade tapi saya takot xsesuai. Saya berharap dapat mencuba produk Ellfie nie.

Btw Happy Birthday Kak Filla. Semoga dimurahkan rezeki dan terus sukses selalu.<3

Nur Farhana
farah_harlequin@yahoo.com

Anonymous said...

as salam kak

saya nak produk ellfie sebab nak tunjuk pada semua keberkesanan produk ellfie.

muka saya setakat ni agak teruk dengan parut, jerawat dan pori2..jom kak filla bantu saya tunjukkan pada dunia yang ellfie BERKESAN!

ellfie ellfie barulah selfie..hehe

Thanks kak filla
blog reader kasih,peejburhan and ellywonderland

robaeyahroslan@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualaikum wbt.
~Saya nk Ellpie sebab muka sy mengerutu dan tak putih, tak glowing dan tak semua la..
~Nk jadi cantik cam tokey Ellpie masa birthday sy dan tahniah kat kak pilla sambut
birthday yang ke 23...
~Kak Pilla mesti pilih saya~
~TQ
~EEzainal
~pev3princess@yahoo.com

aisyahumaira said...

Assalammualaikum Kak Fila
Selamat hari lahir. Kak Fila.....mudahan Kak Fila sefamili & Tim Elfie bertambah murah rezeki sentiasa...aamiiin

Saya suka membaca blog Kak Fila kerana ia memberi inspirasi & info yang membantu dlm kehidupan harian saya :)

Kak Fila sentiasa berusaha gigih utk yang terbaik kepada anak2,famili,kerjaya & rakan taulan ^^ Terbaik Akak

Semoga Akak terus maju & berjaya selamanya..... :)


Aishah Fuad
humairahairil@gmail.com

Fiza Zasmi said...

Happy Birthday Kak Filla,

Saya Fiza, umur baru 26, tapi jeragat dah ada... Try pakai produk untuk hilang jeragat tapi naik pulak jerawat.. Geram nak try ellfie bila tgk kawan wan tu berubah menjadi cantik jelita.. Kak filla pun dah hilang jeragat atas hidung kan..

Harap kak filla baik hati dapat bagi free kat saya 1.. he3 naak beli tapi tak mampu milik lagi... nak sangat jadi gojes macam uolss..

Fiza Zasmi
KIPSAS,
Km.8 Jalan Gambang,
25150 Kuantan, Pahang.
0199154727

aziekz said...

HARUS MENANG.

"PRODUK TERBAIK DARI BLOGGERS TERSAYANG, PASTI BERKESAN KULIT MUKA MENJADI SIHAT"


>>>dlm proses untuk order ellfie..alangkah indahnya jika rezeki hadiah ellfie dr blooger k,fila.ALHAMDULILAH ๐Ÿ˜Š

aziekamarul82@gmail.com

Aziela said...

Hepi Besday Kak Pilla yg ke 23.. Ahahaha
Smuge Pnjg Umo. murah Rezki diberikan kesihatan yg baik.

Kak Pilla kena pilih sy kerana :

1. Sy pn nak cantik. takkan kak pilla cantik sensorang. kelassss kak pilla

2. Muke sy ade masalah jerawat yg agak teruk. Mane la tau, pasti berjaya. Buleh la kongsi2 testimoni..tak gituuuu?

3. Dah lamee duk usha Ellfie ni, x mampuuu nk beli. hahahahhaa.. kurang kemampuan kateeenyeee...

4. Dah cantik nnt.pasti jejantan kat opiss i terpikat almaklum laaa tak kawen lagi hahahahahaa.. nk cari jodoh plakk...

5. Trademark baru ellfie,ellfie barula selfieeeeeee hahahhaha

6. mekaseh kak pilla bg sy menang ehhhh!!!! hehehe

Facebook : Nooraziela Amiruddin
email : naz_iela@yahoo.com

Anonymous said...

sbb saya pembaca tegar blog kak pilla..jadi kakpilla kena la bagi present kat saya jugeks..
hepi besday kakpilla..may Allah bless u in every single thing u do..ameen

shira,
faishira237@gmail.com

cik said...

Happy birthday kak pillanieeeee...

why me?

sebab mmg dah lama teringin tapi hati ni macam okay ke, nak ke, taknak ke, tgk wan pun pakai okay, so dia mcm nak, nak, nak, nak!!!! lama gila dah teringin, dari belum ngandong sampai dah ngandong ni ha...pls kak pilla.. mmg nak try sgt2...mak buyong pun nak cantik jugakkk..

moga Allah izin rezki saya. Aamin.


EKIN,
ekinzul208@gmail.com

Anonymous said...

sbb saya pembaca tegar blog kak pilla..jadi kakpilla kena la bagi present kat saya jugeks..
hepi besday kakpilla..may Allah bless u in every single thing u do..ameen

shira,
faishira237@gmail.com

rma.ma said...

Kak Filla yang cantik manis, saya pengguna Ellfie, kulit saya dah hilang jerawat dan parut2 yang banyak hampir pulih, tona kulit pun semakin sekata. InsyAllah tak lama lg bersih semua. If kak Filla pilih saya, saya bercadang nak hadiahkan untuk adik saya yang ada masalah mcm saya juga. Semoga kulit dia pulih dan mendapat keyakinan diri semula.

Happy Birthday Kak Filla.
Semoga Allah memurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik untuk Kak Filla. Ameen

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Happy Birthday akak cantik

Kenapa Kak Filla perlu pilih saya..

Sebab saya adalah reader/follower tegar k.filla (blog & ig)
Hari2 mesti kena baca/tengok update k.filla kat blog @ ig
Semoga terus berjaya dalam apa jua lapangan..dunia & akhirat.

tq

Fiza
yfz_0702@yahoo.com


Anonymous said...

Sy dh lama nk try produk ni utk kulit lelaki. Sy byk kerja di site so kulit sy dh gelap n kusam. Jd sy nk jd kn diri sy testimoni utk kulit lelaki.

-anak pak halim
(1.1.86)

Anonymous said...

Orangnya cantik menjadi pojaan,
kulitnya mulus apa rahsianya,
selamat hari lahir sy ucapkan,
kepada kak filla yg maintain muda..

Set Ellfie Essence menjadi igauan,
Boleh kah hamba ingin mencuba,
andainya hamba menjadi pilihan,
haih tak tidur malam la dibuatnya..

pergi ke kedai membeli minyak,
minyak di beli bersama cili,
ok lah kak filla xnak ckp byk,
semoga pjg umur dan murah rezeki..

tq
ika
freakie_i@yahoo.com

Anonymous said...













Faiza Erina Rahmat said...

wwwooowww,,, best nya Kak Filla sweet 23 ni nak bg free Ellfie,,, saya memang tengah dok cari² produk utk muka saya ni... tengok testimoni pun da best ape lagi kalau dapat pakai... eeee,, bestnya... best, best dan best.. hihihi

pastu suka follow 3 blogger² yang bff ni - kak filla, kak peej, kak elly,, bisnes sesama, jenjalan sesama, makan sesama, holiday sesama,, kira susah senang sesama la... mudah²an kakak² cantik Ellfie ni kekal bersahabat sampai bila²...

amin

yang berharap,,,

erin
faizaerina@gmail.com

Anonymous said...

nak..nak..

disebabkan kita sama2 secretary, saya nak jugak cun-melecun macam akak, k. elly n k.peej.

Happy Birthday Kak Filla!!!!!


Love:

Aisyah
amyainsamad@yahoo.com.my

sitinorain hj mastun said...

Assalamualaikum filla,i'm yr silent reader from Sabah..never miss to follow yr blog from yr family life to yr business experience..the way you manage yr family & worktime..really motivated me..

Happy Birthday to u and may god bless yr life dunia akhirat..Amiinnn..if u choose me that's mean my rezeki but if not,its someone else rezeki..thank you.

Hapsah Dahdi said...

Filla,

Happy birthday... Filla yang cantik and baik hati.. akk ni terpengaruh semenjak baca blog 3 orang kamceng ni.. shawl, kimono and now elffie.. suka sangat.. sgt2 menarik hati dan minat gila baca blog.. pengguna ellffie starts CNY until now.. semua org tegur muka nampak cantik je. hubby pun jeles je.. hahaha.. so, sebab ellfie tinggal sikit lagi, filla kena pilih akk..

hapsah - hapsah74@yahoo.com

Macho Lelaki said...
This comment has been removed by the author.
Macho Lelaki said...

Happy birthday sis...

Walaupun saya lelaki tapi saya juga inginkan kulit yang bersih dan sihat seperti sis, dan itu sebabnya sis kena pilih saya sebagai pemenang dan saya akan memjadi testimony lelaki bagi produk sis pada masa yang sama akan mempromosikan produk sis di laman blog saya..

Putera
Seksilelaki@gmail.com

Aslyna A said...

saya ni tak reti la nak bodek2 kak..tp start jadi fulltime housewife and a mom ni memang penjagaan diri tu agak terabai. so hopefully kalo dpt set ellfie ni blh jgk lah bantu saya seri kan balik muka yang da kusam ni.bila umur dah masuk 30thn ni macam2 pulak masalah kulit timbul. lagipun hari ni birthday saya gak.hehe..

aslyna (aslynaasrin@gmail.com)

Macho Lelaki said...

Hppy birthday sis!.

Kenapa sis kena pilih saya sebagai pemenang kerana walaupun saya lelaki tetapi saya juga inginkan kulit yang bersih dan cantik seperti sis, pada masa yang sama saya sering tinggalkan komen di blog sis. Sekirannya saya jadi pemenang, saya akan mempromosikan product sis di laman blog saya..

Putera
Seksilelaki@gmail.com

Anonymous said...

Happy birthday kak Fadilla yang ke 23 tahun itu... saya silent reader The kasihs, kak fadilla kena pilih saya sebagai pemenang atas alasan saya ni...alasan saya nak menang sebab saya nak elffie tu...nak......sebab nak cantik macam akak juga...tu ja alasan saya...kikikiki...mana tau lepas pakai muka jadi cantik, lepas tu saya share pic dengan akak, pastu saya boleh jadi model untuk produk ellfie..mana lah taukan..an..an..an...cuba cuba nasib ni...

yana
diana.puteri@yahoo.com

Anonymous said...

Kenapa Kak Pilla perlu pilih saya sebagai pemenang?

Its because elfie make me beautiful and elfie is essential!!


suriatiabdkadir@gmail.com

suriati abd kadir

Asma Amira said...

assalamualaikum kak filla!!!

happy besday to u...=)

kak filla!!!...saya nak set elffie tu sebab nak cantik..hihihi xkan sebab xnak cantik plak kan hihi actually kulit saya xbrape ok...sy baru 26 tahun tapi dah ade pigmentation..open pores..white head and etc...aritu target nak cantik sebelum kawen..tp xtercapi hasrat ku..isk..iskk..since duit byk nak pkai ..and saya dah xberkerjaya sebelum kawen hari tu..so skrg nak la cecantik utk suami..tp xsampai hati nak paw dia utk bli bnde mhl2 hihi...so kalo dpt free n pastu berkesan..mesti dia akan blikan utk saye hihi

so akak, plis bg satu set kat saya!!!!..hihih

ok bai..muah hahaha

asma amira
asmaamira89@ymail.com

mamasafiya said...

Assalamualaikum K. Filla,

Semoga Allah memberkati & merahmati k.filla sekeluarga.
CT berdoa semoga Allah bukakan hati k.Filla utk menghadiahkan ELLFIE ESSENCE SKINCARE pd CT sbb CT nak hadiahkan pd ibu & ibu mertua CT. ^_^

Semoga K. Filla sekeluarga sentiasa di bwh lindungan Allah s.w.t

CT (SITI ASAWANI)
ct.chemi5@gmail.com

nora said...

salam, kak pilla...sy nak..sebab:
1. sy hari2 bace blog kak filla & elly n kagum dengan usaha korang dan kerna dek persahabatan korg bleh bukak business..amazing sgt.
2. kulit muka saya kusam n tona x sekata lebih2 lagi lepas bersalin ni dan saya ke opis xpernh pakai makeup or ape2 n kadang2 time meeting je sy pakai lips gloss. saya hanya mencuci muka 2x sehari dengan cleanser biase yang berada di pasaran.
3. sy dah lame tengok testimoni ellfie..rs nak beli..tapi beberapa bulan ni anak-anak perlu diutamakan.

Anonymous said...

Happy birthday kak pilla..semoga Allah selamatkan kamu.. :) saya nak ellfie sbb sy nak cantik and confident mcm kak pilla..tapi sy student tak de duit na beli..harap2 dpt set free dr akak.. Hee.
Nurdiana Amira binti muhidin
dianamiera@yahoo.com

Haslyn Dahlia said...

nk cuba nasib gak..hope sempat..kenapa kak filla kena pilih sy..kerana sejak 8bulan pregnant ni sy x pernah guna mana2 produk lg mungkin sbb pbawakan baby..so,tgl 1bulan sebelum deliver mmg tgh crk produk tuk kembalikn keceriaan kt muka ni..hehe and kebetulan tgk blog ni..so,haruslah cuba nasib..mn tau ada rezeki..btw,happy birthday kakfilla..

Lyn.
email:
lyn.dahlia@gmail.com

Anonymous said...

BELI SHAWL DARI FILLA,
PEEJ PULA JUAL TABITA,
ELLY BELI HANDBEG SUNGGUH HULALA,
SKINCARE ELFIE IDAMAN KITA !!!

sekian,tu jer kita mampu ;)
mia_ariana89@yahoo.com.my

nurul ayuni shafie said...

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Kak Filla yg gojes!
Sy stalker and reader kak filla, dan 2 org lagi kengkawan kak filla tu. :D
Sy November baby jugak yay!
Sy tgh pregnant and tgh cr skincare yg sesuai. Dah pakai a few skincare tapi mcm tak sesuai.
Hati mmg nak sgt try Ellfie. Nak jugak pakai Ellfie sebab nak Selfie. Kihkihkih.

Happy besday once again kak Filla. Moga senantiasa berbahagia disamping family tercinta. Stay gojes my role model! Muahhh!

From,
Ayuni
nurulayunishafie@gmail.com

Suhaila abd manap said...

Pilla oii...sekali tgk2 dah 100 comment...tapi akak tak gibab...sekali tgk2 jam dah pukul 5.05 minit...adoii..nak balik dah ni...tapi nak jugak dpt yg free, sbb akak ni dah lbh sebulan kehabisan skincare...tolong laaa...teringin sgt ni nak guna ellfie...harap2 dapat la yer...

suhaila535@gmail.com

Faiz Farhan said...

Happy Birthday K.Filla. Saya dah lama jadi silent reader blog bos2 Ellfie (K.filla, Elly dan Peej). Sangat sokong new entrepreneurs macam k.filla and the gang buat bisnes macam ni.

Saya tak pernah cuba Ellfie lagi. Tapi dari feedback dan testimonial yang saya baca produk ni memang bagus dan berkesan.

Kalau dah nak bagi free, siapa yang tak nak kan ! He he

Apa2 pun semoga Kak Filla and the gang berjaya dalam bidang bisnes dan jadi blogger yang best !

"Ellfie dan Selfie berpisah tiada !" Haha

Mohd Faiz Farhan
mfaizfarhan14@gmail.com

Anonymous said...

Assalamualaikum Kak Filla..

I'm one of ur silent reader. Everyday mesti baca blog akak. I dont know y coz kalau x baca 1 hari jadi rindu. Ala.. x reti nk bodek akak la tapi nak menang bleh x. Working as graphic designer stress la. Everyday pimple non stop keluar. Da macam2 produk guna but then x berkesan. Sedihhh. Bleh la akak jdkan sy testimoni pengguna ke. Hehehehe. Psssttt ni pun baru pas baca blog akak yg entah kali ke berapa hari ni. Muah ciked (Rasa nk lempang diri sendiri)

rosehazrinramli@gmail.com

Anonymous said...

Saya silent reader Kak Filla & Kak Elly lama sudahhhhhhh...
New reader Peej...
Bagi saya la dik (besday ke-23 khennnn hehe)Sejak dua menjak ni muka dh cam Gorilla dah..kering...pori tersumbat...jerawat besaq xpnh ada pon keluaq.. nanges rasa...dok usha2 berangan nk Ellfie gaji mggu ni...tp harap2 la dpt HADIAH BESDAY KAK PILLAAAAAAA....tol naik ni kakkkk.. I is jauh merantau p keje K.Sel-Kl HUHUUUUU... Muka dah la buruk skrg...kt umah pon rasa nk make up....masalah nya....skrg make up pon npk betambah huduuuuuuhhhhhhh...

Mimihusin@gmail.com

rose hazrin said...

Assalamualaikum Kak Filla..

I'm one of ur silent reader. Everyday mesti baca blog akak. I dont know y coz kalau x baca 1 hari jadi rindu. Ala.. x reti nk bodek akak la tapi nak menang bleh x. Working as graphic designer stress la. Everyday pimple non stop keluar. Da macam2 produk guna but then x berkesan. Sedihhh. Bleh la akak jdkan sy testimoni pengguna ke. Hehehehe. Psssttt ni pun baru pas baca blog akak yg entah kali ke berapa hari ni. Muah ciked (Rasa nk lempang diri sendiri)

rosehazrinramli@gmail.com

rose hazrin said...

Assalamualaikum Kak Filla..

I'm one of ur silent reader. Everyday mesti baca blog akak. I dont know y coz kalau x baca 1 hari jadi rindu. Ala.. x reti nk bodek akak la tapi nak menang bleh x. Working as graphic designer stress la. Everyday pimple non stop keluar. Da macam2 produk guna but then x berkesan. Sedihhh. Bleh la akak jdkan sy testimoni pengguna ke. Hehehehe. Psssttt ni pun baru pas baca blog akak yg entah kali ke berapa hari ni. Muah ciked (Rasa nk lempang diri sendiri)

rosehazrinramli@gmail.com

Anonymous said...

salam

selamat hari lahir kak filla...

elfie terbaikkk kate ko...

hidayah,
ayeah_purple@yahoo.com

Khadijah Zulkefli said...

Selamat Hari Lahir Kak Pilla!

Selama jadik silent reader kak pilla sejak dari tahun 2009 sampai la ni, ni first time tonjolkan diri.
Disebabkan produk Elfie ni, baru kuat keyakinan nak comment kat sini.

Kenapa Kak Pilla kena pilih saya sebagai pemenang?
Sebab saya nak kulit yang cantik macam kak pilla. Saya cemburu tengok kak pilla sentiasa cantik walaupun dah anak tiga. Saya belum ada anak lagi muka dah kasar-kasar, kusam. Nak bagi husband sentuh muka pun segan. Dah scrub muka pun tak tahan lama. Tapi ku tabahkan hati ni.

Husband tak galak beli skincare sebab takut tak berkesan nanti membazir. Saya harap tekaan dia meleset kalau saya menang set Ellfie dan dia melihat keberkesanan produk Ellfie pada kulit muka saya.

Terima kasih sebab sudi baca alasan a.k.a luahan hati saya. hahaha
Ellfie! Ellfie! Barulah selfie!

K.Z
khadijah.zulkefli@yahoo.com

Anonymous said...

Pila bila nk close contest ni..makin ramai makin kurang chances i nak mnang ni....hahahahhahha...mohon totop segera...hahahahha

Anonymous said...

Selamat Hari Lahir Kak Pilla!

Selama jadik silent reader kak pilla sejak dari tahun 2009 sampai la ni, ni first time tonjolkan diri.
Disebabkan produk Elfie ni, baru kuat keyakinan nak comment kat sini.

Kenapa Kak Pilla kena pilih saya sebagai pemenang?
Sebab saya nak kulit yang cantik macam kak pilla. Saya cemburu tengok kak pilla sentiasa cantik walaupun dah anak tiga. Saya belum ada anak lagi muka dah kasar-kasar, kusam. Nak bagi husband sentuh muka pun segan. Dah scrub muka pun tak tahan lama. Tapi ku tabahkan hati ni.

Husband tak galak beli skincare sebab takut tak berkesan nanti membazir. Saya harap tekaan dia meleset kalau saya menang set Ellfie dan dia melihat keberkesanan produk Ellfie pada kulit muka saya.

Terima kasih sebab sudi baca alasan a.k.a luahan hati saya. hahaha
Ellfie! Ellfie! Barulah selfie!

K.Z
khadijah.zulkefli@yahoo.com

Siti Humaira Ahmad Jais said...

As'salam kak filla,

Selamat hari lahir kak filla yang ke 23 :D
Moga berjaya lebih maju lagi.

Yeay!!saya nak set ELLFIE ESSENCE SKINCARE. nak,nak,nak.
Nak kulit cantik, gebugebas macam kak fila.
Muka sekarang tengah bermasalah jugak.

Saya reader akak, kak elly ngan kak peej.
Dari dulu suka baca bloh akak2 cantekni.
Suka tengok semangat setiakawan akak2 bertiga.gigih demi Ellfie.
Semoga team Ellfie lebih berjaya dimasa hadapan.

Majulah ELLFIE untuk negara!!

SELAMAT HARI LAHIR KAK FILLA!!

Maira Ahmad Jais,
maira.ahmadjais@gmail.com

Siti Humaira Ahmad Jais said...

As'salam kak filla,

Selamat hari lahir kak filla yang ke 23 :D
Moga berjaya lebih maju lagi.

Yeay!!saya nak set ELLFIE ESSENCE SKINCARE. nak,nak,nak.
Nak kulit cantik, gebugebas macam kak fila.
Muka sekarang tengah bermasalah jugak.

Saya reader akak, kak elly ngan kak peej.
Dari dulu suka baca bloh akak2 cantekni.
Suka tengok semangat setiakawan akak2 bertiga.gigih demi Ellfie.
Semoga team Ellfie lebih berjaya dimasa hadapan.

Majulah ELLFIE untuk negara!!

SELAMAT HARI LAHIR KAK FILLA!!

Maira Ahmad Jais,
maira.ahmadjais@gmail.com

Siti Humaira Ahmad Jais said...

As'salam kak filla,

Selamat hari lahir kak filla yang ke 23 :D
Moga berjaya lebih maju lagi.

Yeay!!saya nak set ELLFIE ESSENCE SKINCARE. nak,nak,nak.
Nak kulit cantik, gebugebas macam kak fila.
Muka sekarang tengah bermasalah jugak.

Saya reader akak, kak elly ngan kak peej.
Dari dulu suka baca bloh akak2 cantekni.
Suka tengok semangat setiakawan akak2 bertiga.gigih demi Ellfie.
Semoga team Ellfie lebih berjaya dimasa hadapan.

Majulah ELLFIE untuk negara!!

SELAMAT HARI LAHIR KAK FILLA!!

Maira Ahmad Jais,
maira.ahmadjais@gmail.com

Anonymous said...

As'salam kak filla,

Selamat hari lahir kak filla yang ke 23 :D
Moga berjaya lebih maju lagi.

Yeay!!saya nak set ELLFIE ESSENCE SKINCARE. nak,nak,nak.
Nak kulit cantik, gebugebas macam kak fila.
Muka sekarang tengah bermasalah jugak.

Saya reader akak, kak elly ngan kak peej.
Dari dulu suka baca bloh akak2 cantekni.
Suka tengok semangat setiakawan akak2 bertiga.gigih demi Ellfie.
Semoga team Ellfie lebih berjaya dimasa hadapan.

Majulah ELLFIE untuk negara!!

SELAMAT HARI LAHIR KAK FILLA!!

Maira Ahmad Jais,
maira.ahmadjais@gmail.com

Anonymous said...

happy birthday kak pilla yg ke *8 bak kata pak raddie,,,,,hehhehehhhehe

saya pembaca tegar blog kak pilla,,, hari2 blog kak pilla yg first saya buka dlu,,, seronok tgok pekembangan kehidupan kak pilla... idola sgt ,,, hehe

dah terniat nak guna elfffie tapi duet masih belum ckup sbb saya masih belajar,,, dah mcm2 produk saya guna tapi still muka bermasalah..,,, sejak awal produk elffie keluar lagi hati dah terpikat tapi masih belum mampu.... moga ini rezeki saya........ tapi apa pon saya doakan moga produk elfie terus menjadi igauan wanita2 di luar sana...

bak kata kak elly "elfie elfie baru la selfie"

ANIS SOLEHIN BT HUSSAIN @ OTHMAN
anissteady@yahoo.com
013-5973049

mer said...

Salam k.filla

Happy birthday ��

Kak filla kena bagi set ellfie kt saya sbb sy reader n follower tegar blog akk. N sy juga pengguna ellfie ��

Kak filla kena bagi kt saya sebab cleaser ellfie sy baru dibuang oleh ank sy kt dlm lbg toilet ���� tlg la bg supaya sy boleh pki ellfie dgn sempurna

Asma
asmanabila04@gmail.com

allysyazmin said...

Salam kak filla..
Sy nak sgt ellfie tuh..kenapa saya nak sgt sbb dari dulusy tringin sgt nak pkai tp sy xmmpu nk beli..bile nk beli 2 3 kali pk sbb sy bkn keluarga sng..huwaa...lebih2 lagi kulit sy mmg tgh mslh sgt skrng tgh mencr skin care yg sesuai utk bg kulit ok balik..selamat haru lahir kak filla..everyday mesti bace blog akk sbb blog akk best and bace sal the kasih..so cute..
Email :ezzahafezzi@gmail.com

amalza abdullah said...

wah sonoknya kalo dapat set Elfie ni.. Bab ayat kreatif ni memang dah ke laut tobat mulut ak maneh tapi dok teringin juga nak terai produk ni dengan testimoni yang rata-ratanya terbukti hebat dan meletop.. La ni rata - rata sekodeng blog, ig siap beautifulnara pun dah ada iklan pasai Elfie nie.. Lagi meletop siap masuk matrade, sentiasa ada perkembangan yang meletop. Moga team Elfie terus maju jaya... Sekiann..

Einy Hussain said...

happy birthday kak pilla yang ke *8 bak kata pak radie,,hehhee
saya pembaca tegar blog kak pilla,,, hari2 saya buka nk tgok pekembngan kak pilla,,, idola sgt ni ,,,hehhehehehe

kenapa saya nak sgt elfiie ni sbb saya ada masalah muka sejak umur 17 tahun sampai sekarang umur 22,, mcm2 dah cuba tapi xpernah selesai juga... pertama sekali tgok kak pilla n the gang buat produk skincare teruja sangat sbb team elfiee bagi saya jenis yang teliti dalam buat sesuatu.. jadi saya percaya mesti produk ni bagus,, tapi sampai ke hari ini saya xdapat nak beli lagi sbb duet hanya cukup2 untuk makan sebab saya masih belajar,, ya lah pnjam ptptn kan,,hehhehe ,,,
moga hadiah ini rezeki untuk saya ,,, tapi saya akan terus support team elffie ,,

MOGA ELFFIE TERUS MENJADI IGAUAN WANITA2 DI LUAR SANA..
BAK KATA KAK ELLY "ELFIE ELFIE BARULAH SELFIE"

anissteady@yahoo.com
ANIS SOLEHIN BT HUSSAIN @ OTHMAN
013-5973049

Anonymous said...

Betul ke ellfie boleh merawat kulit muka saya yg bermasalah ni? Bagi la saya cuba untuk buktikan keberkesanannya..

Anonymous said...

Betul ke Ellfie boleh merawat kulit muka saya yg bermasalah ni...bagi la saya cuba untuk lihat keberkesanannya...

-Shima-

ili roslan said...

Ibu saya.
Kulit die kusam sangat. Umur 50tahun, she used to be so pretty and particular about her skin.
She's still pretty tho.

Cuma satu je,
Since few years ago, Ibu banyak korbankan expenses untuk her skin for Us.
Die rase pelajaran & keperluan kami lebih utama dari her skin.

Untuk Ibu,
Kalau ade rezeki, Insha Allah Ibu dapat balik food for your skin.
I love you Ibu.

Anonymous said...

As salam.

Pilih saya sebab satu sebab je.nak bg isteri saya cuba apa yg hebat sgt Ellfie ni.

saya nak transformasikn wajah isteri saya.sy nak newlook dr dia..sy nak confident level dia tinggi bila dh cantik.bonus utk saya juga bila dia cantik...heheheheh.

Notakaki- Jgn kecam saya.skang bukan tak cantik cuma kurang berseri..sy nak dia lbh berseri2.

Nama: suamibaik
Mail adress: theainnurs@gmail.com

Anonymous said...

Test

Nur Ain Johari said...

Hai kak pilla,

Saya nak set ellfie percuma ni sbg set sy yg ketiga ;)
Sblm ni dh purchase dua set tp masih blm ada perubahan kt muka. But still mmg niat nk teruskan je pakai Ellfie. Manalah tau kot2 pakai bln ketiga nnt baru nampak kesan kan. Aminnn

Ellfie ellfie barulah selfie :)

nurainjohari1@gmail.com

tashira said...

ramainya yg join. haha tiada harapan nak menang tapi try je lah :)

im 20 years old (tahun dpan haha) and sy tak pernah lagi try any product yg macam ni,setakat krim2 tu adalah tapi kalau product yg mcm ni tak pernah lagi sbb takut ada effect yg tak bagus pulak nanti. so kalau boleh nak jugak try product akak. mcm tak best je ayat ni haha. anyway goodluck to everyone and me :)


ohthrillers96@gmail.com

Amira Najeha said...

Saya nak try set selfie ni sbb lepas saya bersalin ni, muka saya kusam yg degil sangat..tak tau nak try skin care ape dan sesuai dengan saya lpas besalin ni,,dah la hudoh gemuk pula tu..hehe
Terima kasih kak pilla

amiraleean@gmail.com

Amira Najeha said...

J

Lina said...

Alamak...alamak dan ke nk join ni...

3 nov besday anak sy juga hari ni.. Zulfa aisyah yg ke 2 tahun..
So pilih la sy tuk mencuba ellfie ni..supaya taun depan dpt celebrate besday anak dengan ibu yang cantekkkk...hehehe
Actually kulit muke sy mmg bermasalah sgt..dah mcm2 produk sy gune..semua megecewakan...huhu...dah lama sy intai2 produk k.pilla ni..tp hati ragu2 rs nk oder...bimbang kecewa kalo kemenjadiannya sama saje dgn produk lain..@ mmg nk tgu contest dr akk barangkali.. ๐Ÿ˜ hihi..

Kalo dpt ni..dan berjaya hilangkan msalah kulit wajah sy...mmg sy org paling bahagia...

Anyway selamat hari ulang tahun k.pilla..
Semoga panjang usia..murah rezeki..bahagia selalu...

Silent reader since 2009...br lg..hihi..
Suke bc kisah amani... :)

lina_azam2000@yahoo.com.

nur alia said...

Assalamualaikum kak pilla...
Selamat ulang tahun yg ke 23..
Kak pilla kne pilih saya sebab dedolu suka jadi kan retis sbgai idola tp sejak tau sal kak pilla.. tros kak pilla menjadi pojaan hati...
Start follow kak pilla sejak aleesya lahir.. dkat keek.. lepas tu seronok tgk telatah anak2 dara akak.. from that try search google nama akk.. n jumpa blog akk.. from that bc all ur post.. dr post pertama.. then jd kan blog akk sbagai 1 hobi...
Selepas blog, search insta n other social network.. seriusly skrg blh ckp im ur big fan.. cuba semua bnda n nk tau semua pasal akk..
Blog n insta akk multi info.. from personal, motivation, family, love and others which is good info..
Menjadi kan saya minat membaca.. n blh bljr dr pengalaman akk.. tq so much..

Akk kne pilih sy sbb im ur big fan.. n akk juga dah kenal sy dgn blogger yg lain... but the most intersted is ur blog.. smpai tahap kecewa bler xda new post.. n refresh sepoloh ke dopoloh kali dgn harapan ad post baru..

N ucapan selamat hari jadi.. moga murah rezki dan d kurniakan anak2 yg soleh.. stay cute, stay muda n stay vouge.. kalau x terpilih pun doa sy tetap tok kak pilla, kwn2 dan famili kak pilla.. semoga dirahmati.. semoga impian akk tercapai.. hope hari2 blh update blog


Ur big fan
Alia
Nurlieya92@gmail.com

fafa Nadzri said...

Saya follow blog kak pilla since akk baru ada acih(kasih aleeya akk pggil acih dulu hehee). sy nak sgt ellfie essence ni sbb dah lama curious nak try. ive tried so many skincare and it did not work at all. muka nak pakai lama kan, haruslah nak yg terbaikkkk. bila saya ckp psl skincare kak pilla, kak peej and kak elly, rmai yg ragu ragu tapi sy still on my stand yg ellfie adalah selamat kalau tak how come testimoni berjaya berkebuk kan? yaaa i wanted to try someday tpi tggu duit masyuk sikit since sy still student matrik yang rely on elaun semata-mata. haha

saya adalah silent reader kak pilla, kak peej and kak elly. 3 blog ni wajib bukak bila blogwalking. walaupun mcm pelik baca blog ibu-ibu (bcs im only 18), tapi itulah hakikatnya! haha. ni bukan bodek, ni luahan hati :p kalau tak menang pun, at least u know my existence as your loyal silent reader. teheee. cheers!

farhana nadhirah
fafanadzri@gmail.com

Puteri Cahaya Bulan said...

Kak Pilla harus pilih saya sebab :

1.Saya memang ada masalah kulit muka yang sangat kering,pori2 terbuka,kulit tidak sekata dan kusam melampau.

2.Saya memang tak mampu nak beli skincare,selalu saya cuci muka guna sabun mandi je,hahaha!!tapi betul tak tipu.

3.Saya silent reader blog kak filla dari dulu lg masa Kak Pilla tulis blog ni in english lagi...hehehe!!!

4.Sebab saya pun nak kulit flawless mcm kak pilla,kak elly n kak peej!!!

Ok itu je


Bellmikenzo@yahoo.com

cin0net said...

Salam..
Nak join jgk...

Saya nak set ellfie ni utk mak saya..umo mak saya dah 55 tahun dh..saya nk try sebab muke mak saya dh tumbuh byk gile jeragat..byk dah produk2 yg mak saya pakai sblom ni tp jeragatnye lgsg xilang n brtambah teruk.. :( n saya perasan yg mak sy sedih n xconfident bile keluar..smpaikn ade reunion kelas sekolah menengah pn mak xnk pegi sbb mak kate segan..saya pn ade cari produk2 yg mana sesuai utk mak saya tapi saya takot nak beli sebab takot jeragat mak makin terok,takot x sesuai dengan kulit muke mak..

Kalo saya dapat set ellfie ni memang saya akan bagi mak saya try sebab saya nak ilangkan jeragat mak saya tu..

Sekian,terima kaseh..

Salam

misz_cinonet@yahoo.com

Latifah Said said...

Weeeeee birthday kita sama la...hari ni jugak..tak caya gi tengok fb i Latiffah Said ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š.

So i deserve this set sebab ini boleh jadi hadiah birthday i.I dah pakai 1 set Ellfie+loose cleanser+set serum.Muka tengah pulih dari kusam dan lebam sebab guna produk pemutihan segera sebelum ni๐Ÿ˜“.

Lagi 1 minggu depan i dah start cuti bersalin 2 bulan,so time ni la i nak pulihkan balik wajah i dengan Ellfie.

Thankx kak pilla...susah susah jew buat contest ๐Ÿ˜œ

latifah_said@yahoo.com

Lina said...

Wahhh k.pilla nak.....

3nov besday anak sy juga..zulfa aisyah yg ke 2..
Akk pilih la sy yg sgt bermasalah kulit ni :(
Supaya tahun depan dpt celebrate besday zulfa dengan ibunya yg makin cantekkkk setelah berellfie...br boleh selfie..��

Dah lama sy intai2 produk akk..tp x berani nk try lg..mungkin takut kecewa dgn keberhasilannya yg x pasti...kdg2 tensen juga byk produk dah try...@ nk tgu contest mcm ni..??...��

Anyway selamat hari lahir k.pilla
Semoga sentiasa dibawah lindunganNya...

~mahu cantek..ellfie..ellfie..br la selfie ~
lina_azam2000@yahoo.com

cin0net said...

Salam..
Nak join jgk...

Saya nak set ellfie ni utk mak saya..umo mak saya dah 55 tahun dh..saya nk try sebab muke mak saya dh tumbuh byk gile jeragat..byk dah produk2 yg mak saya pakai sblom ni tp jeragatnye lgsg xilang n brtambah teruk.. :( n saya perasan yg mak sy sedih n xconfident bile keluar..smpaikn ade reunion kelas sekolah menengah pn mak xnk pegi sbb mak kate segan..saya pn ade cari produk2 yg mana sesuai utk mak saya tapi saya takot nak beli sebab takot jeragat mak makin terok,takot x sesuai dengan kulit muke mak..

Kalo saya dapat set ellfie ni memang saya akan bagi mak saya try sebab saya nak ilangkan jeragat mak saya tu..

Sekian,terima kaseh..

Salam

misz_cinonet@yahoo.com

nina said...

Kak pilla, happy birthday,
saya try elfie ni semua sebab saya dok baca blog kak pilla, kak elly, kak peej. terpengaruh serta rasa nak support sebab nampak effort semua orang. Bila dah cuba, saya tak terus jatuh cinta, pelik mula2 sebab rasa day cream pelik, tapi lama2, dah biasa, suka je. paling suka lepas bangun, betul la saya baca sebelum ni yang mmg rasa best sgt muka. :)
saya pergi matrade haritu, saya orang last kot sebab akak semua tengah packing, saya yang dok minta free gift tu, siap pak radie perli nak bagi magga asam boi tu. hehe. balik2 tu kecewa je tgk ig sbb semua harga set jadi rm80 kan. saya memang dah ada. tapi mmg dari dulu niat nak belikan untuk mak. so kalau saya dapat, saya mmg nak bagi mak sy. kenduri saya dah dekat, sy pakai elfie sbb nak cantik. so now saya nak mak saya pun nampak cantik. Pleaseeeeeee, kak pillaaaa. nakkkk. hahaha
nina.zarin@gmail.com

Norazuani Abdullah said...

Ehh..nak bg free ke
Lai2..bg la kat kite ni
Lai2..jgn la bg kt org lain
Filla kan org nye comel
Ini x tipu tau kak pilla
Eiii...semoga bertuah la saya ye

Krustycrab1107@yahoo.

nora iwana mohd rakis said...

First of all happy birthday kak pilla!

Sy rasa akak patut bagi sy set ellfie ni sbb sy punya dh nak habis.bajet bulan ni dh lari kang kalau dh habis takkan tak pakai apa2 kann?sy nk cantik mcm kak pilla kak peej dgn kak elly jugak.kang pakai kejap pastu stop dh tak best.so bg sy pls? :D

nora iwana mohd rakis said...

First of all happy birthday kak pilla!

Sy rasa akak patut bagi sy set ellfie ni sbb sy punya dh nak habis.bajet bulan ni dh lari kang kalau dh habis takkan tak pakai apa2 kann?sy nk cantik mcm kak pilla kak peej dgn kak elly jugak.kang pakai kejap pastu stop dh tak best.so bg sy pls? :D

Nora iwana mohd rakis
nora_iwana@yahoo.com

Hanya Diriku said...

Happy birthday kak pilla..kalau sy terpilih itu merupakan rezeki sy.hihi sy ada masalah kulit muka hampir 2thn.dah mcm2 produk try dr berpuluh ringgit ke beratus ringgit..semuanya ckp muka akan ok dlm masa beberapa hari@minggu ๐Ÿ˜“ tp itu semua dusta utk sy..kdg2 x confident nk jmp org, asyik kena tegur je..hopefully produk ellfie ni mmg akan membantu merawat kembali kulit wajah sy๐Ÿ˜€ supaya sy lbh happy, yakin utk jmp org..dr testimoni yg ada d blog n ig, sy teruja utk mencuba produk ellfie dan mgkn akn berikan sinar baru pd wajah sy..barulah bole yakin selfie tanpa 360..Ellfie Ellfie barulah selfie๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

yonniz_987@yahoo.com
-Amirah-

crazyshopper said...

Kak pilla,

Kenapa saya patut dipilih?
Sebab harijadi saya 10 nov ni, tinggal beberapa hari saja lagi. Jadi, saya harap sangat dapat hadiah ni sebagai hadiah harijadi...tq kak pilla

Ezura nasaruddin
ezura.nasaruddin@gmail.com

rozie said...

Akakkk..kite naaakk..sebab dah 2 kali jumpa akak kat petronas open house since 2013 tapi segan nak tegur..so hopefully kite menang and dapat set ellfie ni permulaan utk kite guna ellfie and in shaa allah kalau ade lagi open house petronas tahun2 depan n jumpa akak da boleh selfie dgn confidentnye
dengan akak cantikk..๐Ÿ˜‰

happy birthday kak filla..๐Ÿ˜Š

rozihazniza.abdulrasid@gmail.com

crazyshopper said...

Salam kak pilla,
Kenapa saya patut dipilih?
Sebab saya bakal menyambut harijadi pada 10 nov ini..jadi saya harap sangat dapat ellfie sebagai hadiah harijadi istimewa saya..semoga kak pilla dapat menunaikan harapan saya untuk menjadi berseri-seri setelah menggunakan ellfie!

Ezura nasaruddin
ezura.nasaruddin@gmail.com

Aqilah Qiqi said...

Assalamualaikum Kak Pilla...

Selamat ulangtahun kelahiran yg ke-23! [Mmg muda jelita gitu sesuai dgn umur tu ;-)]
Didoakan semoga terus sukses di dunia & akhirat..aminnn

So dikesempatan ni sy nk try contest akak la.. Mana tau dpt rezeki menang, dpt Set Ellfie Essence percuma..yeayyy!!

Kenapa Kak Pilla perlu pilih sy sbg pemenang???

Kerana saya sgt admire pd perubahan kulit muka Kak Pilla, Kak Elly, Kak Peeja and lain2 pengguna Ellfie Essence yg makin lama nampak kulit tu makin berseri, licin and sekata. Setakat ni dah 3 kali sy order set Ellfie Essence ni and alhamdulillah semakin nampak perubahan. Walaupun belum capai ditahap yg sgt memuaskan, tp sy percaya berkat kesabaran nanti akan mendatangkan hasil yg sgt memuaskan. Perempuan mana yg xnak cantik kn?

So sy berharap sy dapat la hadiah dari Kak Pilla tu. Semoga Allah memberkati Kak Pilla sempena hari ulangtahun kelahiran ni Kak Pilla nk bg pengguna setia Ellfie Essence hadiah.. :-)


Aqilah Elias
Email : aqilahelias@gmail.com

Anonymous said...

Salam Kak Pilla,

Warna kulit anda tidak sekata? Kulit anda kusam? Jerawat sana sini?..

Ya ya saya tahu, semua dia atas adalah masalah kulit wajah saya.. (Pfft..)

Nak cantik tapi lokek nak keluarkan duit...ha,itupun salah satu sifat terkeji saya jugalah...

So, bila ada skincare free yang boleh atasi masalah kulit wajah saya,sudah pasti saya mahu Kak Pilla PILIH saya.

Terima Kasih.

Name: Wanie
Email:wanielotus@gmail.com

nona chantek said...

Salam kak filla selamat hari lahir.
Saya nak sangat cuba ellfie skincare sebab saya ada masalah jerawat dan juga liang pori terbuka yang amat ketara so harap ellfie skincare dapat selesaikan masalah saya.Teringin sangat nak cuba.Hope ada rezeki saya.

Nama:Wan Najihah
Email:jiha_adios@yahoo.com

Janadeni said...

assalamualaikum

Dua tiga kucing berlari,
mana nak sama si kucing belang,
dear kak filla selamat hari jadi,
semoga dimurahkan rezeki dan dikurniakan umur yang panjang.

Sorong papan tarik papan,
buah keranji dalam perahu,
Ellfie essence jadi idaman,
Kak Filla nak bagi free mestilah saya mahu.

Pisang emas di bawa belayar,
masak sebiji di atas peti,
Muka x comel malu nak bergambar,
Dah ada ellfie x malu nak selfie.

Yang kurik kundi,
Yang merah saga,
tak payah dah undi,
pilih la saya.

Satu dua tiga empat,
lima enam tujuh lapan,
Dear kak Filla yg flawless amat,
semoga komen saya jadi pilihan.

love
Adeni
janadeni@yahoo.com

jun said...

Happy birthday kak pilla..semoga pnjg umur & murah rezeki selalu :)

Kak pilla kene pilih saya jdik pemenang sbb kak pilla mama kepada 3 anak pompuan yg gojes..and saya plak emak kepada 4 anak laki yg x duduk diam..so boleh la saya curik senduk kt umah kak pilla (eh..x pasal!!)..dan yg paling penting skali..saya memang pengguna Ellfie Essence sejak bulan 7 hari tu..best!!!

Nama: Jun
Email: jun3945@gmail.com

Ain Miss Blogger said...

Assalamualaikum , kak filla ... / auntie filla

umur saya ni baru 11 tahun ...
saya nak sangat belikan mak saya skin care untuk hari jadi dia .... tapi , saya tak mampu sebab mahal ...
saya pun selalu baca blog kak pilla ( hari hari dan ulang ulangan )
saya hope kak filla pilot saya sebab mak saya ada masalah kulit ...
terima kasih :)

Unknown said...

Happy birthday kak filla..

Saya pulak ada cerita sedih. Haritu ada guna produk xx, muka saya licin sangat lepas guna produk tu. Tapi lepas 2 minggu guna jerawat keluar tak henti-henti seluruh muka. Dan sangat teruk. Memang tak keluar rumah sebab malu, sy jugak student. Sekarang tgh cuti sem, haritu dapat keje part time then sempat keje sehari je sebab semua kawan kat keje tegur kenapa muka teruk. Saya sedih

Saya ada jumpa pakar kulit, dan kena makan ubat belambak2 tapi saya rasa jerawat ni tak berkurang pun, malah semakin banyak. Haritu saya ada terbaca kakak ipar kak filla pun ada kena salah produk camni kan? Then lepas guna Ellfie, dia terus ok. Saya teringan sebenarnya guna Ellfie jugak memandangkan cuti sem tinggal beberapa minggu lagi. Malu nak berhadapan dgn kawan kat u nanti dengan muka macam ni. Tapi saya tengah kumpul duit. Huhu

Dan lepas saya baca entry kak filla ni, saya rasa saya perlu memilikinya. Moga ada rezeki untuk saya baik pulih kulit ni balik. Sorry terluah panjang-panjang kat sini :') [saya juga sudi share gambar teruknya muka sekarang kalau berpeluang memiliki produk ni]

Lagi sekali selamat hari lahir. Semoga panjang umur dan sentiasa dilindungi olehNya

Nama : Fatin
Email : fatin_atiqah95@ymail.com

~h@nToRi~ (^_~) said...

hepi brthday kak filla...
saya hari2 bce blog kak filla..teringin gak nk jmpa kak filla..n nk try ellfie...tp nk tggu elfie sale ntah ble..sbb srkg ni sy ngah mncri produk yg sesuai utk kulit muka sy..sbb sy ada penyakit buasir..sbb ni sy guna jnma xx..pastu ttbe muncul buasir..tu tkt nk guna..tgk testimoni kak filla.smua mcm berkesan je..sy ni senang terjebak..tp niat mmg nk bli ellfie ble ada duit lbh nanti...time ksh kak filla sudi bce alasan sy..hehe..minta maaf ada trkurang / trkasar bahasa dlm penulisan ni...
nama:norhidayu ibrahim
email:hantori@yahoo.com.my

~h@nToRi~ (^_~) said...

hepi brthday kak filla...
saya hari2 bce blog kak filla..teringin gak nk jmpa kak filla..n nk try ellfie...tp nk tggu elfie sale ntah ble..sbb srkg ni sy ngah mncri produk yg sesuai utk kulit muka sy..sbb sy ada penyakit buasir..sbb ni sy guna jnma xx..pastu ttbe muncul buasir..tu tkt nk guna..tgk testimoni kak filla.smua mcm berkesan je..sy ni senang terjebak..tp niat mmg nk bli ellfie ble ada duit lbh nanti...time ksh kak filla sudi bce alasan sy..hehe..minta maaf ada trkurang / trkasar bahasa dlm penulisan ni...
nama:norhidayu ibrahim
email:hantori@yahoo.com.my

~h@nToRi~ (^_~) said...

hepi brthday kak filla..
sy sllu bce blog kak filla..teringin gak nk bli ellfie..tp tggu smua dh stabil bru bli..sbb skrg ngh gawat ckit..haha..sy mmg cri produk utk kulit muka sy yg berjerawat..niat mmg nk bli ellfie kt matrade tp x tnye kwn2 smua x pegi..bce blog kak fila lak tgk nk hadiah kn ellfie sy pun cuba la nsb mne tau rezeki..klu x dpt tu bkn rezeki la..hehe..tgk testimoni ellfie smua berkesan..time ksh kak filla sbb sudi bce alsan pelik2 sy tulis..haha..minta maaf klu ada terksr bhasa..

Anonymous said...

Assalamualaikum.
Selamat Harijadi Fillaku. Semoga sentiasa dibawah rahmat keberkatanNYA.

Tengok muka Wan tu semakin membara semangat nak beli elfie. Tapi kan memandangkan gaji mak encik yang tak seberapa ni dok teragak2 takut tak sesuai. kalau di beri free trial besarlah hati mak encik berebut mendapatkan nya apatah lagi set percuma yang filla murah hati nak beri.Dah nam free tu kalau tak berkesan atau tak sesuai taklah mak encik nak ralat.Wajah ni semakin hari jeragat jahat semakin meluaskan kawasan jajahannya.Risau benar hati ini dah cuba 3 produk setakat ini dan setakat ini juga tiada berita gembira yang boleh diwar2warkan.
pilihlah akuuuuuu....jadi pemenangmuuu...:D

Anonymous said...

Selamat Panjang Umur Kak Filla,semoga berbahagia, murah rezeki & sukses selalu.

Sy harap Kak Filla pilih saya sebab sy pembaca tegar blog akak sejak zaman kasih Aleeya baby lagi sbb byk parenting tips.

Bila baca testimoni Ellfie product memang menakjubkan tu yg teringin nak cuba. Sy ni jenis kalo pakai ape2 product, macam xde effect yang WOWWWW.. x kisah yg mahal atau yg murah... kulit muka sy macam tu je.. tu yg x jaga sgt rutin harian. kalo rasa nk pakai, sy pakai, kalo malas sy tak pakai (bangsa pemalas ni. hahahaha). Nk membeli pun ikut mood je.
Kalo Kak Filla bagi sy cuba or atleast trial unit, merasalah sy try keajaiban product akak. Kalo ok sy akan jd pengguna tegar Ellfie selain pembaca tegar blog akak.

Sekian..TQ

Nama: Norhayati Hamid
email: niem03@yahoo.com

Delimasari said...

baru baca
happy belated birthday
amat berminat dengan Ellfie Assence jikalau terpilih - cuba yang terbaru bila diberi peluang
Nama : Faridah Hanim
Email: faridahz@yahoo.com

Unknown said...

hai kak filla,

sy nak sangat ellfie sbb sy student sy tak cukup duit nk beli. sy dah tgk lame dah ellfie tp belum mampu lagi. hari-hari sy bukak insta tgk testimoni yg banyak. testimoni banyak yg berjaya. kalau kak filla tak bagi sy, entah bila sy boleh mula gunakan ellfie. tq kak filla.

ira
raraazahirah92@gmail.com

zella y said...

happy birthday kak filla..semoga pnjg umur & murah rezeki...amin...

kak filla perlu pilih saya sebagai pemenang sbb sy dh guna product ni dr bulan puasa haritu...mmg terbaik...

kalau kak filla bg free sekotak..jimat budget sy utk next month kak... poket pun tgh kering ni... hahahahha

hrp ade la rezeki utk sy... amin...


Unknown said...

Saya nak satu set Ellfie Essence skincare sebab saya tak cukup duit lagi nak beli, tp saya nk kulit muka yang lebih berseri, lebih bersinar untuk tampil lebih yakin.

Ellfie ellfie barulah selfie.

Sekian,
annural@yahoo.xom

Anonymous said...

Happy Birthday Kak Filla~~ Semoga perniagaan akak bertambah maju & sentiasa hepi bersama keluarga tercinta ^_^

MuMMie BeRRy said...

kejelitaan teserlah bila menggunakan ELLFIE Essence skincare kerana bila kulit muka terasa licin, cantik, menawan dan tidak bermasaalah lg, baru la berasa begitu yakin dengan segalanya yg kita lakukan,

make my self confident all the time!

tag line skit...
Ellfie ellfie barulah selfie

MuMMie BeRRy said...

lupa pulak email address n details:-

Farahana Umar

u.farahana@gmail.com

blog mommy berry