Thursday, November 05, 2015

DIUMUMKAN PEMENANG CONTEST SEMPENA BIRTHDAY KAK PILLA ;)



Tahniah kepada dua orang pemenang yang Kak Pilla pilih.. Untuk berlaku adil, Kak Pilla pilih 1 komen dari blog dan 1 komen dari FB.. Berkali-kali Kak Pilla baca balik beratus komen ni semua sebab serba salah nak pilih yang mana.. Semua pun bagus-bagus komen hahaha... Korang kalau membodek no.1 kan? See i pilih yang tak bodek i.. Nampak tak Kak Pilla tak mudah dikipas? muahahhahahaha..

Neway terima kasih jugak yang kata dah follow Kak Pilla sekian lamanya dari zaman fotopages pon ada.. dari zaman Acih baru lahir.. omg bayangkan betapa tua dah blog ni? blog je lah tua, i muda remajew lagiewwww.. wewwww cakap pun nak weuww weuwww weuwwww.. terjuih mulut hahah.. Eii korang ni malu tau, gambar dulu-dulu i hitam berlengas, kusam pastu bajet hot omg.. tolonglah gelabah gila kot.. tak sanggup nak baca entry dulu-dulu hahaha.. Kalau ada new readers kat sini.. tak yah nak baca sangat entry dulu-dulu ok?

Oklah berbalik kepada cerita pemilihan pemenang nie.. Serabut kepala Kak Pilla nak pilih.. Tahniah diucapkan kepada dua orang pemenang kita nie.. Harap pakai betul-betul ye jangan pakai hangat-hangat tahik ayam je.. InshaAllah pakai berterusan mesti akan nampak hasilnya.. dah jelita jangan lupa share ok?  Kepada yang tak terpilih jangan lah bersedih... Kak Pilla sayang korang jugak.. Tunggu ye, nanti i pujuk ;)


Pemenang Pertama (Komen Blog)


cin0net said...
Salam..
Nak join jgk...

Saya nak set ellfie ni utk mak saya..umo mak saya dah 55 tahun dh..saya nk try sebab muke mak saya dh tumbuh byk gile jeragat..byk dah produk2 yg mak saya pakai sblom ni tp jeragatnye lgsg xilang n brtambah teruk.. :( n saya perasan yg mak sy sedih n xconfident bile keluar..smpaikn ade reunion kelas sekolah menengah pn mak xnk pegi sbb mak kate segan..saya pn ade cari produk2 yg mana sesuai utk mak saya tapi saya takot nak beli sebab takot jeragat mak makin terok,takot x sesuai dengan kulit muke mak..

Kalo saya dapat set ellfie ni memang saya akan bagi mak saya try sebab saya nak ilangkan jeragat mak saya tu..

Sekian,terima kaseh..

Salam

------ @yahoo.com
10:15 PM
 Delete
Reason kenapa Kak Pilla pilih Cinonet sebab product Ellfie Essence memang sesuai untuk masalah kulit berjeragat dan sesuai untuk wanita yang berusia jugak sebab Wan pun pakai :) Cinonet pulak nak bantu mak dia untuk pulihkan semula kulit wajah ibunya.. Tersentuh hati Kak Pilla disitu... Semoga selepas menggunakan set Ellfie Essence ni ibu awak akan bertambah yakin dan tak sedih lagi... Pastikan mak pakai betul-betul ye?




Pemenang Kedua (Komen FB)


Noorkhamnabilah Samsudin Knp kak pilla perlu pilih sy..
Sbb seumur hidup sy selama 29thn ni sy xpernah cuba beli dan guna mana2 skincare product. Ape saje brand body shampoo sy beli,itulah yg sy guna utk basuh muka bila mandi..wlupun sy ada masalah kulit kusam dan gelap bwh keliling mata. Semuanya sbb takut nak cuba. Mana tau klu sy pemenangnya, ia adalah starting point utk sy jd loyal customer Elfie Essence..




Kenapa Kak Pilla pilih Noorkhamnabilah Samsudin? Sebab Kak Pilla nak dia menggunakan set Ellfie Essence sebab dalam set ni ada 4 products.. Cleanser, Toner, Day Cream dan Night Cream.. Untuk rawatan muka kita kena gunakan 4 benda ni.. Day Cream Ellfie ada SPF15 jadi sila gunakan diwaktu pagi sebelum keluar dari rumah untuk menghalang sinaran matahari terkena direct kat kulit wajah.. Kalau tak keluar rumah pun sila pakai jugak.  No more body shampoo tenyeh kat muka lepas ni ok? hahahah... Kak Pilla pilih dia menang sebab cara Noorkhamnabilah ni jaga muka is totally wrong.. Lepas ni jaga muka elok-elok dengan Ellfie Essence ok?  Sayang tau kulit muka kita tak jaga ;)




Jumpa lagi di contest akan datang :)



Love, 
Filla.

14 comments:

Anonymous said...

Ala kak pilla..frustnye x menang...kakpila bg dua je...peserta ratus2...cer bg dua dr blog dua dr fb..kan adil...

Kak pila ni mudah ati tesentuh.cer suh pak radie pilih plak satu...kut2 saya leh menang..penat berangan tau..gigil2 tangan refresh dr smalam ibgt nama leh naik...hahaahah

Insanfrust

Aslyna A said...

tahniah pemenang..next giveaway pilih saya tau kak filla..hehe

Alin Marlini said...

tahniah

Kak Jah said...

Tahniah kepada pemenang! saya ada join gak. tapi xde rezeki kak pilla pilih saya. lps ni selalu2 la buat contest ya. mmg sebelum ni ada beli 1 kotak. tapi xde bajet nak beli lg. day cream masih ada lg. tp walaupun saya pakai day cream je, rasa ada perubahan kat muka saya. saya beli masa awal puasa hari tu.

ida syarida said...

mesti filla tak baca pantun saya... :P

aYda said...

Yeay dah ade pemenang..tahniah kpd yg terpilih tu ye..seb baik komen iolls tak terpilih kalau tak malu je semua org baca..hahahah even tak menang contest,akan ku dapatkn jugak Ellfie skincare tu..hihi

ora adzlin said...

congrats!!

eima said...

ala sedihnye .... huhuhu
\tahniah yg menang .... baru berangan nk tempek kat muka ellfie ni

Anonymous said...

korang beli je ellfie tu, tak yah tunggu hadiah contest kak pila... memang berbaloi2 wa cakap luuu... i pengguna tegar ellfie... mula pakai on jun 2015, beli COD kat agent... sepjg jun - nov tu baru 3 kali je beli...memang rasa best je kulit ni haa.. dari kulit ntahpape terus jadi molek sesgt.. set ellfie ni tahan lama tau (especially day & nite cream dia)... jimat duit, kulit pun jadi cantik..

Anonymous said...

korang beli je ellfie tu, tak yah tunggu hadiah contest kak pila... memang berbaloi2 wa cakap luuu... i pengguna tegar ellfie... mula pakai on jun 2015, beli COD kat agent... sepjg jun - nov tu baru 3 kali je beli...memang rasa best je kulit ni haa.. dari kulit ntahpape terus jadi molek sesgt.. set ellfie ni tahan lama tau (especially day & nite cream dia)... jimat duit, kulit pun jadi cantik..

MuMMie BeRRy said...

tahniah n frust

Anonymous said...

thniah semua!!!!

Anonymous said...

komen haruslah win... barulah boleh terpilih.
Tahniah kepada yang terpilih

Chekgu Azrine said...

tahniah pemenang...