Friday, December 26, 2014

SHOPPING AKHIR TAHUN.

Haritu ada perjumpaan dengan bini-biniku gangster nie.. Ada discussion sikit.. sebab dah end of year dah.. Project Januari dah nak mula dah so ada banyak benda nak discuss.. Sambil tu pi makan-makan hujung tahun Kak Pilla ada rezeki lebih skit mari belanja kengkawan yang selalu support ;)

Berzaman tunggu turn kat Chillis KLCC nie.. tapi sebab semua tekak teringin nak chillis so tunggu jelah.. Ajak TGIF eksyen semua tak nak..

Satin Silk Stormgray ni ada lagi sikit.. ada 2 helai je kalau tak silap..Siapa nak laju-laju email framekasih@yahoo.com or whatsapp Peej 0122758575 ye.. korang suka tau, dah habis baru nak nak nak.. tak dapek nak tolong hahaha.. 

Kak Elly dah kelaparan dah, tak sempat amik gambar dia dah tak pedulik.. nak makan sekarang jugak..

Nampak bersih kan muka we olls hahahah.. pakai day cream and bedak je..Sabar ye.. Januari inshaAllah akan keluar produk.. 

Makan sampai senak.. Pastu semua muka dah bluek bluek bluek.. hahahah

Pastu meneruskan perjalanan.. Peej nak beli ipad.. Amboi kelas kau Peej.. kita test jap camera ipad nie.. Tak cakap banyak Peej terus angkat ipad sebab melihat betapa jelitanya Kak Pilla dalam gambar tu.. muahahahhahahahah

Dah tu teman Elly pulak nak beli 2nd phone Samsung.. So jom.. pilih punya pilih pastu test lah camera samsung tu.. tak leh blah... muka terus jelita sangat tanpa edit.. dah macam patung kitorang dalam gambar.. terus tanya SA tu.. "this phone aaaaa, the camera is 360 camera or what???" hahahhahahaa SA tu tak paham 360 tu aper.. Adoi lah pon.. tak biasa lettew dengan social media semua ni.. Ok dah settle hal Elly now teman Kak Pilla jap gi Tods.. Niat nak tengok-tengok je sebab kan nak kirim Elly.. Pastu eh harga ok, so tak kuasa nak tunggu Elly, kita angkat satu hehehehe.. 

Muka happy tak leh blah kata dorang hahaha.. Oh yang kirim tetap kirim.. Tamak sangat ni.. Help Help Helppppppp... 

Ok cukup tahun ni.. 2015 tahun berjimat cermat.. kalau nak boros sikit pon untuk rumah je.. tu TV dah rosak tu.. nak kene repair ke kene ganti baru ke tak pasti lagi tu... 

*nangis*


Love, 
Filla.

1 comment:

lia ummiirfan said...

bestnya soppink! tak sabar nak tau apa output project January. :))