Wednesday, August 26, 2015

INSIDE OUT.

Korang dah tengok Inside Out?  Kak Pilla dah tengok weekend haritu.. Kesian kat budak-budak, memula ingat nak pegi malam, tapi Pak Radie ada hal malam tu.. siap dah keluarkan sweater masing-masing excited nak tengok wayang.. Bila tak jadi muka hampa je huhuhu..

Esok tu aku try book tickets online tapi apahal tah tak 'lepas' pulak.. takpelah kita pegi je, ada rezeki dapat lah tengok..

Nasib baik ada lagi heheheh.. 

Aleesya pun tengok sampai habis.. Tapi dah nak last-last dia dah tak concentrate hehehe..

Dua orang budak excited ;)

Mama and Icha..

Best ke tak cerita ni? Ok lah hahahah.. Best gila tu tak kot.. Ini pendapat aku ye.. if orang lain rasa best gila then best gila bagi dia lah kot..

Macam Kasih dia dah besar so dia faham lah jalan cerita.. Actually dia ada banyak character, ada Joy, ada Anger, ada Sadness.. character ni semua sebenarnya yang mengawal sorang budak kecik pompuan ni.. Kira macam diorang duduk dalam memory budak tu kot.. ada banyak memory balls dalam tu. so bila character anger tu yang kawal pemikiran budak tu.. so dia akan jadi pemarah.. main character dalam otak dia is Joy.. kalau Joy takde habislah tak terkawal tindakan budak pompuan tu..

Rasanya best lagi cerita Rio ke apa yang burung tu? haa tu aku suka sebab dia macam musical sikit.. so boleh tengok burung-burung tu menyanyi dan ada dunia burung tu sendiri..

Tapi kalau nak pegi tengok cerita ni ok je.. Terhibur je ;)

Sekian laporan ringkas dari Fillanie.

Bye.

Love, 
Filla.

7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tiba-tiba rasa nak tengok pulak inside out....

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

bestkan anak kecik2 tengok cete kartun.. anak akk dah tak berapa layan kartun dia suka tengok cete hantu jer skrg.. hehehe.. mengikut perangai mak dia.

Jan@Afzan said...

Saya pun suka RIO...tapi rio 1.. Rio 2 kurang sket.

sofiana1704 said...

inside out best sbb nnt senang nk bagi anak2 faham...contoh aritu pgi tgk inside out tp anak yg kecik buat hal, so terpaksa keluar halfway cerita, so anak yg sulung menangis la sedih tak dpt tgk abis...so saiko dia, gtau tgk ni..aniq cry sbb yg blue tadi la touch the ball..terus dia diam and asking - kenapa...then kite explain, all the emoticons tu ada dalam otak aniq..so aniq cry sbb dia la..so skrg jgn cry, ingt yg yellow tu...mesti joy akan gtau, its ok, nnt kite datang tgk lagi citer ni tak perlu bawak adik..hehe...so dia diam and agreed...kalau cry and sedih nnt semua yg happy2 akan runtuh... :)
recommended untuk tgk...*****stars, cuma kalau budak below 3/4 years dia susah sikit kut dia nk faham..

Anonymous said...

belum sempat lagi nak tengok...huhu...nak kne tengok gak lanie..

http://lovelyaein.blogspot.com/

Nurizzah Majif Biz said...

kak filla, klu cerita HOME lagi best. byk moral value leh terapkan kat anak2. hehe

Aula Mommy Razim said...

hahahah tq sebab review. anakku pun beriya nak tengok mak dia macam aduyai perlu ke tapi nampak cam menarik


Soya antara Fakta dan Auta