Monday, July 12, 2010

saya rasa ini sangat comel...

saya rasa ini sangat comel bila....

1. suami pegi beli groceries bersama anak besar... anak kecik dengan mak tinggal kat umah...

2. balik dari beli groceries tolong simpan barang-barang yang dibeli tadi.. dan mak nye kene pegi check barang-barang disimpan di tempat yang sepatutnye ke tidak

3. suami tolong belikan panty liner utk isteri.. tapi suami malu nak beli so ajak opismate pompuan gi beli... dah beli silap plak.. orang suh beli panty liner dia bantai beli pad siap ada wing... comelnyeeeee siap pegi tukar balik kat kedai..heheheeeee..

4. suami tolong pi kedai belikan lauk bila isteri malas nak masak...

5. suami dan isteri sama-sama tengok final worldcup sambil isteri bancuh kopi pastu anak kecik pon sibuk nak tengok bola... anak besar plak tido tebongkang.... suami plak kejap jaga kejap tido.. pastu kene kuis dengan isteri yang layan bola sorang-sorang ngan layan dodoi anak sorang-sorang...

6. suami dukung anak tapi kekok gile... pastu anak nangis sbb papa tak best.. byk tulang...

7. suami layan anak besar... isteri layan anak kecik...

8. suami tak bagi isteri tengok citer hantu kat tv sebab suami takut bile dia tak balik rumah sebab kene overtime kat opis nanti isteri takut sorang-sorang kat umah...

9. suami tolong buat ampai kain baru sebab ampai kain lama tak cukup nak menampung kain baju ahli keluarga yang dah bertambah :)

10. kalau pesan apa-apa kat suami.. mesti ada yang salah beli... comelnyeeeeeeee...

11. tapi paling tak comel bila isteri tanya "paaa, ma dah kurus sikit kan?".. pastu si suami jawab "ntah? sama je"......

OOOOHHHhhhhhhh sungguh TAK COMEL... :(




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
ND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

20 comments:

AQMAR said...

cumelllllllnyer... best jgk kawen ni yer..=)

Arena said...

Entry ini sangat comel hehehe.

MeL MikaiL said...

haaa yg last tu mmg tak comel tuuu..tp nmpak u dah susut pn ;)

pHat sUe said...

hahaha...

hOtMaMa said...

haha.. lawak la ko buk pilla!
tp saya sebagai pembaca turut terasa begitu comel....hahaha!

delyla said...

filla weiii... cepat betul ko susut ek... untung ko... sonoknya dpt baby lg...

Anne M. said...

comel!
eventhough saya tak kawen lagi, bila tgk gelagat cousin2 yang dah berumah tangga..
comel sgt!

pray for ur happiness till the last breath!

mamamarissa said...

ya...sgt comel :)

last part tue jer tak berapa nak comel kan :P

ederq said...

hehe cute. dia tgk ari2 memang la xnmpk kot beza. padahal memang beza gila. hehe. take care!

:: iManja :: said...

mmg comel! sambil bacer pon senyum² je ni

NUNU EERA said...

akak stil comel.. jgn esau.. chaiyok>>!

Miss Moon said...

akakkakakakkak klakaaaaaaaaaaaaaa n so comeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hahahhaha

HeLena said...

yea..yea..memang comei..saya suke bc blog akak..sgt2 comei..

appledia said...

Memang SANGAT tak someel!Ihiks!

cputeh said...

kak filla mmg besh!ada jer citer2 yg besh dlm blog dia....caiyok kak filla!!!

Anonymous said...

suami bli pad siap ade wing sbb nk suh mak filla terbang dgn baby kecik..hehe. comey

Anonymous said...

kalau Pak Radie baca mesti terharu :D

Entry nie indirectly puji2 Pak Radie :)

happy2gether said...

Fillanie mmg sgt comel sbb Pak Radie pon comel...boley gitu?ehhe indirectly puji sambil marah2 manja gitu...

Anonymous said...

nak lagi comel suh jek pak radi pakai sendiri panty liner ade wings tuh..hehe

Sham Ummi Echa said...

hahaha...klakar aku baca.. mmg comel sungguh la.. suka part yg suh suami bli brg, tp mesti ada yg salah beli.. laki aku pon cam2