Monday, July 05, 2010

Nak Tengok Gambar Mak Kasih??

ewahhhh... laju jek kan kalo aku ajak tengok gambar aku yang chubby+comel+kiut+tembam nie.. ohhhh tidak... biarlah orang ckp, eleh nak letak gambo yang elok jer.. yang tak elok tak moh letak... eh mestilah.. kata diva.. hukhukhuk... nanti lah dulu... bontot mak tempayan lagi nie.. tunggu ler jadi labu sayung nanti aku tunjuk yeh?? hahaha....sajer jer nak tunjuk kretip..hahha... gamba kaki anak mengelupas pon nak eksen..hahahah... eh mestilah.. ko ingat selalu ker proses mengelupas nie? sekarang dah tak de mengelupas dah Amaani.. ada tinggal sikit-sikit je...
oh ini ler benda comel yang suruh Pak Radie gi beli hari tu kat Sunway Pyramid tu.. hehe.. sib baik ada rocker nie... senang ler jugak keje aku...
Amaani kalau dah buat muke mcm ni aku gerun sket.. dia nak start tepekik lah tu... nanti muka dia semua merah.. kecuali kat kerut antara kening tu jek kaler putih..heheheh... uwaaaaa... melalak.... kalo muke yang ni aku suke... nguap pastu tido..

eh korang ni serious ke nak tengok aku???? hahah... adalah sekeping ni haaa... nak?? ok sile scroll dengan tenang yer... pelan-pelan ok..jangan gelojoh....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




ok tak?? heheheheh.... ni gambo ari tu... dah lama gak ler... tp jgn risau.. masih lagi tembam..haha... ok ler... nanti ada citer aku citer lagi k? byeee...





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

mannira said...

ceh...ko ambik gamba jauh2 ya...saje je la tu...

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

tembam ke? oklah tu. nanti slim blk :)

Jaja said...

perghh...dlm pantang pun tetap diva. tengok socks pun tau...hehehehe
stended la kak org dlm pantang. confirm la tembam tembun..sok da abis pantang sure back to normal berkat usaha gigih berpantang =)

JMR said...

gmbr yg 3rd tu cun, ngah menguap..gmbr yg last tu lg cun kalo kak fila dok dpn, bby tu dok blakang..kn ngn tajuk entri..heheheh

ratna said...

ha ha ha.. ada gak gambar filla walaupun jauh..tp stokin mu tetap comel. belang2 gitu.

mamamarissa said...

nak gambar close up please...hahaha!!!

emy/mamasuri said...

gambar jauh pun jadilah..
suka nyer tgk baby mengelupas kulit
ahhhh..rindu nak ada baby ni..huhuhu

C!kpuanmuda said...

seciput je gambar nyah?? takpe.. pasnih kompom kurus balik... jangan risau. usaha tangga kejayaan :p

JuJue said...

sedap nyer aku tengok ko lepak atas katil mcm tu. terkenang kenang zaman aku pantang aritu..

tembam? mana der.. aku nihh ahh tak turun turun pon berat..camno nih?

Liyanaroxx said...

takpe kak filla..nnt sure slim balik! ;)

pHat sUe said...

sempoi2 ... i like

Alffera Deanna Wong said...

hee~ kiut la amaani! cm mka kak kasih la... hehe..

Lenny said...

ala filla.. kotuh kejap je.. kang kurus la balik... dulu aku rasa masa acih ko lg bulat.. tp.. bley je ko kurus giler balik..

jom kita sama2 eksesais pasni ok?

eta said...

selamat berpantang dengan tenang dan baik kak filla...kie3x..walaupun tahap kebosanan hanya diri sendiri jer yg tahu....wakakakaka...tahniah utk bb kedua...

miZz_nizZ said...

raga baby ni cm ank sdare nye..smart.cmel bby akak ni.hehe