Monday, July 26, 2010

AMAANI KENE DERA???

Yer.... memang aku dera dia.. asyik dia jek dera aku..mana leh jadik....hahahha... biler Pak Radie tak de kat umah... ni lah keje mak kau..hahaha...takpe eksesaisss sket... tekial-kial amaani meniarap... memula try buat mcm nie.. eishhh tak leh jadik... bile permukaan rata sangat, tecungap-cungap budak nie.. siap plak.. tetangkup2 muka hahahaha...
bagi dia landing atas bantal baru ok sket... asal amaani???? tulah pipi ko jek dah 1kg... sebab tu tak larat..hahahah
hahahah....sian budak bucuk ni hah.... merana dia aku keje kan... standard kan photo mcm ni time kecik-kecik..konpom ada gambo tiarap.. beza dia.. dulu-dulu amik gambo dalam studio..hahah
okkkk bagus amaani.. usaha tangga kejayaan... i support u..hehe... ba-ba-cakkkkkok kecik-kecik dah pandai pose yerk.. iyolah.. tekenan mak ko lah ni.. time dlm prot.. mak ko posing mengalahkan model antarabangsa... peace ya-a-awwwww.. (lepas tu amaani terus jatuh tegolek tepi bantal..haha kelam kabut mak ko ngan kamera lagik)ini pekerjaan tetap amaani buat masa nie.. nangesss... ini plak muka senang hati.. cerah jek muka kalo hati senang.. cuba kalo stok kentut tak lepas.. merah padam kedut seribu muka dia.. hahah..
ok ni gambar utk readers mama... fiwitttt.. kecik-kecik pandai main mata... auwww..
lama giler tak tengok Acih kan? tau akak dia tengah buat apa time aku buat sesi photografi nie? meh tengok meh.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



la la la la laaaaaaaaaaaaaa.... senang hati cek kak ni... tak sedo diri kaki tekeluar dari besen adik.. suker ati ko ler Acih.. janji mandi!!!!!





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

Liyanaroxx said...

Amaani comel~!! Kasih posing model iklan sabun LUX ye? ;)

JuJue said...

alamakkk macam fotostat akak acihhh je nih.

ehh akid pon skang ni asyik makan kolam adik je...

time adik tak keluar lagi..kolam tu saper pon taknak mandi.

Anne M. said...

banyak ikut muka papa dia la amani..

J.M.R said...

cumel giler amaani..amaani, nak jd model abg utk baby photoshoot?

acih dgn lagak seorang senior..hahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said...

haha. mcm model sabun lah Kasih ni. awww..sexy :)

ZuNas77 said...

Comelnya Amani...

Kakak Acih lagi ler "hawt" dgn posing ala2 iklan sabun. hehehe

Ingat lagi tak Arsyad yg buat frame dgn Filla dulu? Rajin2 visit la blog dia yer..baru Mummy dia bukak blog..hehe

irresistible-momok.blogspot.com

mamamarissa said...

acih acih :D

sian amaani, kena dera dgn mama ya...muahssss

sheila said...

mama dia pun pesen amik gamba suke kenyit2 mata...sib baik amaani lom pandai buat sign peace

-butterfly- said...

:: acih leh jd model lah!
:: hehe..
:: hai, bile la nak melawat amaani ni..
:: :)

^izzah_fendi^