Thursday, August 07, 2008

Trying to figure out who am i?

(gambar hiasa bijik mata ku...heheheh)
Hari ni rasa mcm nak share about myself.. hehehe.. kadang aku pon x prasan aku ni jenis mcmana.. tp ini sumer hasil dari orang2 yg close with me.. dorang yang kata aku mcm nie...
1. Biler malam..aku dah ngantuk.. automatically idung aku akan bebunyik2.. pastu rasa gatal..pastu tonyoh2..tenyeh2 idung... srottt..sreett... comel kan? hahahah.... rasa nak lempang jek diri sendiri.. pastu mata tinggal setengah jer.. haaaa.. tu kwn2 aku tau arr.. 'filla ko ngantuk!!'
2. jari kelingking kat tangan aku nieh... selalu terangkat... especially tangan kanan.. kalo tgh menaip pon... bile jari lain sumer melekat kat keyboard.. kelingking kanan confirm akan terangkat jek..hehehe.. kelaka plak.. kalo pegang aper2 pon jadik gak gitu.. asal ah?
3. Pak Radie salu kutuk aku...sbb kaki aku pendek sebelah.. heheheh.. sebelah kiri lagi pendek dari kanan.. (aku cacat).. nak buat cemana? Tuhan dah bagi aku gitu kan..redho jeklah..hahah.. mana nak carik kasut yg tinggi sebelah ah? baru aku leh jalan cantik sket kot?
4. My friends salu kata aku jalan suker lebih ke kiri.. mcm jln tu straight kan... saper ada belah kiri aku time aku jalan..confirm aku akan himpit dier ke kiri lagik... nasib member aku tak melekat kat tepi dinding..huhu... mana aku tau naper aku leh jadik mcm tu?
5. Aku x suker jalan rapat2 ngn Pak Radie.. lagi2 biler tgn aku besentuh ngn tgn dier.. lagi2 kat shopping complex.. sebabnyer mcm ada karen.. sakit okeh.. pedih!! aku tatau saper yg ada karen.. dia ke aku? Anny pon sama ada karen... menciiiiii...
6. Aku tatau naper kasut aku sumer tak tahan ngn aku..kejap jer usia dier.. sumer jahanam.. tapak tecabut.. putus.. dan lain2.. ganas sgt ker?
7. Aku x reti jalan cantik2.. dah try tp pelik.. so aku jalan bak kata Pak Radie.. satu ke Klang.. satu lagik ke KL.. Klang-KL...Klang-KL... huh?!
8. Aku x suker kunyah coklat dan ice cream.. aku cuma kumam jek... sampai cair.. heheheh..
9. Kalo aku panic aku rasa air liur betakung.. then nak muntah.. aku batuk2 terus mcm nak muntah..hahahhaha...

10.Aku penggeli.. kalo gi salon.. shampoo rambut..sila jgn ngada2 nak urut2 tengkuk aku ni ye.. kalo gi spa ker.. gi massage..aku seboleh2 x kasik urut kaki aku.. uhhh geli.. meremang bulusss..hahaha.
11. Aku paling takot ngn lipas dan yg seangkatan dengan kwn2 lipas..haha.. serangga2 terbang2 ni kepantangan aku okeh.. kalo aku jumpa dlm umah.. aku akan make sure dia mati dpn mata aku!! selagi aku x jumpa mana dia nyorok..konpem x tenang idup aku!! heheh..
12.Aku jenis melayu mudah luper.. tp bukan luper aper.. aku jenis lambat giler pickup jalan2 especially kat KL.. aku pegi ler baper puluh kali..konpem aku luper jugak.. hahah.. ada skali tu semester break.. aku balik semula kat UITM shah alam lepas break tu.. aku luper cemana jalan2 kat section2 yg aku lalu tiap2 hari.. aku lost kejap.. blank.. hahaha.. sian kan?..

13. Aku kalo nyampah.. kalo menci..kalo meluat.. kalo x suker.. aku susah sgt nak pretend.. eii..muker aku jadik ketat gilers.. hahaha.. cemana nak buat ah? aku sengih pon ala2 mcm nak meletop dah muker nieh... (sungguh x bagus)
*would like to tag mai, ila, zz, moon, mai-nasya, fara adzra2, lenny, azie..and the rest who read my blog!

7 comments:

syuHaini said...

waachaa...pesal bulu mata ko tngl sket..hihi...kiri kanan kiri kanan..but kiri is more..kui2..stiap mnusia x perfect..jgn rsau..mne de org yg smpurna dlm dunia ni..biar la org ckp pe..kita tetap kita..just b ur self..more beter dr ikut ckp org len jd cm tu jd cm ni..wt pe kn..nyushkn idup jer..

PuteriSatu said...

tak per...mama acih ni dah lawo...tak perasan pun bulu mata tu camana kan...

dah lama suka sangat tengok acih nih punya life..cute je...comel gilos...

Lily Satrina ® said...

Beauty is only skin deep..got to be real..Lily will link to your blog okay, Kasih? Mama awak very entertaining ♥

Miss Moon said...

uiks radie ada karan ke ...hu hu electric man . Bagus la cam tew filla baru ada charge bila nko jalan ngan Radie hhahahahha .

Aku kalau ngantuk mmg cenggitu gaks ...hahahha hidung aku jadi berair mata merah je . Dah la mata cam mata ikan mas kan hahahhaha. Tapi aku apa apa pun aku kenna tido dlm bilik kalau depan TV kurang lena . nyenyeh kan .

kasut nko tak tahan ek ...aku pun tak tahan . Nak kata beli kasut murah tak jugak . Beli mahal pun wosak beli murah pun wosak . Nko bukan ringan ke ...asal tumit kasut nko pecah laks . kalau aku yg cam giant nih lain la ...hahahha

Nko ley kawan ngan sutan . kalau jalna jalan nih dia mudah lupa
. 3 4 kali pegi pun dia cam blur blur . tak tahu dia mmg blur atau saja nak nyakat aku .

aku takut spider . LIpas tew ok lagi aku amik ridsect pststttststtstst mati nko lipas

okinokiyo said...

filla..so patutla kasih mcmtu sbb perangai ko pun sama mcm kasih.dah tu ko jgn naik antu cpt2.ko kene tnya mak ko mcmna dia layan ko kecik2 dulu hahahaha

tag nnti aku wat ek.bunga aku xsiap lagi deyyyy

Lenny said...

filla... nanti aku ku buat tag inniewwww.... alamak.. aku ada utang tag zz.. aku buat zz nyer dulu.. pastuh aku wat ko nyer ok...

:D

...$weE+ 666... said...

uiks? aku pun kena tag kah?!!! ok... ok... harusss aku wat nih! sbb cam best kan... pelik gilos ko nih filla... muahahahahaha... baru aku tahu betapa peliknyer ko nih! heran cemana aku bleh kawan dgn ko...

past garuk2 idung srot sret tu mmg lawak arrr... tingin aku nak tgk betapa comelnyer ko masa tu! ahaks! pastu jari kelingking tu pun nanti aku nak observe, ye ke cenggitu... n then? kaki ko pendek sblah? apsal tak pasan pun... harusss jumpa-jumpaan aku nak cekodok... smlm lupers plak! huhuhu... paling tak leh tahan part kena karan dgn pak radie tu arrr... serius???!!! aku slalu kena karan dgn kak nurul jer... korang ni bukan jer ada chemistry berdua, electricity pun ado! muahahahahaha... tapi itu yg wat best kot! karan karan pun, menjadik gak kasih aleeya tu! jgn jadik minah karan sudahhhhhh k... *wink*

tp bagus gak ko share pasal diriku kat sini kan... bleh aku lebey mengenali ko sebenarnyer, auwww! rasanyer dulu aku dah pernah wat lebey kurang camni kot, title "pelik ke aku?!" tapi takpe nanti aku wat gak la tag ko nih, sbb nyer nih first time ko tag aku... kena plak aku tgh bizi maksima gilos ni... aku wat gak later k... aku kena fikir dulu hahahahahaha... konpom banyak gak kot! tungguuuuuuuuuu!!!~