Tuesday, August 19, 2008

Award

Just received this award from my new blogger friend Tya.. thanks tya!! if u think ur friends deserve this award too..just spread the love award to them!! (tya, finally i know how to put it here..hahah! but still don't know how to put it at the side of my blog..huhu)..

5 comments:

Mimie Ishak said...

wah dapat award lagi.....ko rajin update blog ko tu yg ramai visit tu...tup tup dapat award....baguih! heehehe....ko kan mmg suker mengarang cerita...ko ingat tak novel ko buat dalam kertas berhelai helai tuh....hehheee semua kengkawan kite baca...aku mmg tak rajin cam ko..gambo pon ko suke amek kan...sama ngan mai...tp mai tgh preganant so die slow ckit..tak active nak update blog / fotopages....tp blog skran dah senang dah ko...

Mimie Ishak said...

wei apsal skang ni kena ade approval kat comment?

...$weE+ 666... said...

wahhh dpt award gituuuuuu... cayalah! ko kan daily blogger, harusss dpt award. skrg ko rajin hapdet, aku suker! asal aku bukak jer ada entry baru, best! tpnyer fp ko plak jadik sunyi-sepi... huhuhu... cargas balik k?

aku bizi gilos lately. kalau aku smpt aku hapdet ler, sbb tu takleh jadik daily blogger. aku jadik once-in-awhile-when-got-mood blogger jer bleh tak? hahahahahaha...

congrats for the award okeh!
pssst, aku menci arrr ko nyer approval comment tuh! erkkk~

Kasih Aleeya said...

mimie:hehe..nie award suker2 nama dier..hehe.. ko ingat tak novel tu mimie? aku hangin jek sbb 'novel cinta' aku ilang!!! aku pass kat anny.. suh dia tlg simpan..tp tatau ler..anny kan rajin pindah umah..so ilang kot..pasal kene approve tu aritu aku godek2 kan comment nyer setting tu.. aku gedik2 gi click aper tah.pastu biler aku tkar balik..dah x leh..aku pon rimas nk kene approve2 nieh..huhu

Lily Satrina ® said...

Filla, thank you for the wish.

Oh, sakit giler. Sumpah, lepas ni tak mo lagi. Dalam kereta pulak tu. Tak sempat nak ambil wheel chair. hiihhi..

oh, award ni letak pun boleh, tak letak pun boleh.

mcm ni, mula2 award tu save as jpg/jpeg. dulu. Macam photo2 biasa.

lps tu pg customise, click LAYOUT, then click PAGE ELEMENTS.

Lepas tu you tgk, sebelah kanan tu kan ada banyak lg kosong mcm Link List, List, Text, HTML/Java Script, picture.

So you pergi dkt picture. Click Edit. LPs tu u boleh browse from where u save ur photo award tadi.
kalau tak boleh buat juga, lps pantang sy ajar betul2 k?
hihiihhhi...

saya cnue blogging lps confinement.
take care babes, esp the little babe x