Wednesday, August 13, 2008

kasih lagi...

Balik jer dari kebun tu... dah petang2 we all gi meleisure2 diri kat tepi umah Pak Radie kat Shah Alam tu.. bawak sumer anak2 buah Pak Radie..heheh.. bawak air satu botol...campak bola... waaah.. suker budak2 nie.. especially kasih lahh kan.. tgk ler muker dier...

ewww.. debot sungguh kaki dier..

percubaan pertama amek bola..

my kasih..pastu dia sibuk cakap.. penat...penat..penat.... (mok ler katakan..cpt ler penat!!) haha..hello??.. kasih..tu dagu ker aper?haa.. tu dier.. mama acih yg hover..

yerrr... cpt gelecek bola tuuu...

kelaka ler acih nie..lari yer2 jek.. tehenjut2..tp slow gak!!

hehe... smile.... tunjuk gigi yer sumer...

jom kiter wat star jom...

Pak Radie plak main bola...

bepeluh2 anak mama..

alahai..cinonet jek acih..hehehe

haha..sungguh semangat budak2 nie..

yang kiri white blouse tu.. tak kenal memula.. tp dia tegur.. dia ckp 'eh, u dulu duduk kat hostel seroja uitm yer?.. me pon jawab ler yer... rupanyer dia still ingat muker aku sbb tak ubah pon.. hahahah.. so lepaks ler... yg black t-shirt tu kak Fazi..was my ex-housemate kejap.. my senior masa amik course exec secretaryship kat uitm dulu.. dgn tak sengaja nyer dia pon kawin ngn my hubby's friend.. so jumpa lah lagik selalu!!! hahaha...

yang the only boy wearing red t-shirt tu Haziq... Radie's bestfriend (abg ain) punyer anak.. haha..petang2 tatau lepak maner.. tenampak ktorang kat sini..terus join... haa pastu main ler tabur2 daun2 tu bagi miang2 satu badan...hehehe
ok girls... it's time to go home... cukup2 ler tu yer anak2...

10 comments:

Sue said...

comel la acih. tu je yg mampu dikatakan. sbb tu slalu jengok sini, sbb nak tgk acih!

Lenny said...

ha ah.. acih sangat comell...

hehhe.. mesti sonok ko perang mulut ngan dier kan... suka aku dapat tengok acih selalu ...

okinokiyo said...

filla : lawa la baju acih tu ko beli mana..
pastu selipar acih tu obvious besar.wakaka..dia tak terpelot ke?nasya pun kalau kasik lari camni dia mcm hilang tujuan sket ala2 jakun jek.

Miss aiza said...

Hai kak, i love to read ur blog, penuh ngan keceriaan, and urs lovely kasih comel. cute, adorable.

Kasih Aleeya said...

sue:thanks sue.. budak2 sumer comel..hehe
lenny:yer aku mmg suker perang mulut..nak tgk saper lagik power!
okinokiyo:baju tu aku bli kat poney jek..hehhe selipar tu..haha..mmg beso..kadang2 telepas gak dari kaki..tp x per.janji lama giler leh pakai..heheh..
miss aiza:thanks for reading!! salam kenal..

C!kPuanMuda said...

ur acih sangat comell.. :)

Zanna said...

erm...hari2 citer kasih pun takpe
best tengok dia..
cumel yg amat....
nampak tembam ler acih nie...
mak dia slim jer....ikut sapa ler acih bam bam nie...?

ila de cute said...

filla, comel la gambar korang yg buat star tu...cute

...$weE+ 666... said...

wahhh best gilos pepetang lepak kat padang cenggini ek... redup jer suasana kat situ... suker arrr... masalahnyer apsal gogorn kat area umah aku panas jer manjang, tak redup cenggitu pun? mencik!!! best acih main ball dgn sepupu-sepapat yer... kalau fenriz ada, sure dia conquer bola tu sowang jer... ahaks! suker sgt gmbr korang wat star tu, dgn gmbr yg acih melompat tu... hehehe... *muahz muahz*

fahyda said...

suker lah tgk pic acih melompat tuh ..! mmg nampak cinonet je dia =) hehehe