Thursday, August 14, 2008

Nenek's sweet garden..

what i really know bout my MIL? that's only one thing that she really love... gardening!! kalo dia dah start..kadang dia lupa dah tengahari... hehehe.. but i love her sweet-small-just nice garden.. tatau arr... my MIL aper jer dia pegang confirm jadik.. bunga kertas yg org buang.. dah buruk.. dah mati.. boleh hidup balik!! i think flowers love her too... hahah..
sangat damai mata memandang..
My MIL's sweet garden

kejap jer acih dok sini..dia dah start boring org dok snap pic dier..
lek jer dia blah!!tengok ler pusar kepala Acih tu.. ada dua..masa baby rambut tumbuh dah becantum dah mcm David Beckham..heheheh.. kasih aleeyame with my MIL..balik2 sign 'peace-no-war' aku..huhu.. malu nak buat style lain..hahahahkkkkk tuii...heheh..

yer.. betul.... acih dah naik fade-up/bosan/panas..hahahahah... sabo jek makcik nie..


@


@


@


@


aku paling tak tahan tgk aksi anak cino ni time nie.. ada 1-2-3 pics here... saksikan yeh...hehehe

pic 1= Acih still okay lagi time nie..eventhough dia wat muker toya dier kan.. pic 2= Acih dah malas dah... biler org suwuh2 dier buat gaya2.. dia masam jek..pic 3= Acih fade-up... terus dia wat muker derk..dia lepas payung.. pasni dia bangun campak payung.. blah... hahahahah... Acih tetap Acih!!!!

12 comments:

mrssham said...

pusar la mama aceh..bukan pusat

mrssham said...

hahaha.. masa bace "pusat" .. kali kedua bace "pusar" hehehe.. sorry

-butterfly- said...

:: haha..
:: bile baca & tengok karenah acih ni, boleh hilang tension la kak..
:: :)
:: so sweet & adorable..
:: :)
^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

ila de cute said...

filla, acih pusar dua sama cam syahmi...dah le betul kat tgh tgh tu so kan rambut syahmi tercacak je kat tgh... hehhe

aku paling suka nengok gambar acih yg last tu... yg mcm dah malas nak pegang payung tu...

kirana said...

suka la tgk acih...gebuuuu

suke tgk gmbar acih malas2 tu hihiih

Lenny said...

aku suka giler acih buat muka pegang payung yg last tuhh..

mesti dier cam.. heiii.. dah la tuh... apa keje asek suh aku pose je nieh... penat tauuuuu..

tapi kasih rajin gak nak layan ko nak ngambik gambo2 niehhh.... hehehhe...

cute sangat la dier..

miss u guys so much!

Kasih Aleeya said...

mrssham:haha..cpt2 tukar balik.hehe
butterfly:kadang bikin tensen..kadang bikin happy!!
ila:a'ah nasib acih rambut halus so dia turun ke bawah jek rambut tu..heh
kirana:hehe..dia kalo mls nak layan gitu ler muker borink dier..hehe
lenny:ayat fav acih "heiii mcm2 laa mama nie" macam makcik hokey!!miss u n alya gak!! biler mau jumper?

syuHaini said...

cntik gmbr ni..sejok mata mmndang..

JuSh said...

Nak tergelak tengok gelagat makcik sorang ni.She's sooo adorable.Korang kena masuk contest la,mother & daughter. :)

Lily Satrina ® said...

Cantik garden tu. Filla, gardening requires lots of love lps tu baru water..hihihihi..sbb tu God made rain, sbb dia nak shower HIS love to hutan rimba yg tak ada org jaga..betul ke tak ni?? hahaah..

eh, Acih, aunty Tya teringat mcm Geisha Jr plak..kalau Acih ada terompah (clogs) mmg kenalah sangat 'Memoir of Geisha'. Sapu bedak sejuk sikit, lps tu calit 'rouge' lipstick..bestnya Filla ada baby girl kan?

oh, Filla, nanti feel free drop my blog..im sending some love out to my blogger-friends in the form of an award. kira award main2 lah. filla copy and paste. lps tu send to anyone yg u feel deserve it k? slmt hari minggu. smmocchh x

pomps glamer said...

yeaaaayyyyy..trimas pomps ko dh open untuk aku leh kasi komen..la nie, leh ler aku add ko, supaya aku senag lawat ko..tak tahan tul aku tgk kecomelan kasih ngan payung tuh ler..puteri lilin tul, mmg sah bagaikan puteri pun cek mek nie..geramm aku, nak nyum nyum acih nie tau!!

...$weE+ 666... said...

wahhh cantik arrr garden nenek acih... suker sgt! redup dan hijau mata memandang gitu... pastu sumer pics kat entry nih pun kebabommm!!! cantik! mcm bukan kat mini-garden, mcm kat taman yg gempak gitu... tetiba aku teringin nak join posing sama, aci tak? hahahahahaha... comel gilos okeh pics acih posing dgn payung tu... hehehe... makin hari makin geram aku tgk si kasih aleeya ni tau! *muahz muahz*