Wednesday, May 04, 2016

JALAN WITH THE KASIHS.

Sesekali curi masa keluar dengan anak-anak.. Bila cakap kat diorang esok kita gi jalan-jalan, makan-makan.. semua bersorak.. Eh emo sedih mak dia huhu..

Kasih dah remaja sangat nampak.. Badan pun semangat boleh tahan.. Haritu balik rumah Wan, Wan tunjuk baju kebaya aku masa zaman UiTM.. hoiiii aku tak tau pun Wan still simpan baju tu.. Eh tak masuk akal kecik dia hahahahah.. dua kali ganda badan ai sekarang hahahahaha.. Takpelah tu dulu.. now anak 3.. Eh balik-balik itu je alasan hehehehehe.. Kasih pakai pun sendat tang perot..

Walaupun kitorang selalu gaduh tapi Kasih paling close dengan aku.. Gaduh-gaduh anjer gitu.. Dia jenis manja.. aku jenis rimas sikit hahaha.. tapi layankan aje.. 

Budak ni memang anak Papa.. Tapi haritu Pak Radie takde sebab gi Phuket.. Dia tak de plak mencarik.. Tido malam bekepit dengan mama je.. tapi bila Papa dia ada, dia memang tak kisah dengan mama pun.. siap pegang pun tak boleh.. Eksyen.


Oii lapa oiiii..

Amaani jenis tak kisah.. dua-dua pun dia rapat.. Dia suka buat hal dia sendiri.. Tapi suka bergaduh.. Pastu kalau gaduh dia sentap memang teruk sikit.. dia pegi sana pegi sini.. kemekkan botol bedak.. tolak sliding wardrobe.. haritu aku marah sekali terus melalak.. sebab kadang dia suka protes dengan cara macam tu.. Eh perangai mak kau sangat ni. tapi hati dia lembut, sekejap je sentap dia tak lama.. 

Lawa kan kasut ni.. Siapa nak leh carik kat H&M kids.. 

Ok takde apa nak cerita dah.. Sila lah buat kerja masing-masing ye..

Jangan lupa beli Set Ellfie Essence or Set Ellfie Gold Serum sebab ada Promosi Hari Ibu.. Beli mana-mana set boleh dapat Free Fame Matte Lip Cream (code Desire) bernilai RM29.  Promosi sehingga 8 May sahaja.. Siapa lambat bye bye.  Whatsapp je 013-2755197 dengan code "Hari Ibu".

Tata.


Love, 
Filla.

3 comments:

yangbaik said...

Selamat berkasih... bahagianya tengok orang lain bahagia.

nisa nass said...

Tgh lengan kasih mcm berisi skit..
Sebaya dgn my doter,mkn byk tp x naik2 badan!huhu

Semut Senyum said...

WEaaaa bahagianya.. i like! i like!
semua anak pompuan ekkk.... gang mak laa dorang tu dah besar2 nanti ye... =D