Monday, May 16, 2016

NEW COLOURS FROM FAME.

Assalamualaikum, selamat pagi semua ;)

Pagi ni pagi yang dinantikan oleh Team Fame dan peminat-peminat Fame Cosmetics.  Hari ni 16 May 2016 pasti sekali lagi melakar sejarah bagi kami kerana lahirnya dua lagi warna baru untuk 5 warna koleksi sedia ada.. menjadikan semuanya 7 warna. 

Bukan senang untuk menarik customers, menjadikan mereka setia, membina kepercayaan mereka.. Semua tu perlukan usaha yang gigih.  Alhamdulilah tak sampai setengah tahun kami sendiri pun tak sangka Fame Matte Lip Cream menjadi kesukaan ramai.. syukur sekali lagi.

Bukan takde halangan dan kepayahan selama wujudnya brand Fame Cosmetics ni.. Macam-macam masalah yang timbul tapi kami cuba atasi sebaik mungkin kerana pelanggan adalah keutamaan kami.. 

Now kami lancarkan dua lagi warna baru iaitu Gossip dan Violet yang mula dipasarkan hari ini 16 May 2016.

Gambar ni jelas sangat untuk gambarkan warna-warna menarik dari Fame Cosmetics.. Kalau ada yang belum pernah cuba dan ragu-ragu jom cuba satu dulu.. Lip cream kita ada bau seperti bubble gum.. rasa nak telan je hahahha.. Sapuan sangat mudah dan licin.. Biarkan beberapa saat sebelum ia menjadi 'matte'.  Lip Cream Fame juga mesra solat dan sangat mudah dibersihkan ;)

Kami terima positive feedback dari stokis dan agent-agent kami.. Produk hangat di pasaran, mudah dijual dan kebanyakan customer yang cuba sekali pasti akan kembali untuk membeli warna-warna lain.. Alhamdulilah and thank you.

Dua warna baru kat bawah ni, kami ambil masa yang agak lama untuk mencari warna yang betul-betul sesuai untuk dipakai oleh semua peringkat umur.  Violet dan Gossip warna baru yang pasti semua suka ;)

Code : 06 Gossip

 Code : 07 Violet 






So dah nampak jelas kan 2 warna baru ni?  Kita tetap mengekalkan harga mampu milik kita iaitu:

RM29/each.

Alhamdulilah dalam masa kurang dari setengah tahun kita dah berjaya melebarkan sayap kita hingga ke Brunei dan Singapore.  Dan kita juga mempunyai lebih dari 100 orang agents.  Bukan nak membangga diri atau nak riak, tapi kami bersyukur sebab kejayaan Fame Cosmetics ni bukan kejayaan kami bertiga, tapi kami dapat memberi peluang untuk orang kat luar sana menjana pendapatan.. Dekat office pun dah ada 4 orang staff part time yang dapat kami bantu share pendapatan kepada mereka juga.  Semoga ramai lagi orang yang dapat kami bantu dan kongsi rezeki ini.. Semua pun berkat doa dan sesungguhnya rezeki ni bukan datang dari kami, bukan kami pemberi rezeki, melainkan Allah S.W.T.  Syukur..


Matlamat kami nak kembangkan lagi Fame Cosmetics dan InsyaAllah nak tambah lagi bilangan agents supaya sama-sama kami kongsi rezeki. 

Jika anda berminat dengan Fame Cosmetics ni sila dapatkan dari Agents dan Stockist kami.. Mostly dah restock kaler baru Violet and Gossip juga.. Colour lama of course sentiasa available.. Untuk jimatkan duit postage sila beli 5 atau lebih ok? beli 5 anda dapat free postage ;)


Macamana nak beli?  Cari agent terdekat dengan anda di :

instagram : @agentfame




Untuk permohonan sebagai Agent dan Dropship boleh whatsapp atau email kami.


Instagram : https://www.instagram.com/fame_cosmetics/
Whatsapp : 013-376 0466
Email : famecosmetics.my@gmail.com




Love, 
Filla.

4 comments:

Seorang Naimah said...

dah beli dua dua kaler baru.....mmg super love..... tak sabar tunggu new product lak - compact powder ;-) , tahniah kak fila, kak elly and kak peej. fame dengan ellfie mmg best

atheera dayana said...

Cantiknye lipstick ni :)

Anonymous said...

nk tnaya,moist x texture lip colour ni?

Filla said...

Seorang Naimah: Thank you for your support muahhhh!!

atheera: thank you.

Anonymous: Yes texture creamy and smooth, easy to apply, biarkan few seconds, after that akan dapat matte finishing yang cantik ;)