Thursday, May 19, 2016

POCKET PERFUME.

Memula nak habaq, ni bukan paid advert hahahah.. risau kang ramai pulak email tanya charges apa semua hahahahah.. Kak Pilla very the busy so Kak Pilla tak dapat nak tolong untuk review product you all dalam blog ;)  Kat instagram inshaAllah boleh... 

Cuma harini Kak Pilla nak share ada benda baru yang Kak Pilla beli dan rasa best dan rasa happy nak share with you all ;)

Kalau korang nak tau, Kak Pilla dari dulu ada masalah dengan perfume ni sebab selalu sakit hati nak bawak dalam bag.. Handbag Kak Pilla tu siapa bawak boleh senget bahu hahahah.. Ntahlah segala mak apak atok nenek nak campak dalam bag.. Before this perfume yang berat tu haku campak dalam bag ye.. dah lah kaca, hazab nak angkut jugak.. Nak wat camne? i suka berbau wangi.. hehehehe.. 

Kadang beli perfume kan dapat miniature kecik-kecik kurus tu.. Itu pun hampeh.. campak bag pastu tengok eh??? dah habis??? dia tumpah ye.. omg nyampah.

normally macamana lasting pun perfume tu.. kalau pakai pagi nak gi kerja.. kejap je dah hilang bau.. So now Kak Pilla buat camni.. Pagi nak gi kerja pakai perfume botol kaca kat rumah tu.. tengahari / petang atau bila ada kat luar pakai exsprae ni je.. 

 Tadaaaaaaaa!!!! Akhirnya jumpa benda yang Kak Pilla suka ;) 

Perfume ni ada 8 jenis.. No ganjil untuk lelaki, dan no. genap untuk perempuan ;)

Kenapa Kak Pilla suka?  Perfume ni yang pertama sekali mestilah bau dia.. Semua perfume by exsprae ni inspire branded perfume and lasting.. Itu ahkak suke..

Kedua sebab dia ni perfume pintar.  hahahah.. pintar lah sangat.. senang ok nipis dan ringan dan tak pecah.. Lepas ni kalau gi travel tak payah nak hangkut perfume botol kaca masuk luggage.. kalau handcarry tak lepas pulak bawak 100ml camtu.. so bawak ni je campak handbag.. selesai masalah ;)

 Berapa lama boleh tahan?  Exsprae ni nampak dia tulis kat bawah kanan tu.. Up to 360 sprays.. Banyak kali ke idok?

 So haritu Kak Pilla beli 3.. No 7 untuk Pak Radie.. Wangi sangat yang for men tu.. Bau jantan gitew.. kalau tak Pak Radie tu selamba badak je pakai Kak Pilla punya perfume.. Gilo ke apa lelaki pakai perfume pompuan.. rasa nak tumbuk muka dia.

 Lelaki lagi senang, masuk poket seluar je..


Ultra thin dah macam iphone size kecik.. 

Berapa harga ni Kak Pilla?  Murah je you olls.. satu ni RM25 je.. Kalau tak harga dia RM29.. Dia bagi harga RM25 hingga 15 Julai 2016.

Kalau nak baik beli cepat.. Boleh beli untuk laki memasing yang suka share perfume dengan kita.. pastu dia comel kan? untuk birthday present kengkawan ke.. father's day ke.. macam affordable lah RM25 je hihihih.. Pastu korang boleh custom and buat private label korang jugak.. maybe untuk wedding ke.. atau gift for company occasion ke.. 

Ok penat bebel, siap package batuk lagi ni..

Boleh check instagram @exsprae 

Nak beli boleh whatsapp : 019-6690877 / 019-6690045





Love, 
Filla.

2 comments:

blasahje said...

wahh... ada pocket perfume dah sekarang... best lah, boleh letak dalam beg kecik kalau macam tu... ^_^

Anonymous said...

kak filla,tuk men no brape sedap baunye ea...nmpk kak fila ade smua no..