Tuesday, May 10, 2016

MAKAN-MAKAN DAN LIPTIK.

 Haritu ada beli daging batang pinang.  So mari masak daging kicap.  Aku suka letak macam-macam benda so nampak meriah dan tak rasa bersalah kalau tak de lauk lain seperti sayur heheh.. semua lambak je dalam tu sonang ;)

 Pak Radie suka jeling kalau Kak Pilla snap gambar food.. Tak leh yeh? hehehe

 Pastu tambah jelah sikit ikan goreng.. 

Eh kadang sampai dah buntu tak reti nak masak apa lagi dah.. Balik-balik itu je pun lauk.. Ingat Kak Pilla ni rajin sangat? Nasib dah ada laki and anak-anak.. Kalau aku ni bujang memang tak makan kot hahahaha..

Ahad pagi tengah tegolek-golek atas katil tetiba dengar orang bagi salam "Assalamualaikummmmmmmm"

Eh??? Wan??? Lari turun tangga tengok Atok dengan Wan ada kat bawah.. Eh tak bagitau pun.. Wan datang bawak breakfast.. Nasi Impit, Rendang Ayam Kampung, Pulut kuning... rajinnya Wan masak... Bancuh Kopi O.. Sedap gila sampai tak sempat snap gambar hahahaha.. 

Pastu golek-golek lagi dalam kul 11 ajak gi beli Durian.. Jommmmmm!! Nah makan lah kita semua puas-puas heheheheeh.. Harga durian boleh tahan.. Wan cakap macam boli omeh. (beli emas)

Tengahari Wan dengan Atok pun balik.... Tinggal lah kitorang tergolek sampai petang.. Pastu Pak Radie sound lapar.. Tekejut tau sebab betul gak dah petang tak makan apa.. makan durian je hahahahaha.. Sorry suami.  Laju-laju siap gi Boat Noodle.

 Kasih dah dekat 2 minggu asyik cakap teringin nak makan Boat Noodle.. So bila free hari Ahad haritu bawak jugaklah kat Cyberjaya tu.. Kasih 4 mangkuk, Amaani 4 mangkuk noodle.. Dasyat sangat ni.

So acaner? Happening tak weekend Kak Pilla? Tergolek kat rumah memang best sangat kan... 

Sebelum tu nak share dengan you all semua.. Now FAME Matte Lip Cream kan ada 5 colour?


Soonnnnnnnnnnnnnnn ada tambahan 2 lagi warna baru, which Kak Pilla suka sangat..  Kenapa suka? Sebab dua kaler baru tu sesuai untuk semua.. Warna dia sangat kewl dan tak over, but still cantik.. Sebab kadang orang dah berusia agak segan sikit pakai warna yang vibrant sangat.. So kali ni kita bawa kan warna yang lebih selamat dan cantik ;)  Sesuai pakai gi office sebab ramai rupanya yang malu nak pakai warna terang gi office.. Okay i admit i muka tak malu hahahahahha..

Ni Code GOSSIP.

Matte dan tak over langsung.. But still bagi muka berseri tak pucat.. Sebab ada sesetengah orang tak suka merah terang.. tapi bila pakai Nude nampak pucat pulak katanya.. so GOSSIP sesuai untuk anda ;)


Ni fresh from oven.. Ni gambar pagi ni heheheheheh... Yang ni code VIOLET.

Amacam suka tak? Dalam gambar dia tak 'keluar' sangat kaler tu.. kalau tengok live lagi lawa.. Eh bukan Kak Pilla yang lawa hahahaha.. kaler tu yang lawa hahahahah.. Violet ni dia tak merah.. dia nak ke purple sikit.. tapi bukan purple.. Eh tak reti nak explain hahahahah.. korang kene try sendiri.

Ni lebih jelas :)

Violet dan Gossip kita akan berada di pasaran pada 16 May 2016.  Boleh book siap-siap dari Agent-agent / stokis Fame Cosmetics ya.. Boleh beli sekali dengan warna-warna lama jugak.. 

Harga RM29 sahaja sebatang.  
Beli 1-4 add postage RM6 
beli 5 free postage.

Boleh check agent mana paling hampir dengan you all semua ok.

Instagram : @agentfame



Love, 
Filla.

7 comments:

Chekgu Azrine said...

cop...nti nak beli...sempena hari guru tuh...hahahahaa

Anonymous said...

Saya mimpi kak pilla dgn kak peej. Tgh2 duduk ni ttbe ada mcm kuiz. Pengacara tanya siapa founder ellfie. Akak brdua duduk depan saya. Saya ckp lah kt akak2, bangga ler tu. Kembang2 ler tu. Hahaha. Kelakar je mimpi.

hachereennor'ain said...

Kak Pilla, buat tutorial shawl akak pakai macam dalam gambar kod violet tu.

Azura Aziz said...

mmg syok golek-golek kat rumah. kadang2 malas nak kluar time weekend.. wah, cun kak pila kale baru tu. kena beli utk raya ni..

Semut Senyum said...

Wah wah.. serius cantik..sesuai jugak tu dgn kak pilla... (err.. akak ke, sebaya nih? ehehe)
nampaknya saya kene gi cari FAME jugak laa...

Cik Puan Eka said...

waa coppp gossip n violet mmg pebret kaler cmni ni. kene beli ni hehehe

Nissa Azmir said...

Agen Putrajaya
COD Putrajaya Area
012-2778825 Nissa