Friday, April 01, 2016

JUALAN PENGHABISAN STOK.

Pihak Ellfie Beauty membuat sale jualan murah-murah untuk menghabiskan stok Limited Edition.  Stok dah tinggal sikit, so siapa yang memang pengguna tegar set Ellfie Essence, better korang beli set LE ni sebab lebih jimat, lebih murah, lebih tahan lama, lebih exclusive, dapat free 3 botol serum, dapat free note book berkulit keras, dapat free black hard box untuk buat simpan-simpan surat cinta. hehehe

Jualan penghabisan stok ini bermula 1 April 2016.

Set Limited Edition

Cleanser 100ml
Toner 100ml
Day Cream 12g
Night Cream 20g
Ellfie Gold Serum 3 botol (3.5ml)
*percuma kotak hitam (hard box) dan percuma 1 buku Nota Ellfie Beauty berserta pen.

Harga Asal

RM280

-
-
-

Harga Jualan Penghabisan Stok

RM250 sahaja

(Semenanjung Malaysia / Sabah / Sarawak)

*selagi stok masih ada*


Whatsapp: 013-2755197

-
-
-



Facebook : Ellfie Beauty

Instagram : ellfiebeauty


Love, 
Filla.

4 comments:

Anonymous said...

Ada tak agent yang boleh anto stock limited edition ni kat area sogo @ MARA jalan raja laut???tinggalkan contact no. kat sini please..

ezan said...

alamak pilla.. naper x bgtau awal2. br je order. rugi2. bl lg akan ada promosi mcm ni?

Anonymous said...

Kak Filla, cemana nak jado agent Fame Cosmetics? Fee?

CIK PUAN ZUGHAI said...

Whatsapp saya ye. 019-6544 787