Tuesday, April 12, 2016

BERTEMU KEMBALI.

Assalamualaikum wahai pembaca belog.

Lama ke Kak Pilla tak bersiaran langsung kat sini? heheheh.. Baru je habis exhibition Sabtu dan Ahad di MAEPS, Serdang.  Kali ni memang serious tak sangka orang ramai datang dan booth Ellfie / Fame non stop orang datang.. Terus terpikir, perempuan dan kecantikan berpisah tiada.. Amboi memasing dapat test lip cream, dah macam tiada hari esok.. Sampai kitorang kena beli extra cermin sebab sekali datang berkunjung ramai.. menuggu turn nak guna cermin.. Lepas ni kita pasang cermin panjang kat booth.. berderet lah korang pakai liptik kat situ ;)

Satu keseronokan dan pengalaman bagi Kak Pilla.. Kitorang suka je buat kerja ni.. Kalau customer datang nak try, macam-macam ragam.. Ada yang terror gila.. sekali je dia sapu terus berseri-seri.. Ada yang macam tak reti pakai lipstick pon ada.. dengan pantas kitorang mengoffer diri untuk tolong pakaikan.. Eh masa kecik-kecik, salah satu cita-cita Kak Pilla ialah nak jadi mak andam.. Suka sangat make up muka orang ;)

So meriah sangat lah kat MAEPS haritu.. berbaloi-baloi penat lelah kami semua.. seronok tengok yang datang pagi beli fame matte lip cream tu.. tetiba petang.. Eh? dia lagi???? rupanya heret mak datang sekali.. Ada 2-3 orang ya camtu.. kelakar hahahahah.. mak pon sporting habis "anak je tunjuk, mana boleh? Auntie pon nakkkkkkk jugakkkk" wahahahahah pecah-pecah perot layan customer.. 

Yang beli Ellfie pon ada macam tu.. tapi terus datang dengan mak.. Mak dia nak beli jugak, sebab anak dia dah pakai 2 set muka jadi bersih sekata.. Eh mana boleh jadi.. mak pon nak pakai.. 

Ramai jugak customer yang datang try lepas tu kitorang suruh dia jalan-jalan dulu.. bagi betul-betul kering and matte.. nanti datang balik.. mesti dah lawa time tu.. hehehe.. kalau ikutkan memang kena lock terus jangan bagi dia pergi nanti tak datang balik.. Tapi alhamdulilah semua yang test dan pegi jalan, nanti lepas sejam akan datang balik nak beli ;)

Kak Pilla pakai ni Code Nude.. Warna yang palinggggggggggggg jaranggg Kak Pilla pakai.. tapi masa kat booth ramai gila kot beli Nude.. Terus ahkak teruja.. Orang pakai elok je.. ahkak pon nak jugak.

Ok kan? takde lah pelik ke apa? sebab kita ni dah biasa dengan warna yang kita suka je.. kat booth pon ramai customer macam tu.. bila dia pakai kaler yang kita rasa cantik sangat dan sesuai sangat untuk dia.. Terus muka dia kerut-kerut.. "Ok ke? saya tak biasa warna ni"  Eh melawan pulak dia.. tapi sebenarnya kita pon sama hahahahahha.. so hari ni Kak Pilla 'keluar' dari kebiasaan Kak Pilla.. 

Oklah, i'm hungry, i better chow before i eat u.

Jom cuci-cuci mata sikit kat sini:

instagram : @fame_cosmetics

Beli Fame Matte Lip Cream dari Agent dan Stokis kami di:

instagram : @agentfame




Love, 
Filla.

7 comments:

JMR said...

seb baik laki tak pakai lipstik :-p

zeera lily said...

makin cantik kulit kat filla

Anonymous said...

k.filla..boleh lagi ke kalo saya berminat nak jadi agent or stokis fame..last week dah emel utk tau syarat2..tapi xde reply..last week bli lipstik fame dekat agent alor setaq..trs pakai..trs jth cinta..hihi...tu yg berminat nak jdi agent or stokis..

haslina rusli said...

kak pilla.. dulu akk selalu ckp akak ade double chin which is saye xkesah pn. tp tgk akak skang da x xde double chin.. da runcing... mane pegi double chin tu???

akk buat senaman dagu ape?? huhuhuh.. nk tiru jugak

Sakina Kushairi said...

kak pilla color nude tu cam peach nk oren lembut sikit..nt keluar kn color btul2 nude coklat2 gitu :p

Filla said...

Boleh contact stokis terdekat untuk menjadi agent ;)

Stokis
▪Kuala Lumpur
Usmi : 0192782041
Suraiya : 01110734047

▪Selangor
Letchummy : 0123230198
Reahan : 0192805005

▪Melaka
Shuhada : 0176650135

▪Johor
Natrah : 0127653542

▪Pahang
Fatihah : 0162618639

▪Terengganu
Zuhaira : 0196544787

▪Kelantan
Afiqah : 0145363209

▪Kedah
Mynn : 0135101044

▪Penang
Nana : 0179409005

▪Perak
Liza : 0176743009

Lizzie Yasmin said...

Seronok tengok akak, kak elly and n kak peej berkawan sampai boleh berbisness sama2. Makin kuat bonding korang.