Wednesday, March 25, 2015

CHUROS SEDAP KAT PAVI.

 Belek gambar dalam phone ternampak gambar ni.. Nak post kat ig tak jadi lah ni hahahah.. ok kita post kat sini pulak.. Ni masa ada kerja kena buat dengan Elly.. hari sabtu masa ni.. Awal pagi dah bangun.. Subuh terus mandi dan siap-siap.. jumpa Elly untuk uruskan pasal Ellfie..

 Terasa macam gadis desa sopan santun hahaha.. nak jugekkk gadis konon hahah.. dah makncik dah pillaaaa... ye tau, tapi sukatilah nak jiwa gadis-gadis khennnnn...

Habis je kerja terus gi opis baru MG Movers tengok Pak Radie and Win berbincang pasal design office baru.. kitorang kaki sibuk.. duduk bersila je atas lantai pastu amik gambar.. hahaha.. dah lama sangat, haku pun dah lupa lepas tu buat apa hahahah.. ok gerak ke gambar seterusnya ;)

Ini pun gambar zaman Tok Kaduk jugak.. Lama tak makan sama.. asyik buat kerja Ellfie je kat rumah Peej.. dah stok nak muntah dah hahaha.. so mari lah kita makan-makan sikit.. 

 Tengok tu gambar makanan pun dah tak kuasa nak snap.. lepas makan Popo Elly mesti minum hot tea.. memang popo-popo sangat..

 Aku dari dulu teringin makan churos ni.. Elly ajak makan churos kat Pavi.. dulu makan kat Gold Coast tak sedap!  Tapi yang kat Pavi ni sedap la pulak.. Eh sambil type ni meleleh ailio.. Alaaaaa teringin nak churos lagi camno nie? 

Sekian Bye.

*lap ailio*


Love, 
Filla.

10 comments:

ziana eunos said...

nampak sedap tp xpernah lagi akan ^_^

*jemput singgah blog zianaeuno.blogspot. com :)

sharon m.q. said...

kak pilla, kalau buat sendiri lagi best.. boleh makan puas puas.. hehehe..resepi pun senang je..

MamaAliya said...

macam kueh cakoi je bentuknye hehe.rasa dia pun sama ke kak pilla?

Anonymous said...

name kedai kak pilla ?

Anonymous said...

apa nama restoran ni kak filla? nak pegi..

Anonymous said...

nama restoran ni apa kak pilla?

anis aziz said...

Churos mmg sedap kak pilla..dip with chocolate..yummy.. jmput la ke blog sy ye kak..

Anonymous said...

Assalamualaikum

Churos ni made from what? Nampak dr pic mcm sedap gitu. :) take care kak Pilla.

Nura :)

sgrmse. said...

Ehh, chantek nya Elly punya shades (:

JMR said...

kalo kat kg saya, panggil roti batang ni haha