Friday, September 25, 2015

HANYA RM70 UNTUK 7GB SEBULAN.

 Harini nak share lagi info yang berguna buat abang-abang, adik-adik, akak-akak, makcik dan pakcik.  Plan ni takkan kita dapat di mana-mana sebab ni plan termurah setakat ni.. 

Postpaid Plan from uMobile ni nama dia Hero P70.. Nama pon Hero dah tentulah maksudnya 'penyelamat' hehehe.. 

Waktu memula tengok plan ni rasa nak tersedak.. What??? 7GB per/month for only RM70?  Biar betul nie.. Phone Kak Pilla pon bayar monthly lebih dari RM100 bangga ai sebab guna 5GB.. Ingat dah cukup besar lah tu hahahah.. Haih terus tensi..

 Dari dulu dah tau dah uMobile ni Plan dia memang termurah.. Kalau amik yang 5GB pon baru RM50 je.. memang mampu sangat ni.. Tapi tetiba terus tamak bila tengok 7GB pun baru RM70, affordable sangat untuk 7GB.. 


 Dahlah Panggilan tanpa had untuk semua rangkaian.. dapat pulak 7GB Data.. so memang takde masalah dah sekarang ni.. Nak call pun tak yah pikir bil, nak layari internet pun takde masalah.. 7GB kottt.. sebulan memang terlebih cukup, Confirm!!!

Teruja sangat, tapi tambah teruja bila tengok pulak bawah ni ;)

 Rupanya uMobile ada sediakan Plan untuk Talian Ahli.. Apa tu? tadi kan 7GB tu RM70? So korang tambah lagi RM10 korang dah boleh share internet dengan nombor tersendiri dan dengan bayaran bulanan terendah.. Eh cukup bagus ni.. cari sorang lagi partner (contoh abang dan adik) pastu RM80 bahagi je dua.. Kira nya sorang bayar RM40 je tapi dapat internet 7GB.

Ishhhhhhh melampau sangat murah dia macam tak percaya.

 Korang boleh semak sendiri perbezaan U Mobile dan Telko lain.. Dahlah U Mobile offer 7GB, Telko lain offer 5GB je.. tapi jauh lebih murah.. 

Sekarang ekonomi tak menentu ni kita kene pandai berjimat cermat.. Cari the best plan yang offer good deal.. Contohnya uMobile P70 Hero Plan ni.  Mengapa bayar lebih dapat kurang sedangkan anda boleh bayar kurang tapi dapat lebih? Wow ingat ayat Kak Pilla tu, jom kita try U Mobile P70 Hero Plan, cuma RM70 sebulan.

For more details boleh visit http://www.u.com.my/postpaid

Love, 
Filla.

5 comments:

alia farhan Said said...

umobile ni mmg best...
murah pun murah...
coverage pun not bad

theyanaonly said...

yes u mobile coverage the best dulu guna network lain pi makin lama tak ada coverage area rumah now change to u mobile finally coverage penuh tak hilang hilang

theyanaonly

AkuSeorangTraveler said...

wa murahh!

noorhaidaz eyda said...

skrg mmg pakai u mobile pun.. tp prepaid.. sbb nk tukar line ada prob dgn celcom.. ada org guna nama... hmmm.. kalau tak mmg tukar line dh ni...tp mmg berbaloi la pakai u mobile ni.. dan coverage dkt rumah Haida pun si kuning n u mobile je yg ok kalau internet.. biru dan hijau.. hmmmm...

Heykal V said...

nk tnye skit first time bayar bil mmng tinggi ke ? sbb saya baru masok buln pertame byr bil p70 ni.