Monday, July 28, 2008

Sajer-sajer

(tu price tag nyer..harga baper aku pon luper..tp dlm rm250++)

sangat suker baju ini.... arghhh tp aku rasa too expensive just utk baju yg kain ala2 nipis simple mcm tu!! mak aku pon boley jait ok!!! nyampah tul.. (aku kan jenis kedekut...) hahaha.. yerlah tak worth it lah.. beli mahal2 kain tu kalo aku konyok2 jadik beso penumbuk jer... time ni gi klcc.. baju ZARA nie mmg aku sgt bekenan..nak gi fitting malas nak beratur..so... aku just sarung mcm tu jer pastu suwuh my mom jerk snap kan..lepas snap terus plak alarm kat pintu tu ngueng...ngueng.. memekak..aper lagik..kelam kelibut ler aku ngn mak aku!! hahahah.. dah buat salah..bunyi alarm pon..ktorang lak yg panik... Pak Radie x ikut..dia gi Race masa tuh..
(dlm kete atok on the way nak gi KLCC... Acih ngn wife abg aku...Mama Dhia..Acih pinjam topi atok satt yer...heheheh)

Fuh cabaran tol bawak Acih gi KLCC.. papa dier takder.. buat ler pangai... x dpt apa dia nak.. muler lah.. dia buat2 pekak tinga biler owang panggil... dok tepi2 railing... tah aper dia kira tah.. (sebenarnyer sajer nak start carik pasal ar tuh).. dorang sumer tinggal kan aku..sbb slow sgt... Acih dah buat pangai dier... mmg jadik ler aku one step kedepan dia one step kebelakang... biler aku dpt jer tangkap dier.. makaaa jadik ler adegan dia begolek atas lantai... jerit ala2 kene dera!! dah ler org sumer tgk aku kat situ.. uwaaaaaaaaaaaaaa... SAKIT JIWA okeh!!!!

4 comments:

-butterfly- said...

:: hahaha
:: jenis ade peel jugak erk si acih ni kak filla..
:: banyak karenah gak dgr cte ni..
:: hehe
:: :P

:: mesti die jd penawar duka akak kan..
:: beshnye... ade baby.. hehe

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

...$weE+ 666... said...

wehhh ko pakai baju cenggitu tak sesuai arrr... cam makcik2 jer... hahaha, no doubt baju tu mmg chantek... harganyer pun sgt malatops chantek kan, tp ntah la aku rasa ko tak sesuai pakai cenggitu... huhuhu... tp kalau ko nak pakai gak, pakai jer lahhh... siapkan sajorkkk duit beratus ituuu! hehehe...

aku suker la acih pakai topi koboi tu... suker gilos! aku kan mmg suker acih... ko pun tahu kan... akhirnyer ko ngaku pun aku besan ko! ni yg aku nak ketawa kuat biar satu malaya dengar... muahahahahahahahaha... *muahz muahz to menantuku, kasih aleeya*

eh, apsal ko susah2 taip wife abg ko... ko ckp jer kakak ipar takleh ke? *wink*

ila de cute said...

filla, lawa la baju tu...aku sukaaaa tapi harganya dong...tak mampu aku... tapi cun la...cam Camelia penyanyi gitu, kan dia suka pki baju ala2 cam tu kan... cun cun...kalau ko beli, nanti bg aku pinjam wat utk amik gambar ek filla...

Kasih Aleeya said...

butterfly: yer byk peel acih tu..hahah.. tp tu ler madu tu ler racun!
sweet666:zz, tak sesuei ker? tapi aku sukerrrrrrr... tukar imej baru mcm mak datin sket..hehehe..boley jadik besan.. ikut perjanjian ar hantaran tu..heheh
ila:a'ah ila..sejuk jer tau.. sbb nipis ngn ringan..mcm x pakai aper.. haha.. pastu corak pon cantik..aku suker... duit lak takdo!