Wednesday, July 16, 2008

Kasih & Ieky...

Tgh tgk2 my friend's friendster.. sekali dia masukkan gambo Acih ngn her son si Ieky.. biler fikir2 mmg byk gambo depa nie together2.. hahah.. why dont i put the pics here.. sbb too comel to just let the pics kept in the folder gitu jerk kan.. Ieky ni our friend nyer anak... now her mommy is waiting for another child...so Ieky akan ada new gang lah nanti.. perhaps it's a girl..baru ler sepasang gitus... Kasih mmg kamcing giler ngn Ieky ni.. when i asked her..Acih saper boipren acih? jawapan dier.. Ieky lahhh.. hahahah.. sbb salu spend time sesamer kot..gi Bandung aritupon sesamer.. tp biler tanya "kasih nak kawin ngn saper? nak jadi pengantin mcm org kawin ngn saper?" jawapan dia ialah "Ieky, Fenriz, mama, papa, wan... bla bla....".. boley???
canteknyer duduk? sopan sungguh...



Semalam baru lepas gi makan lagik ngn Ieky.. dorang main kejo2.. pastu main tepok2 bontot waiter kat tempat makan tu...boley? bukan nak dengar kalo org ckp jgn pukul bontot abg tu.....


Ya Ampun... hahahah.. mcm anak nyet gayut gitus... dah kira haram ker ni bukan muhrim?!! hahah.. lom baligh lagik ok kot..heheheh... ajaran sesat tul mak ngn apak budak2 nie... mama cuma ckp... 'haa amik gambo..cpt2 gi peluk'.. tatau plak budak 2 eko ni nak gi pelok sakan ala2 bahagia giler mcm ni...hahahahhaha


haha... ni budak cap merah tu mcm jantan kan? so leh arr cover line... boysss.. mmg ler plok2 gitu okies jer..hahahaha


alahai...gambo yg ni sgt ler nostalgia malam hari di tepi kolam ikan... mesra dot com tul..hahha.. tekepit2.. sok korang dah beso..konpem memalu kucing gitus!

Macho tul si Ieky nie kan? kecik2 pon dah nampak kemachoan nyer!! bawak Acih kuar date naik bumper car gitus... heheh.. tu kalo depa tgh kamcing..lom tgk edisi perang dorang lagik! Acih tgn laju jer dilempangnyer pipi gebus comel ieky tu... boley??? huh.. tu aku tak ajo..sok2 kawen ko lempang laki..cemana????

Mama Filla cayang kat Acih and Ieky... Jangan noti2 yer.... sok dah beso jadik budak baik yer... (eh mcm pesanan penaja lak) ahaks!.. idok ler... *Muah2 kat budak tecit 2 ekors nie*

8 comments:

siti fatimah said...

all the pictures sgt lahhh comei and sweet aje gitew!!!

Sue said...

suke tgk pic acih peluk ieky, so sweet. Bila da besar sure masing2 malu kan. hehe.. acih sgt comel la.

Aryana & Adrienna said...

ti, aku tak comel ker....hehehehhe

...$weE+ 666... said...

bley tak perasaan aku berbelah bagi nak komen entry nih... hahaha... hover plak ek?!!! mana taknyer, calon menantu faveret aku dipelok jantan lain!!! owhhh tidak!!! mau kensel isi borang application nak jadik menantu cenggini tau... auwww!!! hahahahahaha... tapi, sib baik nama fenriz ada dlm senarai calon suami yg acih sebut, so peluang masih cerah walaupun acih dgn fenriz tu dorang nyer relationship more to LOVE N' HATE gituuu... sokmo fenriz tu jual mahal kan... acih jer nak dkt dgn dia, dia bleh buat kering jerrr... hahaha... sian plak aku tgk acih bila fenriz wat camtu, MIL yg prihatin kan aku kan??? ahaks!!! ieky mmg romantik, loving, dan sgt sayang acih bila tgk pics ni... hehehe... fenriz tu kan ker metal, sbb tu dia mcm wat dowhhh jer kat acih, tapi bila lama tak jumpa mcm skrg ni, sumer girl yg dia jumpa reminds her of acih tau... sampai aku naik malas nak explain tu bukan acih! ari tu dia siap panggil lagi dgn konpiden nyer kat sowang budak nih, dia jerit "naper acih wat derk? baby panggil tak dgr ke?" bleh??? refer himself as baby okeh, romantik tak?!!! hahahaha... tapi takpe, acih ada ieky, fenriz pun ada imelia... kahkahkah... lawak plak bila fikir balik. cam real jerkkk... dah besar sok konpom dorang shy shy cat kan... hahaha... tapi ieky dgn acih mmg nampak serasi bersama... suker aku tgk! gambars pun cun gilos, almaklumlah kamera aku kan ke kamera mekah. nak compare dgn kamera ayah si ieky tu, sblah mata pun tak pandang... huhuhu...

hek eleh! apa kellesss ieky bawak acih dating naik bumper car... fenriz dah beli mini cooper enam belas tau! haaa cemana nak ke tak? kuakakakakkakakaka... *muahz muahz*

Lenny said...

sukanyer tgk gambo derang dua nieh.. so cutela.. nampak ngan giler..

hehehe.. siap la ko filla.. bakal mak mentua dah marah tuh.. takper zz.. ini best fren gittew.. fenriz totap di hatiii.... heehhe..

aku pon suka gambo derang berpelok mesra... hahahha.. cam cute ah.. pandai tuh posing tuhh..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam perkenalan....suka nengok pic diaorang pakai cap tuh. tomei giler

Kasih Aleeya said...

siti:hehe..sumer kids mmg comey..
sue:yer ker pandai malu?..haha
aryana:comel2...hehe
sweet666:zz, kan aku suh amik nombor.. mini cooper dah ada enambelas?ok2..will think bout it..heheh
lenny:tgk mak dierlah..bab2 gedik2 amik gambo ni kan?..haha
crazybeautiful88:hi salam kenal gaks! hehe kejap jer cap tu..pastu dia campak!!

Miss Moon said...

Pilla cam gambo dalam petikan pilem je aku suka ....

kenapa acih bila ngan Ieky tetiba acih nampak feminin je ek ....auw cinta sudah berputik ya