Tuesday, May 30, 2006

happy weekend...


this week kasih was having fun with her cousins in Shah Alam.. went to SACC with 'mama' and family...heheh.. tak kisah pon mama ngan papa tak gi, janji dia yg keluar jalan2.. saper nak bawak pon x der hal.... jual kang baru tau!!!... gambo ni dia naik stroller cousin dia..

seronok dia kene bawak ronda satu umah...

kasih's first blocks, hbs dia tonggang tebalikkan..

mama having dinner at SEOUL korean restaurant

mkn tak hingat, penat masak..

kasih pon join..

2 comments:

happy2gether said...

eeee... bestnyer kuar bwk anak jln2 ek? aku x sabor rasernya tapi stroller x beli lagik...rasanya dkt nak raya nanti kots..eheh...

Kasih Aleeya said...

mai blk sini brp hb?windu lah..nanti kalo sumer dah hbs pantang kita lepaks ngan baby ok?bestnyerrr.. nampak jer mcm best klua jln2 ngan baby, tp mai,,fuhh, brg dia jer, penuh!! pastu nangis lah, time kita makan nak dukung lah... :)..it's ok, still proud to be a mother!!