Thursday, May 11, 2006

yey..mama dah pandai...



hehe... akhirnya berjaya gak put my pic with kenit at the profile..huahah.. biar slow, janji dpt..hihikk.. lama dah tak update.. my kasih become a bit 'noti' now.. hehe.. prangai mengalahkan jantan,, (maybe her papa wanted a boy).. but what i like bout kasih is she's quite friendly.. she doesnt care of people.. she will let anybody holds her.. tp hari tu ada aunty kat office wan dia dukung,, kasih menjerit2 kat orang tu.. satu kantin tgk!! bkn nye nangis.. tp mcm gerammm.. dont know what's in her mind.. kat org lain dia ok2 jer.. heheh,, ni virus geram kat sofea lah nie dah berjangkit..
my kasih now can sit on her own.. tp selalu gak tumbang left and right.. hehe.. make sure she does the training on the bed.. kalau tak.. nayaaa jer..

aksi2 menggelabah Kasih Aleeya.. huahah

jom ikut kasih main bola

3 comments:

Miss Moon said...

Fila guna software apa buat gambar Kaseh cam tuh lawa lah....

Kasih Aleeya said...

hehehe...terror tak?itu jerlah yg pandai pon.. tu dalam picasa2.. tp dah lupalah cemana d/l benda tu,, itu kawan bagi dulu, tp dah wat shortcut.. haa, dah tau, moon gi kat picasa.com... pastu ada picasa2.. try2 ler ok..

happy2gether said...

waaah, mai cuti pantang ni mama filla dah makin advance...ehehhe....keep up d good work..