Tuesday, May 16, 2006

for TAKAFUL brochure


these pics were taken for takaful insurance brochure.. tp bukan gambo nilah,, ni photographer tu saja suka2 nak amik.. tu yg papa dia kecoh nak amik gambo gak.. for takaful tu, just mama and baby sajer yerrrr..hehe.. but i've to wear tudung ler,, aper lagi tudung wan menjadi mangsa lah.. but i look chubby lah.. kasih was 5 months old that time.. boleh diatur lagi masa tu.. now.. she's growing wild .. hehe.. so hyper.. nak pakai pampers, sampai bersilat lah mama dia.. sampaikan kasih tgh tiarap pon tepaksa pakaikan jer.. kalo tak mmg tak dapek mak nak nolong.. kita jerit dia pon jerit sama.. dah boleh mengengsot dah dia,, laju jer tgn tu, hbs kain baju orang yg wan jahit tu berterabur dia kejekan.. telefon pon kene letak kat lantai, tu favourite kasih tu.. wan dah tak leh buat keje dah kat umah, kene ngadap dia jer.. now mlm dah tak nak susu.. yg geram smlm tu.. dah buat susu sedap2 ni, pastu bagi lah kat kasih, dia main tarik2 lak botol tu, kita tarik dia tarik, pastu bila marah, kita buntangkan bijik mata, dia pon buntangkan gak bijik mata tu!! sakitnyer hati, bila marah, dia pandang je, last2 dia gelakkan kita.. eisshh, tak leh nak marah.. last2 mak ngan anak sesama lak gelak.. kasih.. kasih..naperlah wat mama cenggini.. hopefully kasih nanti dengar ckp mama, tak lawan2 mama, sayang mama selalu yer..

happy family

ni pun happy family gak

5 comments:

Miss Moon said...

Filla, gambar yg pakai tudung tuh nampak cam Aleyah Lee la wife Aziz M Osman ..sekali tgk ...2 kali tgk rupernyer Mama Kaseh .

ila de cute said...

comella lah filla pki tudung...hehehhe tapi apa apa pun kasih lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiii comelllllllllll....

kasih pusar dua ek, org kata budak pusar dua ligat and noti...hheheh...syahmi pun dua pusar gak...heheheh tunggu syahmi besra sket ek, nanti nengok ligat cenggitu tak...

Kasih Aleeya said...

ini aleyah lee gemok!! heheh.. org kata ler pusar dua ni ligat.. tp mmg boley tahan pon!!.. sabar jerlah, jadi the moral of the story, mama kene 2x lagi ligat pada anak.. ready for that?!..

|| s h e i l a || said...

eloklah tu filla..kalau mama 2x extra ligat dr kasih..sure mama kasih cpt slim..

cHeAre said...

hai seems you have good time with your family well keep it last forever and your daughter is such addorable..tembam...