Tuesday, May 23, 2006

Kasih on her cousins' sports day!!



sports day kindergartenlahhh.. syasya and azhar's sports day kat SUK Section 8, Shah Alam... apa lagi Kasih pon kenelah turun padang jugak!!heheh... yeyyy... bepeluh2 Kasih..heheh.. sian sayang mama nie kene dera gi panas2 tu.. look at azhar.. ni ler cousin Kasih.. masa filla pregnant, dia sibuk jer ngan kiter tau!!.. asyik nak ikut jer,, bak kata my MIL, ikut bontot MokCu dia jer..heheh,, kalo tekenan prangai mmg masak aku!!.. hehe.. so notiii.. ada jer jawab nenek dia.. yg cousin dia lagi satu ni Syasya.. (hehe, sama ngan anak Mai) berseri2 gitu.. comel, tp mulut laser giler...heheh.. jommmm tgkk..

Kasih with 'mama' my SIL

Kasih with 'ibu' (my BIL's wife) panggil aper ah??.. biras yek?

2 comments:

happy2gether said...

baguihla kacih bwk pi jln2 x nangis, harap2 syasya pun nanti cam tu, emm raja syasya tu mulut laser ke?waaaaa takutnyer...harap2 syasya ni ok...ehehe...

Kasih Aleeya said...

syasya aku tu, mulut laser di era.. tp best gak..nenek dia selalu kene sound.. contoh ayat: " udah2 ler tu nek, bukak lah tudung tu, ni dah kat umah dah ni"..huahahahha.. kan laser tu!!!