Thursday, May 04, 2006

mai dah bersalin..

so tired of doing this again n again.. dont know what's the problem here? that's why i didnt update this blog 4 quit a long time, couldnt connect to blogger.. letih siott.. just to mention, mai dah selamat deliver her cute lil syasya.. (walaupon citer ni dah basi)..heh.. gotta chance to meet up with friends at mai's house last weekend.. met mimie and meen.. mimie is still great eventhough her tummy and ** become so so ... heheh.. meen and damia.. mai and baby are fine... Alhamdulilah semua sihat.. me pon SIHAT... hehe.. ada ke ari tu org tu kata "eh filla, u put on weight ker?" citt.. org punyalah siap skip lunch.. tp hasilnyer gitu2 jer :(...mimie u watch out!! frankly speaking it's so damn hard to get back your normal shape!! itu aku ler.. huhuuu.. pastu ada plak ramai ler umat yg dok tanya, Filla biler the next one?.. ooooiiiisshh.. i still remember the pain ler!! cannot go.. aku ni dah ler penakut.. nasib kuar gak si kasih tu.. to mai, penantian itu satu penyiksaan, bersalin pon penyiksaan gakkan?..hehe.. tp oklah tu.. every woman should experience the moment of pregnancy and giving birth jika diizinkan Allah S.W.T...so now, lets have a look at these pics...

tito jerrr anak mai nieee

Syasya Arina yg comey nie

5 comments:

happy2gether said...

filla, thanks coz visit aku aritu, aku skrg dah ok sikit kat ipoh ni, awal2 aritu teruk gak aku, flat sbb effect ubat bius buat placenta removal aritu,mmg tak tekata sakit besalin ni ek? it cannot be describe with any words...tapi tgk baby rasa lega sgt, akhirnya berjaya gak aku push Syasya, tapi kena vakum...nasib tak operation...Syasya dah makin tembam cam mama dia..ehehhe...c u soon...

Kasih Aleeya said...

waaa. bestnyer dengar.. mana tak embam, asyik nenen kat mama jer!! heheh.. legakan dah settle semua.. ada internet ker kat ipoh? ble nak update blog? ssh ler blog ni skrg.. mcm prob jer nak update!!..kim salam kat baby syasya..

Zaimi said...

tak sabar nak balik ipoh nie... tgk mama n syasya... fotopages dah update sikit... blog tak sempat lagik... kat ipoh guna dial up, lembab giler..kekekek

Miss Moon said...

Lepas nih Papa Syasya balik Ipoh amik gambar banyak banyak ..pastuh update fotopage ngan blog tau ...kita org dah mula merindu dah nih ..

tapi tak leh lawan tahap kerinduan Zaimi pada Mai ngan baby hhahhahah sian ...asyik duk layan perasaan ngan Senul je...

Kasih Aleeya said...

hehe, cian zaimi.. rindu2an gitu.. Man ngan Ayue dah nak berakhir dah azab berjauhan..nasib baik ler kiter ngan radie dekat giler..heheh.. leh gak buli dia dulu.. gilir2 jaga anak..