Wednesday, August 24, 2016

PROMO MERDEKA DAPAT FREE SHOPPING BAG!!!!!


*sticky post*
Ramai yang tak sabar nak Shopping Bag Ellfie kan? So ni lah masanya untuk korang dapatkan secara PERCUMA.


BELI 2 SET 

ELLFIE ESSENCE atau ELLFIE GOLD SERUM

+

PERCUMA 1 SHOPPING BAG ELLFIE


Contoh:

Set Ellfie Essence = RM120 x 2 = RM240 + Free 1 Shopping Bag Ellfie

Set Ellfie Gold Serum = RM130 x 2 = RM260 + Free 1 Shopping Bag Ellfie

atau 

1 Set Ellfie Essence (RM120) + 1 Set Ellfie Gold Serum (RM130) = RM250 
+ Free 1 Shopping Bag Ellfie




Boleh tak saya nak beli bag sahaja tanpa membeli Set Ellfie?
Ya, boleh.. Sila refer harga di bawah.


Shopping Bag = RM45 + RM8 (postage)
Total: RM53 sahaja.



Contoh size Shopping Bag Ellfie.  Berkualiti tinggi, menggunakan material yang tebal dan kalis air, jahitan yang kemas.

Boleh pilih warna yang disukai ok.. (Hitam atau Hijau) sementara stok masih ada ni baik pilih laju-laju warna kesukaan anda hehehe.. 

Promo Merdeka
22 Ogos 2016 - 16 September 2016




Whatsapp : 013-2755197



Love, 
Filla.

5 comments:

intan said...

kalau beli dengan ejen dapat tak bag free ni???

Busyra Bt Takiyudin said...

busyra mmg pengguna ellfie. td pun dpt jgk dri pnjual pasal promo ni. hehe

Filla said...

ada few agents yg join promo merdeka ni jugak :)

intan said...

bestnyeee... nak tanya ejen ellfie kita laaah...

Norliana Abdul Rahman said...

COD Shah Alam, Sunway, Subang Jaya dan Glenmarie. Postage seluruh Malaysia. Whatsapp 012.293.7670.