Thursday, June 23, 2016

SALES 72 JAM NON-STOP.

Korangggggg jom jumpa di PWTC Hall 1... 

Kali ni Team Fame / Ellfie akan berada di PWTC sempena jualan gila-gila tak tidur by Mood Republic.  

 Kami bersedia melayan anda semua.. All 7 colours ada dijual di Booth 1278, Hall 1.  Tester Fame Matte Lip Cream dan BB Cushion ada disediakan.. so boleh tengok sendiri sesuai tak dengan warna kulit you alls.  
Kalau nampak booth yang gempak pakai pallet and gadis-gadis jelita pakai Apron silalah singgah :) 

Ada potongan harga ke beli Fame kat booth? Yes of course lah ada.. Lagi banyak korang beli lagi murah kita bagi.. Experience buka booth dia Vendeur Festival, kelam kelibut sebab orang non-stop.. Kitorang baru bajet nak tutup booth pukul 12 malam kalau orang dah kurang sebab sana sampai kul 2pagi.. Tapi sampai kul 1:30 orang berpusu-pusu huwaaa.. kitorang pandang each other sambil telan ailio.  Sampai hotel kat area Hartamas dah pukul 3:30 pagi.. Semua macam orang tak betul sebab dah high tak cukup tido and terlalu penat.. semua gelakkk tak sudah ntah apa yang kelakar tah.. 

Itu pukul 10pagi hingga 2.00 pagi.. Tapi event Mood Republic ni lagi pengsan sebab Non Stop 72 jam!!!! So kitorang bertiga akan bertukar shift.. Jumaat 10 pagi tu Kak Pilla and team akan start hahahaha.. #TeamKakPilla #TeamKakElly dan #TeamKakPeej.. siapa nak jumpa team Kak Peej silalah gang burung hantu hahahah.. Kitorang terpaksa berpecah-pecah so masing-masing ada staff masing-masing ;)

Jom jumpa di sana.. booth banyak gila so sila take note Booth Ellfie / Fame ialah:

Booth 1278

Bermula 10pagi hari Jumaat hingga 10pagi hari Isnin.

Selamat berjuang ;)


Love, 
Filla.

6 comments:

Nurizzah Majif Biz said...

kak filla...ELLFIE xde ek kat booth ni?

Filla said...

ada!! harga runtuh and dpt makeup bag n sarung angpow. jom terjah.

yang baik said...

Kalau dekat teringin juga nak join :D

Chekgu Azrine said...

All the best pilla and team

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Persada JB pun skrg sdg berlangsung MR 2016

Proudmom said...

terbaik ah kak filla =)