Friday, December 11, 2015

ELLFIE ESSENCE LIMITED EDITION KHAS BUAT ANDA.

*scroll down for new entry*

Assalamualaikum...

Harini Ellfie Beauty melancarkan satu lagi packaging baru iaitu Ellfie Essence Limited Edition.

Actually ingredients still sama macam Ellfie Essence sedia ada cuma kali ni kita keluarkan Limited Edition di mana packagingnya lebih Exclusive.. Kita gunakan hard box yang berkualiti dan cantik.. Sesuai dijadikan hadiah atau hantaran pertunangan / perkahwinan.. Kotak berwarna hitam berserta tulisan Ellfie berwarna keemasan.

Selain itu Set Limited Edition lebih besar dari segi saiznya.. Nanti Kak Pilla cerita lebih detail tentang saiz.  Botol untuk Limited Edition ni kita gunakan botol berwarna Gold sesuai dengan konsep kita yang nak Set ni nampak lebih exclusive ;)

Set Limited Edition ni kita tak keluarkan banyak sebab nama pun Limited kan.. So kita buat konsep siapa cepat dia dapat.

 Kandungan dalam set Limited Edition:


 Kandungan dalam set Limited Edition:

1. Cleanser 100ml
2. Toner 100ml
3. Day Cream 12g
4. Night Cream 20g
5. Gold Serum 3 botol (3.5ml) 

*come with exclusive black hard box
*free 1 Ellfie Note Book with pen

Kalau total up harga untuk Set ini lebih dari RM400.  Tapi tapi tapiiiii kita memang nak jadikan Set Limited Edition ni sangat istimewa.. Sebagai ucapan terima kasih kami kepada customers yang tak jemu-jemu beri sokongan kepada Ellfie Beauty.. 

Harga Set Limited Edition 

RM280 (Semenanjung Malaysia)
RM290 (Sabah / Sarawak)
*Free postage

Tolong lah murah sangat.. Tapi hidup tak boleh berkira, kita kena sentiasa ingat tanpa sokongan anda semua siapalah Ellfie Beauty.  Boleh beli untuk diri sendiri jugak sebab kuantiti dia banyak.. Siap kita bagi 3 botol free serum ya.. kalau beli loose serum tu 1 botol dah RM20.. 

Macam Kak Pilla cakap tadi, Set Limited Edition tak banyak.. so grablah cepat-cepat.. dah lah jimat, lawo plak tu.. kotak dia tu boleh simpan.. nanti leh buat simpan barang ke surat cinta ke.. hehehe

But don't worry product sedia ada kita masih jual seperti biasa:

Set Ellfie Essence

1. Cleanser 30ml
2. Toner 30ml
3. Day Cream 10g
4. Night Cream 15g

RM120 (Semenanjung Malaysia)
RM130 (Sabah / Sarawak)
*Free postage.


Loose Items:
Cleanser 50ml  - RM55
Toner 50ml - RM55
(buy 2 RM100)

Day Cream 10g - RM50
Night Cream 15g - RM60

Set Ellfie Gold Serum
RM130 (Semenanjung Malaysia)
RM140 (Sabah / Sarawak)
*Free postage
*boleh beli loose dari Agent Ellfie

So apa lagi? cepat grab Ellfie Essence Limited Edition ni sementara stok masih ada.  

Whatsapp: 013-2755197


visit www.ellfiebeauty.com for details



Love, 
Filla.

11 comments:

Yana Libra said...

menarik ni..huhu :)

Anonymous said...

Nak tanya..
Loose Items:
Cleanser 50ml - RM55
Toner 50ml - RM55
buy 2 RM100)- means Cleanser+Toner or Toner+Toner or Cleanser+ Cleaser?
Boleh explain?
*Pengguna Ellfie Beauty*

Anonymous said...

kak filla...ibu mengandung sesuai tak guna...minta pandangan

Anonymous said...

kak ..ibu mengandung sesuai tak guna...mohon pandangan

Filla said...

boleh xde masalah..

Filla said...

janji 2 botol loose.. x kisah sama or mix harga jadi rm100

Anonymous said...

salam

berminat boleh wassap 019-2782041
COD : Bandar baru Bangi - kajang -Balakong - Putrajaya- Serdang- Seri Kembangan - Bandar Tun Hussien Onn - Bandar Mahkota Cheras - UPM - UNITEN -UKM.

Hida said...

set limited edition ni ade kat agent ke? sy di melaka...

Anonymous said...

Alaaa...y dipertengahan bulan yang belum gaji nih..uwaa..selalu xsempat nak grab promo..mst time lom gaji..lom de rezeki nak pakai ellfie nampaknya..hopefully nanti ellfie buatla lg..kot la time tu tgh masyukkkk..leh sy grab 1 set..hikhik..


- za -

CIK PUAN ZUGHAI said...

Memang exclusive set LE ni. Rugi kalau tak grab :)

Yg ada di Kuala Terengganu, boleh dapatkan Ellfie Essence / Ellfie Gold Serum dari saya. Free COD. Boleh whatsapp 019-6544 787 ok ;)

Nurizzah Majif Biz said...

baru je dapatkan ellfie essence smlm di mood republik. hehe. dpt harga voucher rm95 berbaloi sgt. 1st time cuba smlm rasa teruja. x sbr nak tggu semggu dua minggu dan seterusnya...hope serasi dan boleh bg good feedback buat team ellfie..:)tq kak filla n team ellfie.