Tuesday, April 07, 2015

KAK PILLA DAN HiDY NAK BELANJA YOU ALL

Hai korang.. Sihat tak harini? Ceria ke tak ceria?  Kak Pilla penat sikit, tapi hati tetap bunga-bunga ;)

Yang follow ig Kak Pilla mesti dah tengok baju Kak Pilla dari www.hidy.com.my ni dah sampai kan? Haishhhh suke suke suke berganda-ganda senyum sampai telinga hehehe...

Seriously sekarang ni Kak Pilla dah jatuh cinta dengan collection dari HiDY.. kalau korang dah lama follow Kak Pilla, mesti korang dah tau taste Kak Pilla kan? Kain linen, shantung, design yang praktikal dan simple macam ni memang Kak Pilla suka sangat!!! 

Actually masa celebrate Anniversary Hidy haritu, Vanidah Imran dah pakai baju ni.. tapi masa tu baju ni tak launch lagi.. Huwaaa i cry you know.. So bila dia keluar je, laju-laju Kak Pilla beli sebelum terlambat.. 


Korang tengok tu.. Sebab suka punya pasal, amik dua helai terus tapi warna lain-lain ;)

Kain dia very comfortable!!! Paling Kak Pilla suka sebab pocket dia tuuuu.. comel sangat! Pegi food court masuk je handphone dalam pocket.. Pastu feeling macam doktor hahahaha.. Tak sabar nak pakai lagi sehelai.. Pastu kain ni tak panas dan tak jarang.. Haish kenapa tak buat 5 kaler? hahahaha

Model pakai.. Ok yang Kak Pilla pakai tu size M.. so korang agak-agak lah size korang yer..  

Ni pulak baju kurung.. Kak Pilla jarang gila beli ready made baju kurung sebab Wan kan boleh jahit? Tapi ada masa nak jugak baju baru dan tak nak lah menyusahkan Wan nak jahit.. Tapi Kak Pilla cerewet sebab selalu Wan yang jahit so confirmlah perfect kalau Wan jahit.. Ada lah beli yang siap.. tapi kat bahu tak sedap, kat ketiak tak best.. rasa tersekat-sekat.. tak terletak!

Haritu pegi HiDY Boutique saja fitting.. sekali fitting je wahhhh terletak kat badan.. length tangan pon ngam-ngam je.. takde apa nak alter, just perfect! Terus angkat ;)
model pakai.

Masa akad nikah Noy haritu Kak Pilla pakai Kurung Pelekat Pesak Gantung from HiDY jugak.. Sebab majlis akad nikah kena lah sopan kan.. Yang penting nak selesa sebab Peej dah bagi tau lauk kampung untuk hidangan lunch.. haha buruk perangai.. mesti nak makan banyak..so baju kurung ni lah yang paling sesuai hehehehe.. 

model pakai

Ok kalau korang pun pencinta kurti macam Kak Pilla.. sila lah cuci mata dan order kurti-kurti yang meletopsssss kebabommm dari HiDY collection nie.. 






Atas ni semua NEW collection.. Tapi kalau korang nak tengok yang tengah SALE pon bolehhh.. 

Dannnnnnnnnnnnnnnnnnnn ni ada berita baik... HiDY dan Kak Pilla nak belanja you all ni.. Baik cepat sebab korang boleh guna untuk tempoh 1 bulan ni je tau.. 

Sila gunakan Code ni untuk dapatkan 20% discount untuk belian lebih dari RM100.. Berbaloi-baloi sangat :)
Discount code: KASIH20

Valid from: 6 April to 6 May 2015

Enjoy 20% OFF for all purchases above RM100

Orang selalu tanya Kak Pilla, baju beli kat mana? kat mana? Boleh beli online ke HiDY nie? Of course lahhh!! Kalau Kak Pilla tak sempat nak gi shopping kat boutique HiDY, Kak Pilla pon shop online je..  Now kan semua di hujung jari je.. If korang nak walk in boleh lah ke HiDY Boutique di:

No.46, Lorong Dataran Wangsa,
Datarang Wangsa Melawati, 
Wangsa Melawati 
53300 Kuala Lumpur.
Open : Tues - Sun (11am - 9pm)

Ok ada satu lagi berita baik nak announce ni.. HiDY boutique yang kedua akan dibuka di BANGI soon!!!!! OMG itu ahkak suka hahaha.. tak yah gi Wangsa Melawati, nak gi kat Bangi je heheheh..  InshaAllah May 2015 ni.. Lagi senang korang nak serang kan? Lunch time kita lari jap gi HiDY.. Date nanti kalau dah confirm Kak Pilla bagitau korang yer?  Siapa dah pernah shop kat HiDY boleh lah share your experience and why you guys love HiDY collection.. nak gak Kak Pilla tau hahahahah.. 

Shop at www.hidy.com.my now and use your Discount Code (KASIH20) and enjoy 20% discount!



Love, 
Filla.

4 comments:

Alin Marlini said...

berbaloi2...hehehe

Anonymous said...

sebab nmpk kak filla pakai cantik je peachy pink masa kawin noy tu.. sy pun tjebak sekali beli baju yang sama..hehe.. sepp sikit

m4zs said...

Cantikkkk nti nk usha gak lah hihi

Macikz konah Ias nur hidayahI said...

ok nasib baik jumpa entri ni memang suka design dia .TQ kak pilla