Thursday, March 13, 2014

TOWEL AUSSINO RM1.90 SEHELAI?

Siapa ada benda ni sila angkat tangan!! ok takpe, turunkan tangan.. akak tak nampak pon u olls angkat ke idok... Cuma akak bangga nak bagitau, akak pon ada okay.

Hahaha.. aku ni memang tak laaaaa nak collect-collect point.. nak simpan.. pastu beria-ia nak collect stamp ke apa ke.. memang dasar pemalas.. selalunya setengah jalan je usaha tu.. dulu sapa ingat? minum/beli air kat starbucks dapat card.. pastu tiap kali beli boleh dapat cop kat kad.. penuhkan cop tu kat kad nanti dapat air kat starbucks free? hahaha.. aku ada tapi memula je berkobar.. siap barista tu kesian tengok aku.. beli satu air.. dia cop sekali 4-5 ntah.. hahah bagi cepat penuh sikit kad tu ;)

Haritu lah ni.. tetiba dapat card ni hah masa beli barang kat guardian.. aku tengok sebelah mata je.. tapi bila belek balik.. eh towel Aussino nie.. macam best je? macam best je??? hahah

Wow!!! normal price RM99 each? ko mampu towel rm99 sehelai... apekeheyyyy nye mahal bebeno... dari mahal gitu boleh jadi RM1.90.. ok aku sanggup collect sticker tu.. hahah.. sebab selain dari quilt cover set, aku penggila towel jugak ye.. pak radie bising tengok towel yang aku sayang nak buang.. dia cakap "Ni towel ke alas kaki?".. wow wow woww... macam nak kene cili je mulut dia.. hahahahah.. 

cantik tak??? aku macam nak purple tu.. comellll je.. lagipun towel aussino lembut, KakPilla suka :)

sampai bulan April katanya.. wah, haruslah KakPilla shopping merapu-rapu kat guardian semata-mata nak towel aussino dengan harga RM1.90.. orang pompuan ni memang gedik kan? sebenarnya kelakar jugaklah.. ko kena ada 40 stamps untuk dapat towel tu dengan harga rm1.90.. 1 stamp kena beli barang bernilai rm20... itu bermakna rm20x40 = RM800 untuk beli towel RM1.90.. 

Ini lawak.. tapi aku perempuan dan aku gedik.. so what??

Tinggal beli RM320 je lagi... JE LAGI ok.. hahahhahaha... tak pe tak pe.. jangan bagitau Pak Radie tebiat aku yang comel ni... kalau dia tau aku kene spend RM800 demi nak dapatkan sehelai towel aussino mesti dia siku kepala aku... kah kah kah.. yang penting, bila aku dapat towel purple tu, towel tu aku punya.. Pak Radie biarkan dia pakai towel yang dia claim macam alas kaki tu.. kah kah kahhhhhh.. 

Kak Pilla tengah kira stamps guardian.. shuhhhh jangan kacau.. gi main jejauh sikit.. sapa mau shawl lawa ni boleh tengok kat 

Love, 
Filla.

10 comments:

NeenaAnuar said...

Sayaaaaaa!!!! *sambil angkat angkat tgn walaupun kakpilla tak nampak* hehe..

Saya pun tgh gigih meng-collect stamps ni Kak!! Selalunya saya tak minat buat collection camgini.. Tapi entah Kenapa utk towel aussino ni saya gigih mengumpul sbb towel dia memang best!! Rasa macam pakai towel hotel..

Saya dah ade satu collection towel aussino ni.. Itu pun hasil collection stamps guardian ni duluu! So now nak grab my second collection pulak! Hehe.. Happy collecting kakpilla! :)

peej said...

aku baru tau ok pasal ni. n so stamp aku ada 4 aje. sedih. grrrr. nak towel tuuuu!!!
haha padahal boleh je pergi beli kat aussino.
tu la pompuan.

paling baru aku kumpul jj stamp. best weyh.
dapat set pisau from german katanyer.
hahaha dah mak2 sangat perangai kumpul stamp.

Yana said...

comelll je la kak Filla neh...

mizlynaibrahim said...

sayee!!!!
and sy pon RM320 LAGI.. siap pakse akk sy beli kt guardian gak pastu stamp bg sy..=P

Bitt (double IS) said...

lawo shawl u ;-)

eda said...

akakkk ... tayah la beli rm20 baru dpt stamps ..
kan bleh beli brg yg mane dia tulis , get 1 free 1 sticker ..
rasa ade kot gini ... jimat sket

Anonymous said...

eish, bayojela 800rm tu dan beli 80 helai ausino tawelnye terus..lagi senang kan!! :)

salwana nordin @ che'wa said...

alahai semua pun npk sedap!

masakan mak adalah terbaekkkk di dunia kan..*klise sgt* hhhaaaa

Fiza Abdul Rahman said...

saya setuju kata anonymous ..bayo je rm 99 utk towel aussino dari kuarkan rm 800. Kalau saya sayangg ooo rm 800 dah lah smpai bulan 4 aje collection tu..

ziezie said...

saya da dpt da towel ni...amik yg kolor pink..cantekkkk...