Thursday, September 29, 2016

Hi orang Melaka ;)

Hai awak ;)

Saja kite nak ingatkan awak-awak semua... Kita join exhibition kat MITC Melaka hari Sabtu dan Ahad ni.. Kite ada jual Fame Matte Lip Cream (Limited Edition) jugak tau.. Meletops you all colour dia hahahaha.. So siapa nak turun Melaka jom kita jumpe kat Melakeeeeeee..

See lawa meletop ke tak dua colour Limited Edition kite? Kiri Topaz dan kanan tu Glam.. Pergh so sexy like vampire :)

Semalam event dengan makeup retis tersohor tanah air semua suka gila warna-warna Limited Edition ni.. diorang kata siapa pilih kak? Lawa meletops you all.. terus kembang kempis hidung Kak Pilla hahaha.. dan diorang suka Fame sebab Fame ni matte tapi tak kering gila macam sesetengah matte lip cream diorang kata terlalu kering.. Fame ni just nice kata diorang.. wow sekali lagi Kak Pilla hampir meletop kegembiraan ;)

Dan diulang sekali lagi bahawa Limited Edition ni tidak akan dijual lagi sekiranya stok dah licin ya.. so penggila fame tegar jom beli jadikan collection ;)

Bukan itu sahaja, masa exhibition kat Melaka ni kitorang akan jual Fame BB Cushion jugak.

 Fame BB Cushion is the best sila percaya.. Kitorang dah tak kuasa nak pakai segala foundation hahaha.. sebab Fame ni packaging dia compact, ada cermin.. tepek-tepek je siap meletop hilang segala bintik-bintik hitam dan cacat cela.. why pay more? hanya RM55 sahaja dik non.. Ada 2 code ye, Fair dan Natural..

Bukan itu sahaja.. 7 warna Fame Matte Lip Cream tetap ada juga di MITC Melaka nanti.. Sila bawak duit siap-siap borong jangan tak borong dik... Nanti menyesal..

 Bukan tu je.. Of course Ellfie Beauty juga akan dijual di sana.. Ramai suka datang booth masa exhibition untuk beli Ellfie tau.. So siapa yang nak cuba skincare Ellfie Essence, nak try Ellfie Gold Serum, nak beli cleanser and toner je, day or night cream yang dah nak habis? Jom jumpa kita kat MITC Melaka ok?  

Shopping Bag ni kita akan jual dengan harga tak masuk akal jugak ok?

Kot-kot kita rasa bermurah hati nak bagi free kat pengunjung terawal hahaha.. so mari datang ramai-ramai ok?

Jumpa kat sana!!



Event: Mood Republic Tour Melaka 2016

Venue: MITC Melaka
Booth: 075
Date: 1 - 2 October 2016
Time: 10.00 a.m - 12.00 a.m.





Love, 
Filla.

1 comment:

Siti Khadijah said...

jauh. saya kat kl.hehehe