Wednesday, October 05, 2016

MUA Event at Orchid Room Majestic Hotel

Baru-baru niu ni Fame Cosmetics ada buat event kat orchid room, Majestic Hotel.  Tujuan kita buat event ni ialah untuk memperkenalkan Limited Edition Fame Matte Lip Cream.. Now kita dah ada 7 colours yang remain dan Limited Edition ni ada 2 lip cream in a set.. colour tu ialah Topaz dan Glam which korang boleh purchase set tu dengan harga RM70 sahaja.

Set tu dah mula di jual di pasaran September lepas, tapi event ni kita terpaksa buat lambat sikit untuk distribute kepada MUA pulak.. Happy sebab semua MUA tersangat suka dengan dua colours dalam set ni.. Selain tu event ni diadakan untuk menyampaikan rasa terima kasih kami kepada MUA2 yang always support Fame Cosmetics.

Suka dengar bila MUA cakap ramai yang kenal Fame Cosmetics ni.. Selain dari MUA2 yang selalu gunakan Fame ni, tak lupa jugak kepada stokis dan agent Fame yang banyak membantu untuk memperkenalkan lagi Fame Cosmetics.. Untuk stokis kita dah bagi reward bag LV haritu sempena sales meletop dari top-top stokis.. dan Kak Pilla dengar stokis pon baik hati juga ada buat reward untuk agent-agent bawah diorang ni..

Kami di Fame selalu kata tak rugi kita spend lebih kalau ada rezeki lebih.. apa salahnya rezeki yang ada kita kongsi-kongsi sebab kita kerja dalam satu team.. Dropship pon banyak membantu, sebab stokis-stokis semua ada bagitau Kak Pilla diorang ada ramai gila dropship.. siapa nak bagi extra income kan?? cari customer je pun lain semua stokis uruskan.. janji rajin ;)

Cantik sangatkan Orchid Room ni? Romantik je rasa ;)

 Sebelum event start, makan dulu supaya tak menggigil kelaparan hehe

Ikut plan asal, Kak Pilla macam tak dapat join sebab nak berkejar dari office takut tak sempat.. So makeup pon last minute je.. ingat make up jelah sendiri, tapi hazab jugak rupa tu kalau make up sendiri hahahah.. Sib baik MUA Ferra sedih tengok muka Kak Pilla make up sendiri macam tak make up.. Sib baik dia make up kan, sekali bila MUA2 ni sampai, hambik kau, meletop-letop masing-masing.. hahahah

Tulah paling besar mata Kak Pilla boleh bukak.. tak biasa pakai fake lashes ni.. mata sedia ada memang dah kuyu sepet... dah pakai ni lagi lah berat hehehe


 with Elly theme haritu ialah white.

 hadap ler ya muka belambak heheh

 with salah sorang MUA

Jangan terkejut ye sebab ramai lelaki jugak hehe.. sebenarnya semua ni MUA terkenal jugak.. 

tengah try Limited Edition.

Sedapnye ;)

 gorgeous semuanya

 candid katanye

 all of us



 Fame Cosmetics Founders


 sebenarnya haritu Kak Elly yang bercakap, tetiba dia minta aku ngan Peej plak sampaikan 2,3 patah kata-kata cisss tekejuit akak.


in Topaz.

Ok itu je update kali ni ya.. Kalau nak tengok lagi colour2 menarik selain Limited Edition ni you all boleh visit ig @fame_cosmetics ya

Thank you ;)




Love, Filla.

5 comments:

Carl Dani said...

cantiknya sis....

Unknown said...

Assalamualaikum ka filla..may i ask sumthing..a bit out of topic:p nak tnya range rate taxi di kl..and do u have any info of trusted taxi?any tips?

Anonymous said...

Assalamualaikum kak filla...
MUA tu apa maksud dia!? Heheee x tau...
Tahniah to ulos sbb dah makin maju ke hadapan.. Good luck for future yer! ;D

Anonymous said...

Smartt Kak Pilla pakai coat putih camtuhh, wahh

Anonymous said...

Make up artist dear...