Tuesday, July 19, 2016

sampai 12 malam 20 Julai sahaja.

Ish gamba-gamba sepanjang exhibition kat Matrade dan PWTC semua tak sempat buat entry pon.. Tahap pemalas tenuk x dpt ditolong dah ni heheh..

Ni saja je bak bagi tau kot-kot korang dah terlupa pulak.. yelah makan lodeh, rendang, lemang banyak sangat kan.. Takkan raya dah habis muka tak dijaga? Cannot like that dikkk..

Kak Pilla malas nak cakap.. tapi customer Ellfie yang dtg booth haritu ramai jugak mmg regular customer.. hah masa ni lah kitorang bertukar pendapat dan pengalaman pakai ellfie.. Kak Pilla dah lebih dari setahun x pernah bertukar kepada yg lain sebab memang betul-betul serasi.. dulu kusam, jerawat, pori besar kat dahi, berminyak, kelabu asap semua pon ada hahahhaa.. Sejak guna ellfie essence secara consistent alhamdulilah mmg berpuas hati!

Yang seronoknya customer yang datang pun cerita benda dan pengalaman yang sama.. Eh berbunga tau hati ni..

Walaupon muka macam kau ni gembira ke tak gembira? Heheheh 

Just nak remind Promo Hari Raya kita akan berakhir pada 20 Julai 2016 pukul 12 tgh malam!!!


Harga Normal Set Ellfie Essence RM120

Harga Normal Set Gold Serum Rm130

So korang dah jimat kat situ dan kalau beli masa promo ni korang akan dapat Free Make Up Bag Ellfie.. Senang boleh letak barang2 makeup sebab dia x besar sgt dan tak kecik sangat.. setakat lip cream fame 7 btg dengan Fame BB Cushion and segala perkakas makeup korang yang ala makeup retis tu mmg confirm muat ;)

Selepas ni harga akan kembali seperti sediakala dan no more free gift hehhe.. 

Nak?  Sila whatsapp 0132755197 now!!!!

Dari semalam staff kita cakap order menderu masuk sampai dia kena menjawab whatsapp sampai malam-malam.. ni sat g confirm masuk lagi menderu.. Bertabahlah staff, kita up gaji.. Eh memandai heheh..

Ok selamat "Ellfie Ellfie Barulah Selfie"

5 comments:

Anonymous said...

rasenya ellfie & fame dah takyah cari model lain kot. Kak pilla dah boleh jadi model. konfem beratur minta sign autograph..hehe

hanisht said...

salam k.pilla, nak tnya elfie de trial set x kak? dh lama nk try tp takot xsesuai kulit..

Filla said...

set ellfie tu cleanser n toner blh tahan sebulan.. cream mlm n siang je tahan lama.. so boleh je cuba set ni :)

Filla said...

wowwww hahahah

Azma Izzati said...

Salam kak pilla, just nk share betapa excitednya bila dapat beli lip cream fame. Tersengih sampai ke telinga.hehe sbb dah lama aim nk beli. Raya begitu bermakna sbb dpt pakai.